آزمون جذب مترجم رسمی قوه قضاییه  ۱۸ شهریور برگزار می‌شود
آزمون جذب مترجم رسمی قوه قضاییه  ۱۸ شهریور برگزار می‌شود

مدیر نظارت بر وکلا، مشاوران، کارشناسان و مترجمان رسمی قوه قضاییه از برگزاری آزمون جذب مترجم رسمی در تاریخ ۱۸ شهریور سال‌جاری خبر داد. محبوبه میرزابیگی با بیان اینکه آزمون جذب مترجم رسمی قوه قضاییه در ۳۶ زبان تخصصی برگزار خواهد شد افزود: اجرای این آزمون بر اساس قرارداد بین معاونت حقوقی و امورمجلس و […]

مدیر نظارت بر وکلا، مشاوران، کارشناسان و مترجمان رسمی قوه قضاییه از برگزاری آزمون جذب مترجم رسمی در تاریخ ۱۸ شهریور سال‌جاری خبر داد.
محبوبه میرزابیگی با بیان اینکه آزمون جذب مترجم رسمی قوه قضاییه در ۳۶ زبان تخصصی برگزار خواهد شد افزود: اجرای این آزمون بر اساس قرارداد بین معاونت حقوقی و امورمجلس و سازمان سنجش و آموزش کشور برگزار می شود.
وی درباره نیازسنجی از دادگستری‌های سراسر کشور در مورد جذب مترجم رسمی گفت: معاونت حقوقی و امورجلس قوه قضاییه بنا به نیازسنجی از دادگستری‌ها و تجویز بند ۱ «آیین نامه اجرایی اصلاح ماده ۳ راجع به اظهارات و اسناد در محاکم و دفاتر ترجمه رسمی مصوب ۱۳۱۶ و الحاق چند ماده به آن مصوب ۳۱ تیر ۱۳۷۶» و در نهایت با کسب مجوز از رئیس قوه قضاییه اقدام به برگزاری این آزمون کرده است.
میرزابیگی اضافه کرد: این آزمون در کلیه زبان‌های خارجی و طبق سنوات گذشته به صورت تستی و تشریحی انجام خواهد شد و امید است تا پایان سال ۱۴۰۱ مترجمان رسمی جذب و شروع به فعالیت کنند.
مدیر نظارت بر وکلا، مشاوران، کارشناسان و مترجمان رسمی قوه قضاییه یادآور شد: آخرین آزمون جذب مترجم رسمی کشور پیش از این در آبان ۱۳۹۷ برگزار شده است.
میرزابیگی درباره نحوه جذب داوطلبان یادآور شد: شرکت‌کنندگانی که موفق به کسب حدنصاب‌های تعیین شده در آزمون تستی شوند، اوراق تشریحی آنان تصحیح خواهد شد و افرادی برای شرکت در مصاحبه دعوت می‌شوند که در مرحله کتبی (چهارگزینه ای و تشریحی) حدنصاب را دریافت کرده باشند.
وی با بیان اینکه در صورت قبولی در این ۲ مرحله، گزینش و تأیید صلاحیت، برای شرکت در کارآموزی معرفی خواهند شد افزود: برای شرکت کنندگان آزمون پس از طی دوره کارآموزی و انجام مراسم تحلیف، پروانه مترجمی رسمی قوه قضاییه برای آنها صادر می‌شود.

سالانه حدود ۱۰ هزار پرستار از گردونه آموزش خارج می‌شوند

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حدود هشت هزار و ۵۰۰ تا ۱۰ هزار نیروی پرستاری در دانشگاه‌های علوم پزشکی از گردونه آموزش خارج می‌شوند که بسیاری از آن‌ها هنوز طرح خود را نگذرانده اند.عباس عبادی در همایش ملی پرستاری جامعه نگر در بیمارستان شهید رجایی افزود: ۸۰ درصد از این پرستاران زن و ۲۰ درصد مرد هستند که از گردونه آموزش خارج می شوند.وی اظهارداشت: بسیاری از پرستاران با مشاهده سختی های دوره طرح که ۲ سال طول می کشد پس از فارغ التحصیلی در این حرفه فعالیت نمی کنند و باید نظام سلامت امکاناتی را برای تمایل آنها به کار پرستاری فراهم کند.وی تصریح کرد: لازم است خدمات پرستاری جامعه نگر در کشور فراهم شود و وزارت بهداشت از حدود ۲ سال گذشته کلینیک‌های آموزش به بیمار را آغاز کرده و بصورت آزمایشی در حال اجرا است.
عبادی توضیح داد: همه فارغ التحصیلان کارشناس ارشد بهداشت جامع و روان را رصد کردیم که درکلینیک آموزش به بیمار فعال شوند تا به جامعه نگری خدمات کمک شود.معاون وزیر بهداشت ادامه داد: در زمینه مراقبت تسکینی هم به زودی یک کلینیک مراقبت تسکینی نوزادان در بیمارستان مفید آغاز به کار خواهد کرد، این مراقبت تسکینی موضوعی مهم است که در بسته های خدمات در منزل هم باید بیاید.به گفته وی، حریم و حرمت خانه مردم در خدمات مراقبت در منزل دارای اهمیت زیادی است و همکاران ما باید به این موضوع توجه داشته باشند.
وی در مورد بیکار شدن برخی از پرستاران اظهار داشت: اینکه پرستاران طرحی با اتمام طرحشان از بیمارستان بروند و تعدیل شوند از نقاط ضعف ساختار وزارت بهداشت است و باید فضای بازار مناسب برای ارائه خدمت را از بیمارستان خارج کنیم تا کاریابی اتفاق افتد.

اعضای شبکه سازمان‌یافته پخش محتوای غیراخلاقی در فضای مجازی دستگیر شدند

رئیس پلیس سایبری کشور گفت: سرشاخه‌های اصلی شبکه سازمان‌یافته‌ای که اقدام به انتشار پخش زنده محتوای غیراخلاقی و نامتعارف در استان‌های مختلف کشور کرده بودند، دستگیر شدند.
سردار وحید مجید افزود: بر اساس رصدها در فضای مجازی، اعضا و سرشاخه‌های اصلی یک باند که به صورت سازمان‌یافته در استان‌های مختلف کشور اقدام به انتشار لایوهای غیراخلاقی و نامتعارف با مصادیق ترویج بی‌بند و باری و پولشویی با استفاده از کارت‌های اجاره‌ای در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و پیام رسان واتس اپ و تلگرام می‌کردند، شناسایی شدند.
وی ادامه داد: پس از انجام مجموعه اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی فنی، اعضای این باند با هویت معلوم در استان‌های بوشهر، تهران بزرگ، آذربایجان غربی، زنجان و شیراز با رعایت همه اصول مراقبتی و حکم قضایی دستگیر شدند.
رئیس پلیس فتا فراجا با بیان اینکه متهمان پس از دستگیری و توقیف تجهیزات الکترونیکی و مواجهه با ادله جرم به بزه خود اقرار کردند، از تحویل این افراد به مراجع قضایی برای سیر مراحل قانونی پرونده خبر داد.
مجید خاطرنشان کرد: طرح‌های عملیاتی پلیس فتا علیه گردانندگان سایت‌ها و صفحه‌های غیراخلاقی و نامتعارف در کشور به صورت دائمی در کارگروه‌های ویژه در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه حذف و پاک‌سازی این گونه محتواهای غیراخلاقی و برخورد با مجرمان این حوزه مورد درخواست بسیاری از هموطنان است، تصریح کرد: رسیدگی به این گونه جرایم در اولویت مأموریتی این پلیس قرار دارد و تاکنون تعدادی از این تارنماها در این حوزه شناسایی شده و برخورد با مرتکبان این‌گونه جرایم در حال اجرا است.