آزمایشگاه جامع بیماری‌های نوپدید در همدان افتتاح شد
آزمایشگاه جامع بیماری‌های نوپدید در همدان افتتاح شد

همدان، خبرنگار روزنامه جمله: آزمایشگاه جامع بیماری‌های نوپدید در همدان با حضور استاندار همدان افتتاح و بهره برداری از آن آغاز شد. این مرکز با صرف ۳۰میلیارد تومان اعتبار از محل منابع دانشگاه علوم پزشکی استان و اعتبارات ملی احداث شده است. این آزمایشگاه جدید قادر است هر روز ۵هزار نمونه را بررسی کند که […]

همدان، خبرنگار روزنامه جمله:
آزمایشگاه جامع بیماری‌های نوپدید در همدان با حضور استاندار همدان افتتاح و بهره برداری از آن آغاز شد.
این مرکز با صرف ۳۰میلیارد تومان اعتبار از محل منابع دانشگاه علوم پزشکی استان و اعتبارات ملی احداث شده است. این آزمایشگاه جدید قادر است هر روز ۵هزار نمونه را بررسی کند که این اقدام یک جهش در حوزه آزمایشگاهی خواهد بود. پژوهشگران در این آزمایشگاه می‌توانند انواع ویروس، میکروب و باکتری‌ها را تشخیص و بررسی کنند.
استاندار همدان در آیین افتتاح آزمایشگاه جامع بیماری‌های نوپدید گفت: بدون شک با افتتاح این مرکز، استان می‌تواند در حوزه تشخیص ویروس به قطب منطقه غرب کشور تبدیل شود.
علیرضا قاسمی فرزاد افزود : با توجه به اقداماتی که در زمینه بیوتروریسم در دنیا انجام می‌شود، این مرکز، ظرفیت خوبی برای مقابله با اقدامات بیوتروریسم نیز خواهد بود.
وی با مثبت ارزیابی کردن و تاثیر گذار دانستن اقدامات دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: با توجه به زیرساخت‌ها و اقدامات گسترده‌ای که در حوزه بهداشت و درمان استان انجام گرفته امروز شاهد کاهش میزان بیماران، مرگ و میرها و مبتلایان به کرونا هستیم که قابل توجه است. استاندار همدان، تجهیز بیش از ۷۰‌درصد از مدارس استان به تهویه هوا که توسط دانشگاه علوم‌پزشکی استان و با همکاری آموزش و پرورش انجام شده را اقدامی بدیع و نو در کشور، قلمداد کرد.

مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان :
روزانه بیش از ۱۴۰ تن مرغ در سطح استان تولید می‌شود
همدان، خبرنگار روزنامه جمله:
مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: متوسط تولید مرغ در استان روزانه ۱۴۰ تا ۱۵۰ تن است که از نیاز استان بیشتر است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان حسین فضلی اظهار کرد: آخرین مصوبه که در ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی برگزار شده قیمت عرضه مرغ منجمد برای مصرف کننده از ۲۵ هزار تومان طبق مصوبه آخرین جلسه به ۲۰هزار تومان تقلیل یافت و عرضه به صورت عمده به عمده فروشان درب انبار شرکت پشتیبانی امور دام ۱۸هزار و ۸۰۰ و مصرف کننده ۲۰ هزار تومان در مورد مرغ منجمد وارداتی تعیین شده است.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت تولید مرغ در استان همدان متوسط تولید روزانه مرغ در استان را ۱۴۰ تا ۱۵۰تن برشمرد و افزود: به دلیل گرانی جوجه یک روزه و دستورالعمل‌هایی که توسط سامانه بازار و سامانه ۱۰۰ ابلاغ می‌شود در مقاطع کوتاهی از سال، مقاطع ۱۰تا۱۵روزه پرورش و جوجه‌ریزی کمتر اتفاق می‌افتد که این امر موجب کاهش تولید در مقاطع کوتاه سال می‌شود اما به هر صورت میزان تولید مرغ استان همدان تولید نرمال و طبیعی بوده و متناسب با مصرف و نیاز استان است.
فضلی خاطر نشان کرد: برای وقفه‌ای هم که برخی از مواقع در زمینه جوجه ریزی استان پیش می‌آید و با کاهش تولید مواجه هستیم‌ یک ذخیره استراتژیک در شرکت پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی وجود دارد که هر زمان نیاز باشد و بازار برای تقاضا وجود داشته باشد و مرغ گرم جوابگوی بازار نباشد از آن ظرفیت مرغ منجمد با کیفیت ذخیره شده با قیمت مصوب وارد بازار شده و کمبود مرغ در مقاطع کوتاه سال پوشش داده می‌شود. فضلی در ادامه با اشاره به جوجه ریزی مهر ماه امسال خاطر نشان کرد: در مهر ماه امسال در سطح مرغداری‌های استان همدان دو میلیون ۹۰۰هزار قطعه جوجه ریزی انجام شد در حالی که نیاز ماهیانه استان همدان ۲۰۰ تا ۴۰۰هزار قطعه مرغ بوده و ماه گذشته میزان جوجه ریزی استان بالاتر از نُرم خود بوده است. مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان همچنین بیان کرد: از ابتدای آبان‌ ماه تاکنون نیز ۹۰۰هزار قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداری‌های استان همدان انجام شده که با این روند استان همدان دارای جوجه ریزی متعادل و منطقی است . فضلی اضافه کرد: با برنامه ریزی که صورت‌گرفته و با همت وزارت جهاد کشاورزی که در زمینه تامین نهاده‌های مورد نیاز دارد در ادامه تولید مرغ یک روند ثابت و یکسان را خواهیم داشت و در ادامه با کمبود مرغ مواجه نخواهیم شد ضمن اینکه پیش از این نیز با کمبود مرغ مواجه نبوده‌ایم . وی یاد آور شد: در برخی مقاطعی که جوجه ریزی پایین بوده و با کاهش تولید مواجه بوده‌ایم از ذخیره استراتژیک جهت پاسخگویی به نیاز بازار استفاده شده و با توزیع مرغ منجمد کاهش تولید مرغ را جبران می‌کند. فضلی گفت:ذخیره استراتژیک در زمانی که دارای افزایش تولید باشیم شرکت پشتیبانی مرغ مازاد را خریداری، ذخیره سازی و منجمد کرده و در زمان نیاز وارد بازار می‌کند .

رئیس علوم پزشکی گلستان:
۵۱ درصد گلستانی‌ها به طور کامل واکسینه شدند
رئیس علوم پزشکی گلستان گفت: تاکنون حدود ۸۲ درصد از جامعه هدف در گلستان دوز اول و حدود ۵۱ درصد هم دوز دوم واکسن را دریافت کرده اند. عبدالرضا فاضل در جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا اظهارکرد: روند شیوع کرونا در گلستان روند افزایشی خفیف داشته و احتمال وقوع پیک ششم در دو الی سه هفته آینده وجود دارد. وی بیان کرد: هم اکنون شهرستان بندرگز در وضعیت نارنجی قرار داشته و رامیان، آق قلا و ترکمن، آبی و بقیه شهرستان‌ها زرد هستند. فاضل در خصوص واکسیناسیون گفت: تاکنون حدود ۸۲ درصد از جامعه هدف در گلستان دوز اول و حدود ۵۱ درصد هم دوز دوم واکسن را دریافت کرده اند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیان کرد: روند واکسیناسیون در اکثر شهرها خوب بوده اما در برخی از شهرها مانند کلاله، مراوه تپه، گمیشان، آق قلا و بندرترکمن کمتر است که امیدواریم مردم استقبال بهتری داشته باشند.