امیرهامونی مدیرعامل فرابورس در رابطه با بررسی و ریشه یابی تورم بالا در اقتصاد کشور گفت: بیتردید از آفتهای اقتصاد امروز کشور، قیمتگذاری دستوری است. به همین دلیل کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار نیز پس از بررسیهای لازم به این نتیجه رسیده که قیمتگذاری دستوری و تسعیرها جایز نیست، زیرا این نوع برخورد […]
امیرهامونی مدیرعامل فرابورس در رابطه با بررسی و ریشه یابی تورم بالا در اقتصاد کشور گفت: بیتردید از آفتهای اقتصاد امروز کشور، قیمتگذاری دستوری است. به همین دلیل کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار نیز پس از بررسیهای لازم به این نتیجه رسیده که قیمتگذاری دستوری و تسعیرها جایز نیست، زیرا این نوع برخورد با تولید به بخش بزرگی از اقتصاد کشور آسیب میزند.
او با اشاره به اینکه نرخ سود در بازارها یک متغیر درونزاست، افزود: وقتی سخن از حذف قیمتگذاری دستوری میشود باید این نکته را نیز مد نظر قرار داد که نرخ سود هم باید مانند قیمت محصولات و کالاها، در بازار و به صورت غیر دستوری تعیین شود. هامونی با تاکید بر اینکه علاوه بر کالاها باید در حوزه نیروی کار، کارگر و به طورکلی سایه قیمت گذاریهای دستوری و تکلیفی چه به صورت نزولی چه به صورت صعودی حذف شود، گفت: هرچند در این رابطه برخی نهادها و دستگاهها برنامههایی دارند، اما در بحث کلان اقتصاد این برنامهها باهم ناسازگار و متناقض هستند.
مدیرعامل فرابورس با اشاره به اینکه بسیاری از طرحهای اقتصادی برای رفع مشکلات کنونی شکست خورده هستند، درخصوص راه حل نهایی نجات اقتصاد کشور و خروج از شرایط فعلی تصریح کرد: در شرایط امروز که اقتصاد کشور در پیچ تاریخی مهمی قرار دارد، حضور مردم در بازار سرمایه میتواند همه مشکلات این طرحهای شکستخورده را برطرف کند.
هامونی در توضیح بیشتر این موضوع تاکید کرد: زمانی که مردم سهامدار شرکتهای بزرگ کشور باشند، از افزایش قیمتها نگران نمیشوند و این رمزی است که میتواند بازار سرمایه ایران را از زیر خاکستر معضلات اقتصادی بیرون آورد.
او در ادامه به دغدغه جامعه سهامداری در خصوص نوسان نرخ دلار اشاره کرد و گفت: تصور چسبندگی تورم به نرخ دلار از نگاههای غلطی است که در اقتصاد کشور حاکم شده، اما برخلاف این تصور، گرانی و تورم است که به دلار سیگنال حرکت صعودی میدهد. او با تاکید بر اینکه کسری بودجه ریشه اصلی مشکلات فعلی اقتصاد کشور است، گفت: به جای اینکه قیمت دلار به صورت دستوری تعیین شود، باید به ریشه آن یعنی تورم توجه کرد، برای تورم نیز باید ریال را کنترل کرد و برای کنترل ریال هم لازم است، ریشه این مشکل که کسری بودجه است، برطرف شود.
شرکت بیمه دی با سازمان غذا و دارو تفاهم نامه همکاری امضا کرد
طی تفاهم نامه ای در جهت تسریع و تسهیل خدمت رسانی به کلیه بیمه شدگان بیمه دی به ویژه جامعه معزز ایثارگری، مقرر شد با ایجاد ارتباطات الکترونیک، فرآیند ارائه خدمات دارویی تسهیل شود. طی نشستی که محمدرضا کشاورز مدیرعامل بیمه دی به همراه سجاد رامندی معاون فنی بیمه های اشخاص و حسن قلندری معاون امور مشتریان در سازمان غذا و دارو حضور یافتند، طی تفاهم نامه ای فیمابین شرکت بیمه دی و سازمان غذا و دارو، مقرر گردید با ایجاد ارتباطات الکترونیک، فرآیند ارائه خدمات به بیمه شدگان علی الخصوص ایثارگران در حوزه دارو تسریع و تسهیل شود. این تفاهم نامه در راستای برنامه پایش قراردادها و تصحیح فرآیندهای بیمه گری در جهت کسب رضایت حداکثری بیمه گذار به بهره برداری می رسد.
در این نشست، محمود بیگلر معاون توسعه و مدیریت منابع و آقایان معلمی مدیرکل مالی و ذیحسابی و میرمعینی رئیس اداره رفاهی و فرهنگی از سوی سازمان غذا و دارو حضور داشتند که ضمن بحث و تبادل نظر، بر گسترش همکاری های بیمه دی و سازمان غذا و دارو تاکید نمودند.
در ادامه همچنین قرارداد تجمیع امور بیمه ای این سازمان به شرکت بیمه دی واگذار شد.
خدمات نازایی در زوجین نابارور تا ۹۰ درصد تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت
خدمات نازایی در زوجین نابارور تا ۹۰ درصد تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفتمعاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: طبق تفاهم نامهای که با معاونت درمان منعقد خواهد شد، پوشش خدمات ناباروری که تاکنون ستاره بودند از جمله خدمات نازایی مربوط به زوجین نابارور به میزان ۹۰ درصد تحت پوشش قرار خواهد گرفت.
مهدی رضایی، با اشاره به اینکه بر اساس طرح جوانی جمعیت بندهایی از این قانون متوجه سازمانهای بیمهگر پایه برای برقراری پوشش بیمه خدمات است، گفت: در بحث درمان ناباروری این سازمان جهت شناسایی افراد ناباروری که بیمه نیستند مکاتبهای با مراکز بهداشتی و مدیران کل استانها داشته است تا در صورت مراجعه، این افراد به طور رایگان بیمه شوند .
وی گفت: همچنین جهت پوشش خدمات ناباروری که تاکنون ستاره بودند و در تعهد نبودند نیز طبق تفاهم نامهای که با معاونت درمان منعقد میشود، سازمان بیمه سلامت خدمات نازایی مربوط به زوجین نابارور را به میزان ۹۰ درصد پوشش خواهد داد.
وی افزود: خدمات آزمایشگاه، دارو، پاراکلینیک و نیز اقدامات مرتبط با سقطهای درمانی نیز در حال حاضر تحت پوشش بیمه قرار دارد. جهت شناسایی زوجین دچار مشکل ناباروری علاوه بر سامانهای که معاونت درمان در اختیار دارد، از طریق مدیریت نشان هم میتوان اقدام کرد؛ ضمن اینکه از مراکز طرف قرارداد نیز میخواهیم تا افرادی که بیمه ندارند را جهت برخورداری از پوشش بیمه به سازمان بیمه سلامت معرفی کنند.
او در خصوص پوشش بیمهای خدمات درمان ناباروری، اظهار کرد: هزینه این خدمات طبق بررسی که معاونت درمان به ما ارائه داده است، در بخش دولتی برای خدمت میکروانجکشن ۵ میلیون تومان فارغ از دارو، برای آزمایش و پاراکلینیک و خدمت IUI دو میلیون تومان هزینه دارد. هزینه IVF در بخش خصوصی حدود ۸ میلیون تومان است که با اضافه کردن هزینههای دارویی و پاراکلینیک حدود ۲۰ میلیون تومان میشود.
به گفته وی، خدمات دارویی این بیماران و گرافیهای تخصصی آنها در حال حاضر با تعرفه دولتی و فرانشیز ۳۰ درصد تحت پوشش بیمه است.