معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‏ای وزارت کشور، از دستور ویژه وزیر کشور، برای آزادسازی حریم ساحلی دریای خزر در استان‌های گلستان، گیلان و مازندران خبر داد. دین پرست در این باره گفت: به دنبال سفر چهارم خرداد ماه جاری به استان گیلان و تقدیم گزارشی از روند اجرای قوانین و مقررات مرتبط با […]

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‏ای وزارت کشور، از دستور ویژه وزیر کشور، برای آزادسازی حریم ساحلی دریای خزر در استان‌های گلستان، گیلان و مازندران خبر داد.
دین پرست در این باره گفت: به دنبال سفر چهارم خرداد ماه جاری به استان گیلان و تقدیم گزارشی از روند اجرای قوانین و مقررات مرتبط با این موضوع و مشکلات و موانع موجود در این خصوص، وزیر کشور ضمن تاکید بر اهمیت و ضرورت موضوع آزاد سازی اراضی ساحلی دریای خبر در چارچوب قوانین و مقررات جاری به معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور ماموریت داده اند با اتخاذ تمهیدات لازم، زمینه پیگیری جدی و مستمر این موضوع را از طریق استانداران سه استان ساحلی دریای خزر فراهم کنند.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دین پرست در پایان اظهار داشت؛ در ابلاغیه وزیر کشور به سه مرحله مهم “ شناسایی کامل اراضی مشمول”، “دادن تذکر به متصرفین غیرقانونی و زمانبندی مناسب برای اقدام متصرفین غیرقانونی به آزادسازی اراضی “ و نهایتاً “ اقدام قانونی با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های ذیربط و بالاخص قضایی”، اشاره و تصریح شده است.

آمادگی تامین‌اجتماعی برای توسعه پرونده الکترونیک سلامت

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد:استقرار پرونده الکترونیک سلامت برای همه مردم از آرزوهای سازمان تأمین اجتماعی است و ما در این زمینه آماده هر نوع همکاری با وزارت بهداشت هستیم.
محمد حسن زدا سرپرست سازمان تأمین اجتماعی همکاری بین بخشی برای پیشبرد اهداف و ارتقاء خدمت رسانی به مردم را ضروری برشمرد و گفت: استقرار پرونده الکترونیک سلامت برای همه مردم از آرزوهای سازمان تأمین اجتماعی است و ما در این زمینه آماده هر نوع همکاری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستیم. وی با بیان اینکه از دو سال پیش در مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین اجتماعی نسخه الکترونیک درحال تولید است، گفت: بیمه شدگان تأمین اجتماعی دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند اما تکمیل این پروژه و توسعه آن در تمامی مراکز درمانی نیازمند همکاری مشترک با وزارت بهداشت به عنوان متولی نظام سلامت کشور است. قاسم جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت، نیز در این جلسه گفت: همکاران سازمان تأمین اجتماعی برای توسعه بهره برداری از فن‌آوری اطلاعات در نظام سلامت نهایت همکاری را دارند و با همکاری صورت گرفته قواعد الکترونیکی اجرای گایدلاین‌ها به خوبی طراحی می‌شود.
وی ایجاد یک درگاه واحد برای استفاده از پرونده الکترونیک سلامت را هدف نهایی همکاری مشترک وزارت بهداشت و سازمان تأمین اجتماعی ارزیابی کرد و اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی در نسخه الکترونیک پیشتاز است و با توسعه همکاری‌ها امیدواریم استحقاق سنجی برخورداری از خدمات مختلف حوزه سلامت در مطب پزشکان قابل انجام باشد.

گزارشی از هجوم ملخ‌ها در استان تهران نداشتیم

در پی رسیدن ملخ‌ها به استان‌های همجوار تهران و نگرانی از ورود آن‌ها به این استان، رییس اداره نظارت بر امور حیات‌وحش محیط زیست استان تهران گفت: تاکنون گزارشی مبنی بر افزایش تعداد ملخ‌ها نداشتیم. سازمان حفظ نباتات باید بررسی کند که آیا جمعیت ملخ‌ها در استان تهران نسبت به قبل افزایش داشته است یا خیر تا در صورت افزایش، مبارزه با آن‌ها را آغاز کند و نگذارد که سبب خسارت و دردسر برای مردم شود.
محمد کرمی با اشاره به اینکه تعداد ملخ‌ها اگر از یک حدی بیشتر شود آفت به حساب می‌آیند، اظهار کرد: دو نوع ملخ مهاجر و بومی وجود دارد. ملخ‌های مهاجر از نوع ملخ‌هایی هستند که در استان‌های جنوبی کشور وجود دارند و از سمت شبه جزیره عربستان و صحرای آفریقا به مناطقی که مرطوب‌تر است و پوشش گیاهی مناسب‌تری دارد، هجوم می‌آورند. وی ادامه داد: ملخ‌های بومی نیز ملخ‌هایی هستند که در یک منطقه مانند استان تهران حضور دارند و وضعیت دما و بارش‌ شرایط را برای تکثیر و تبدیل شدن آن‌ها به آفت فراهم می‌کند. رییس اداره نظارت بر امور حیات‌وحش محیط زیست استان تهران با بیان اینکه تاکنون گزارشی مبنی بر هجوم ملخ‌ها در استان تهران نداشتیم، تصریح کرد: اینکه تعداد ملخ‌ها از حد استاندارد بیشتر شده است یا خیر و اینکه آیا این تعداد موجود می‌توانند سبب خسارت‌های اقتصادی و دردسر برای مردم شوند، را سازمان حفظ نباتات باید بررسی کند.