در روز ۱۴ خرداد پنج ساعته تعطیل است رضا جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپيمايی کشوری گفت: روز سه‌شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ مصادف با ارتحال امام خمينی (ره)، فرودگاه‌های استان تهران به مدت پنج ساعت تعطيل می‌شود. رضا جعفرزاده گفت: هم‌زمان با برگزاری مراسم سالگرد ارتحال بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، پروازهای فرودگاه‌های استان تهران به مدت پنج […]

در روز ۱۴ خرداد پنج ساعته تعطیل است
رضا جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپيمايی کشوری گفت: روز سه‌شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ مصادف با ارتحال امام خمينی (ره)، فرودگاه‌های استان تهران به مدت پنج ساعت تعطيل می‌شود.
رضا جعفرزاده گفت: هم‌زمان با برگزاری مراسم سالگرد ارتحال بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، پروازهای فرودگاه‌های استان تهران به مدت پنج ساعت تعطیل می‌شوند و به دلیل هم‌زمانی این روز با ماه مبارك رمضان، مراسم بعدازظهر برگزار می‎شود و تمام پروازهای این فرودگاه‎ها به وقت ايران از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و به وقت جهاني (UTC) از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۶:۳۰ تعطیل خواهد شد.
وی ادامه داد: اطلاعیه‌ هوانوردی در اين خصوص صادر و به‌ تمامی شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی اعلام شده است و شرکت‌ها موظف به برنامه ريزي براي پاسخگويي به مسافران خود در چنين مواقعي هستند.
جعفرزاده خاطرنشان كرد: تمامي پروازهای قبل و بعد از ساعات اعلام‌ شده، طبق برنامه انجام خواهد شد و مسافران لازم است قبل از عزيمت به فرودگاه امام خميني (ره) براي پروازهاي خارجي با شماره تلفن ۰۹۶۳۳۰ و در پروازهاي داخلي با شماره تلفن۴۴۶۶۵۵۱۹ – ۴۴۶۶۵۵۲۴ و ۱۹۹ تماس حاصل كنند.
سخنگوي سازمان هواپيمايي كشوري افزود: همچنين پروازهاي عبوري از فاصله ۳۰ مايلي تا ارتفاع بي نهايت از فضاي تهران ممنوع است و فرودگاه پيام براي استفاده پروازهاي اضطراري استفاده خواهد شد.
جابه‌جایی بیش از دو میلیون تن کالای اساسی از بندرامام خمینی(ره)
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان از خروج کالاهای اساسی موجود در بندر امام خمینی(ره) توسط بیش از ۲ هزار کامیون در روز خبر داد.
غلامعباس بهرامی نیا با بیان اینکه روزانه سه هزار کامیون وارد پایانه بار بندر امام خمینی(ره) می‌شوند، گفت: خروج کالاهای اساسی از این بندر روزانه توسط بیش از دو هزار کامیون انجام می‌شود.
بهرامی نیا عمده کالاهای اساسی حمل شده توسط این کامیون ها را شکر، ذرت، سویا، کنجاله، کود شیمیایی، دان چین و انواع خوراک دام برشمرد و اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالای اساسی از بندر امام خمینی(ره) بارگیری و به سایر نقاط کشور ارسال شده اند که این رقم در مقایسه با جابجایی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن سال گذشته در مدت مشابه، رشد ۳۸ درصدی را نشان می‌دهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان اذعان کرد: با توجه به اهمیت جابجایی کالاهای اساسی موجود در بندر امام خمینی(ره)، تعداد ۲۵۰ کامیون از سوی راهداری برخی استان‌ها به این بندر اعزام شدند تا کار بارگیری این کالاها هرچه سریع تر انجام شود.
تسهیلات ۲۵ هزار میلیارد تومانی برای اشتغال یک میلیون و ۹۰ هزار نفر
آیین‌نامه اجرایی تسهیلات ۲۵ هزار میلیارد تومانی اشتغال در سال ۹۸ از سوی دولت دوازدهم ابلاغ شد که براساس آن وزارت راه و شهرسازی و ۱۵ وزارتخانه، دستگاه اجرایی و نهاد مکلف شده‌اند برنامه اشتغال‌زایی خود را تا آخر خردادماه ارائه دهند.
دولت در راستای اجرای برنامه‌های تولید اشتغال محور در سال جاری، ۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات با هدف ایجاد یک میلیون و ۹۰ هزار فرصت شغلی در قالب بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۹۸ کل کشور پیش‌ینی کرده است. این رقم از محل قانون بودجه ۹۸، تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی و تسهیلات بانک‌ها تأمین خواهد شد. بر این اساس ۱۶ وزارتخانه، دستگاه اجرایی و نهاد مکلف شده‌اند برنامه اشتغال‌زایی خود را تا آخر خرداد ارائه دهند.
وزارت راه و شهرسازی در کنار دیگر وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی موظف است تا در زمان مقرر شده برنامه تولید حوزه مورد نظر خود را با اولویت ایجاد اشتغال جدید و تثبیت اشتغال موجود پس از تأیید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تأیید نهایی به سازمان برنامه و بودجه ارسال کند.
در این خصوص طبق اعلام صورت گرفته دستگاه‌های اجرایی مکلف‌ هستند به همراه ارائه برنامه تولید و اشتغال خود، تأییدیه کتبی اولیه موسسه عامل مبنی بر قبول عاملیت برنامه پیشنهادی را به وزارت ارائه کند. سازمان مکلف است ظرف یک هفته پس از تایید نهایی برنامه پیشنهادی دستگاه اجرایی، آن را برای اجرا به دستگاه ابلاغ کند و دستگاه اجرایی نیز باید با ارایه برنامه تولید و اشتغال خود، تاییدیه کتبی اولیه موسسه عامل مبنی بر قبول عاملیت برنامه پیشنهادی را به وزارت ارائه کند.
دستگاه‌های اجرایی که در برنامه پیشنهادی خود استفاده از تسهیلات ریالی صندوق را پیش‌بینی کرده است، مکلف است تاییدیه صندوق مبنی بر شمول برنامه‌های پیشنهادی در چارچوب نظام نامه تسهیلات ریالی صندوق را به همراه برنامه خود به وزارت ارائه کند.
لازم به ذکر است در کنار وزارت راه و شهرسازی، وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ صنعت، معدن و تجارت؛ جهاد کشاورزی؛ ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ کشور؛ بهداشت؛ نیرو؛ فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ ورزش و جوانان و همچنین سازمان‌ها و نهادهایی همچون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ کمیته امداد امام خمینی (ره)؛ بهزیستی کشور؛ بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی وظیفه دارند تا پایان خردادماه، برنامه تولید حوزه مورد نظر خود را با اولویت ایجاد اشتغال جدید و تثبیت اشتغال موجود پس از تأیید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تأیید نهایی به سازمان برنامه و بودجه ارسال کنند.