آخرین مصوبات شورای پروانه نمایش آثار غیر سینمایی
آخرین مصوبات شورای پروانه نمایش آثار غیر سینمایی

    به گزارش جمله به نقل از مهر، شورای پروانه نمایش آثار غیر سینمایی برای داستانی بلند «ناک اوت» به تهیه کنندگی شیما جبرئیل پور، کارگردانی سیده فرزانه امینی و نویسندگی فاطمه اباحمزه، مستند «هیس بابا خواب است» به تهیه کنندگی، کارگردانی و نویسندگی خاطره خدایی و مستند «سرانگشتان فرشته» به تهیه کنندگی، کارگردانی […]

 

 

به گزارش جمله به نقل از مهر، شورای پروانه نمایش آثار غیر سینمایی برای داستانی بلند «ناک اوت» به تهیه کنندگی شیما جبرئیل پور، کارگردانی سیده فرزانه امینی و نویسندگی فاطمه اباحمزه، مستند «هیس بابا خواب است» به تهیه کنندگی، کارگردانی و نویسندگی خاطره خدایی و مستند «سرانگشتان فرشته» به تهیه کنندگی، کارگردانی و نویسندگی محسن آقالر پروانه نمایش صادر شد.

همچنین برای قسمت جدید مجموعه ترکیبی «امشو» به تهیه کنندگی مجتبی تقوی باقان، کارگردانی و نویسندگی مجید صالحی پروانه نمایش صادر شد.

در این جلسه برای ۲ عنوان فیلم خارجی، مجموعه فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران و مجموعه فیلم‌های کوتاه تجربی جشنواره آنلاین «پاک کن» پروانه نمایش صادر شد.

رونمایی از مجموعه آثار حمید سبزواری

مراسم رونمایی از مجموعه آثار زنده‌یاد حمید سبزواری با همت گروه ادبیات اندیشه پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی روز دوشنبه ۹ تیرماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰ در تالار علامه جعفری دفتر مرکزی پژوهشگاه برگزار خواهد شد.

در این مراسم آیت‌الله علی‌اکبر رشاد – موسس و رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی- ، محمدرضا سنگری – مدیر گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه –  و رضا اسماعیلی – شاعر و منتقد ادبی- سخنرانی خواهند کرد.

همچنین در پایان مراسم از مجموعه کتاب‌های «این بانگ آزادی» رونمایی خواهد شد.

دفتر مرکزی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در خیابان بهشتی، خیابان احمد قصیر، کوچه پژوهشگاه ۲، شماره ۲ واقع است.

 

بلیت سینما ۲۲ هزار و پانصد تومان شد

محمدرضا منصوری (دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران کشور) درباره قیمت بلیت سینماها در دور جدید اکران، به خبرنگار ایلنا گفت: قیمت بلیت تغییر نکرده است، اما ۹ درصد ارزش افزوده که در گذشته از مخاطبان دریافت نمی‌شد، زین پس روی بلیت فیلم‌ها منظور می‌شود. به این ترتیب ۹ درصد از قیمت بلیت سینماهای مدرن، ممتاز و درجه یک به بهای بلیت سینما اضافه می‌شود.

وی ادامه داد: بر این اساس قیمت سینماهای مدرن که در گذشته ۲۰ هزار تومان بود، به ۲۲ هزار و پانصد تومان، قیمت سینماهای ممتاز که ۱۵ هزار بود، به بیش از ۱۶ هزار و قیمت بلیت سینماهای درجه یک که ۱۲ هزار تومان بود، به بیش از ۱۳ هزار تومان رسیده است. منصوری در ادامه اظهار داشت: البته این را باید بگویم که مکاتباتی با سازمان سینمایی انجام شده که بر اساس آن ریاست سازمان قول داده‌اند که با رایزنی خود، سینما و به طور کل کارهای فرهنگی و هنری را از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف کنند.

 

آغاز بازار آنلاین جشنواره فیلم کن 

به گزارش جمله به نقل از ایسنا، با وجود لغو برگزاری جشنواره فیلم کن ۲۰۲۰ به سبب بحران جهانی کرونا، دست‌اندرکاران این رویداد سینمایی در نهایت تصمیم گرفتند بازار جشنواره کن را که از مهم‌ترین بازارهای خرید، فروش و معرفی آثار سینمایی جهان است را از تاریخ ۲۲ تا ۲۶ ژوئن (۲ تا ۶ تیر) به صورت مجازی برگزار کنند و پلتفورم آنلاین “Cinando” میزبان بازار جشنواره کن است.

بازار آنلاین جشنواره کن (online Marché du Film) شامل غرفه‌های مجاری برای کمپانی‌های فیلمسازی است و این امکان را فراهم کرده تا این کمپانی‌ها آثار سینمایی و پروژه‌های در حال ساخت خود را به نمایش بگذارند و با خریداران بین‌المللی ارتباط برقرار کنند. همچنین غرفه‌هایی مجازی نیز برای صندوق‌های حمایت از آثار سینمایی و هیات‌های منطقه‌ای فیلم در نظر گرفته شده است.

امسال در بازار مجازی جشنواره کن ۲۶۱ عامل عرضه و فروش فیلم (sales agent) دارای غرفه‌های مجازی بوده و حق نمایش آن لاین فیلم‌های خود را در بازار خواهند داشت که نسرین میرشب با شرکت دریم لب فیلمز و محمد اطبایی با مستقل‌های ایرانی تنها ایرانی های این بخش از بازارند.

در بخش موسسات هم ۶۱ بنیاد و نهاد رسمی و دولتی و از جمله بنیاد سینمایی فارابی حضور دارند که در زیر مجموعه فارابی جشنواره جهانی فیلم فجر، مرکز گسترس سینمای مستند و تجربی، مجموعه هنر و تجربه و شرکت‌های ایریماژ، الی ایمیج و آی فیلم پرو ثبت‌نام شده‌اند. شماری دیگر پخش کننده‌های بین‌المللی سینمای ایران مانند علی قاسمی، علیرضا شاهرخی، مرجان علیزاده، گلریز احتیاطی و مهیار صادقی نیز به عنوان شرکت کننده در بازار فیلم مجازی کن حضور دارند.