​بر اساس آمار بانک مرکزی در سال ٩٧، بانک صادرات ایران دومین دارنده تعداد کارت بانکی تراکنش‌دار در نظام بانکی است. پس از بررسی سهم ٣٦ بانک و موسسه مالی و اعتباری صادرکننده در زمینه تعداد کارت‌های بانکی تراکنش‌دار در شبکه شاپرک، پس از بانک ملی، بانک صادرات ایران با شاخص ۱۱٫۴۳ درصد، دارای […]

 

​بر اساس آمار بانک مرکزی در سال ٩٧، بانک صادرات ایران دومین دارنده تعداد کارت بانکی تراکنش‌دار در نظام بانکی است.

پس از بررسی سهم ٣٦ بانک و موسسه مالی و اعتباری صادرکننده در زمینه تعداد کارت‌های بانکی تراکنش‌دار در شبکه شاپرک، پس از بانک ملی، بانک صادرات ایران با شاخص ۱۱٫۴۳ درصد، دارای بالاترین رتبه از لحاظ تعداد کارت‌های بانکی تراکنش‌دار است.  بنابراین گزارش، معیار محاسبه کارت‌های بانکی تراکنش‌دار به معنای تعداد کارت‌های بانکی دارای حداقل یک تراکنش در ماه است و کارت‌های بانکی صادر شده فاقد یک تراکنش، در این آمارها قرار نمی‌گیرند.  بررسی آمارهای گزارش اقتصادی سال ٩٧ شرکت شاپرک نشان می دهد که در سال ٩٧ بالغ بر یک میلیارد و ٢١٧ میلیون و ٦٦٠ هزار کارت بانکی از جمله کارت‌های اعتباری، برداشت و هدیه تراکنش داشتند. از سوی دیگر، بررسی‌ها نشان می‌دهد که در سال ٩٦ ، تعداد یک میلیارد و یک میلیون کارت بانکی تراکنش داشته که این میزان در سال ٩٧ با رشد ١٢.٥٤ درصدی در مجموع همراه بوده. اما از سوی دیگر، میزان تعداد کارت‌های اعتباری و هدیه و بن‌کارت صادر شده در سال ٩٧ نسبت به ٩٦ با کاهش به ترتیب ١٥ و ١١ درصدی همراه بوده است.

تعداد «سپهر کارت» فعال بانک صادرات ایران تا مقطع پایان اردیبهشت ماه سال جاری، همچنان فراتر از مرز ١٩ میلیون کارت حفظ شده است.سپهر کارت‌های صادرشده توسط بانک صادرات ایران در اسفندماه ٩٧ بالغ بر ٤٦٧ هزار، در فرودین‌ماه ٩٨ بیش از  ٣٢٤ هزار و در اردیبهشت‌ماه ٩٨ بالغ بر ٤٩٦ هزار عدد بوده که مجموع آن‌ها از ابتدای اسفند ماه ٩٧ تا پایان اردیبهشت ٩٨ به بیش از یک میلیون و ٢٨٨ هزار عدد رسیده است.

گزارش تسهیلات اعطایی بانک رفاه در دو ماهه نخست سال ۹۸ اعلام شد

گزارش تسهیلات اعطایی بانک رفاه در فروردین و اردیبهشت ماه سالجاری در بخش‌های مختلف اقتصادی، بنگاه‌های کوچک و متوسط، ضمانتنامه‌های صادره ریالی و قرض‌الحســـنه اعـــطایی  ازدواج و تهیه جهیزیه اعلام شد. این بانک در سال های ۹۶، ۹۷ و دو ماهه نخست ۹۸، بالغ بر ۱۹٫۹۵۴ میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع بانک به بنگاه های کوچک و متوسط پرداخت کرده است. همچنین بانک رفاه در دو ماهه نخست سالجاری، در بخش های کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن و ساختمان، بازرگانی، خدمات و متفرقه بالغ بر ۵۲٫۱۳۳ میلیارد ریال تسهیلات اعطا کرده است. این بانک سال ۹۷ و دو ماهه نخست سال ۹۸، تعداد ۱۵٫۷۱۶ فقره تسهیلات قرض الحسنه مشاغل خانگی، اشتغال زایی و کارفرمایان طرح های مدد جویی به مبلغ بیش از ۱٫۷۹۷ میلیارد ریال به معرفی شدگان کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخت کرده است. بانک رفاه همچنین در مقطع دو ماهه نخست سال جاری، مبلغ ۱۸۶٫۲۵۷ میلیون ریال تسهیلات از محل منابع قراردادهای سپرده گذاری صندوق توسعه ملی اعطا کرده است. بر اساس این گزارش، بانک رفاه طی ماه های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بالغ بر ۸٫۶۱۹ میلیارد ریال انواع ضمانتنامه های ریالی به تعداد ۷٫۹۷۸ فقره صادر کرده است. همچنین شعب این بانک از محل سپرده های قرض الحسنه نزد خود و در دو ماهه نخست سالجاری، تعداد ۴٫۹۴۲ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ ۱٫۴۶۷٫۶۲۰ میلیون ریال پرداخت کرده است.

سامانه تسویه آنی دستگاه‌های خودپرداز مالکیتی ویژه باجه‌های بانکی راه‌اندازی شد

مهندس مهرانی عضو هیأت مدیــره پســت‌بانـک‌ایران  از راه‌انـــدازی ســـامــانه تســـویه آنی دستگاه‌های خودپرداز(ATM) مالکیتی ویـــژه بـــاجه‌های بــــانکی خبر داد. وی تصریح کرد: درراستای رفع مشکل شارژ و تسویه حساب دستگاه‌های مالکیتی به صورت دستی با پیگیری اداره‌کل بانکداری خرد و امور باجه‌ها و برگزاری جلسات کارشناسی مستمر با مسئولان بخش‌های مرتبط بانک این سامانه طراحی و راه‌اندازی گردید که می‌تواند برای عملکرد باجه‌ها بسیار مؤثر باشد.  مهرانی اظهارداشت: سامانه مذکور برای بیش از ۹۰۰ دستگاه خودپرداز(ATM) راه‌اندازی شده و به‌صورت آنی عملیات روزانه این دستگاه‌ها را تسویه نموده و امکان خدمت‌رسانی بیشتر را برای عموم مردم فراهم‌ می‌سازد. وی تأکید کرد: پیش از این برای تسویه عملیات روزانه دستگاه‌های مذکور از ساعت ۲۰ لغایت ۲۳ هیچگونه خدمتی به مردم ارائه نمی‌شد و با راه‌اندازی این سامانه علاوه بر صرفه جوئی در هزینه‌ها، روزانه حداقل ۲ ساعت نیز به ازای هردستگاه مدت زمان خدمات‌دهی دستگاه‌های مذکور برای عموم مردم افزایش یافته است.عضو هیأت مدیره پست بانک ایران افزود: درحال حاضر ۳ هزار دستگاه خودپرداز پست بانک ایران درسطح کشور به مردم خدمت رسانی می‌کند که از مجموع آن ۲۵۰۰ دستگاه در باجه‌های بانکی به ویژه در روستاها و ۵۰۰ دستگاه دیگر نیز درسطح شعب این بانک نصب شده و خدمات متوعی به مردم ارائه می کند.