نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس گفت: سهم اعتبارات اشتغال روستایی گیلان با ۲۰ درصد افزایش در مقایسه با سال گذشته به ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد. محمدحسین قربانی از افزایش ۲۰ درصدی سهم اعتبارات اشتغال روستایی استان گیلان به نسبت سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: برای توسعه اشتغال روستایی و ایجاد […]

 

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس گفت: سهم اعتبارات اشتغال روستایی گیلان با ۲۰ درصد افزایش در مقایسه با سال گذشته به ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

محمدحسین قربانی از افزایش ۲۰ درصدی سهم اعتبارات اشتغال روستایی استان گیلان به نسبت سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: برای توسعه اشتغال روستایی و ایجاد مشاغل خانگی در استان گیلان ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرد.

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس با بیان اینکه مجلس در بحث زمینه‌سازی برای افزایش تولیدات داخلی برنامه‌ریزی خوبی کرده است عنوان کرد: طرح برداشت از صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی یکی از اقدامات بسیار خوبی بود که مجلس در سال گذشته آن را پایه‌ریزی کرد.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با تأکید بر اینکه در سال گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان به گیلان در بحث اشتغال روستایی اختصاص پیدا کرده بود تصریح کرد:‌ با تلاش نمایندگان گیلان در مجلس اعتبارات اشتغال روستایی استان در سال ۹۸ به حدود ۹۰۰ میلیاد تومان افزایش پیدا کرد.

قربانی جذب سهم اعتبارات اشتغال روستایی گیلان را نیازمند تلاش مسئولان اجرایی گیلان به ویژه استاندار و مدیران کل دانست و ابراز داشت: در صورت جذب این اعتبارات و قرار دادن آن در اختیار علاقمندان به ایجاد مشاغل خانگی روستایی تحولات خوبی در استان گیلان به وجود می‌آید.

وی تمرکز مردم در روستاها و جلوگیری از مهاجرت آنان به سمت شهرها را از جمله مزیت‌ها و کارکردهای اجرای طرح اشتغال روستایی اعلام کرد و اظهار داشت: رونق تولیدات داخلی و افزایش تولید محصولات کشاورزی از دیگر مزایای مهم این طرح محسوب می‌شوند.

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس با تأکید بر اینکه رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم‌ها در گرو تحقق شعار رونق تولید است خاطرنشان کرد: توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی علاوه بر احیاء اقتصاد ملی می‌تواند به توسعه اشتغال و ارتقاء معیشت مردم منجر شود.

عضو کمیسیون بهداشت محبس ارتقاء کیفیت تولید محصولات داخلی توسط تولیدکنندگان را مورد توجه قرار داد و در تشریح اهمیت آن افزود:‌ علاوه بر افزایش کیفیت تولیدات، حمایت مردم از کالاهای داخلی‌ و نهادینه کردن مصرف آن در سطح جامعه می‌تواند به حل مشکل اشتغال کشور کمک کند.

 

مطالبات یک سال پزشکان استان مرکزی معوق است

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: متاسفانه به سبب عدم پرداخت بیمه‌ها به‌ویژه بیمه تامین اجتماعی، پرداخت کارانه برای پزشکان کماکان یک سال و پرسنل ۸ ماه عقب است.

سیدمحمد جمالیان ، با اشاره به آخرین وضعیت پروژه بزرگ بیمارستان ولیعصر(عج) اراک اظهار داشت: پروژه بیمارستان ولیعصر اراک تاکنون نزدیک به حدود ۶۵ درصد پیشرفت دارد و خوشبختانه با توجه به اینکه مسائل و مشکلات مالی آن با حمایت استاندار و نمایندگان برطرف شده امسال تمام تمرکز ما بر راه‌اندازی این مجموعه است.

وی افزود: الان کارهای اداری به منظور خریداری وسایل تاسیسات و آسانسور درحال انجام است و با انجام این خریدها در اردیبهشت و خردادماه پیشرفت‌های خوبی را در این پروژه می‌توانیم داشته باشیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: نزدیک به ۱۵۰ میلیارد تومان تا اتمام بنای این پروژه در صورت تغییر نکردن قیمت‌ها، برای اجرای فیزیکی آن نیاز است، از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات بانک ملت در قسط نخست ۱۷ میلیارد تومان را دریافت کرده‌ایم و برای قسط دوم هم قرار شده بانک کارشناس بفرستد و با بازدید از لوازم خریداری‌شده نسبت به پرداخت اقدام کند.

جمالیان بیان کرد: مناقصات خرید آنسانسور برای این پروژه روی سایت قرار گرفته، در دوره نخست متاسفانه به سبب مسائل تحریم کسی شرکت نکرد اما بعد از تعطیلات ایام نوروز مجدد این مناقصات روی سایت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: برای تامین ۱۵۰ میلیارد تومان باقیمانده به منظور تکمیل این پروژه، بخشی را از طریق تسهیلات بانک ملت تامین می‌کنیم و مابقی هم بخشی از بودجه‌های سفر که به صورت اسناد خزانه است تامین می‌شود، در بودجه عمرانی امسال هم نزدیک ۳۰ میلیارد تومان برای آن درنظر گرفته شده است.

سرپرست علوم پزشکی اراک با اشاره به کارانه پزشکان و پرسنل علوم پزشکی گفت: متاسفانه به سبب عدم پرداخت بیمه‌ها به‌ویژه بیمه تامین اجتماعی، پرداخت کارانه برای پزشکان کماکان یک سال و پرسنل ۸ ماه عقب است.

جمالیان عنوان کرد: تامین اجتماعی هم متاسفانه بیش از یک سال است که برای ما هیچ‌ رقمی پرداخت نکرده و تنها شب عید مبلغی که مربوط به مهرماه سال ۹۶ بود را پرداخت کرد، علوم پزشکی نزدیک به ۱۳۰ میلیارد تومان تنها از تامین اجتماعی طلب دارد.

 

 

بازگشایی محورهای روستایی الیگودرز

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: ٢٥ کیلومتر از محور روستایی امامزاده محمدبن حسن الیگودرز توسط راهداری استان مرکزی بازگشایی شد.

علی زندی‌فر ، با اشاره به اقدامات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی به دنبال وقوع سیل استان لرستان اظهار داشت: در جریان حضور راهداران استان مرکزی در شهرستان سیل‌زده الیگودرز استان لرستان، عملیات بازگشایی در محور روستایی امامزاده محمدبن حسن این شهرستان توسط راهداری استان مرکزی پس از گذشت بیش از ١ روز همچنان ادامه دارد.

وی افزود: از کیلومتر ٢ تا ٢٥ این محور نسبت به برداشت گل و لای سیلاب، ایجاد قنوها، بارریزی، تسطیح، احداث مسیر و احداث پل لوله‌ای اقدام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی تصریح کرد: در این عملیات از تجهیزات سنگین همچون ٨ دستگاه کامیون، یک دستگاه بلدوزر و گریدر و دو دستگاه لودر استفاده شد و ١٦ نَفَر نیروهای راهداری استان مرکزی نیز حضور داشتند.

زندی‌فر بیان کرد: این محور دچار آبشستگی شدید و آب بردگی پل‌ها شده بود که پس از عملیات روز گذشته، روستاییان با رضایت از کار راهداران نسبت به تردد اقدام کردند.

وی ادامه داد: همچنین محور بزنوید به دستجرد با ۲ دستگاه لودر و ۴ نفر نیروی انسانی که جمع کل مسیر ۱۶ کیلومتر بود کاملا بازگشایی شد.