پنجمین جشنواره ملی بورس و رسانه با رویکرد بسترسازی برای فعالیت شبکههای اجتماعی و شهروند – خبرنگاران آغاز به کار کرد. سارا علیاری، مدیر روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بورس و اوراق بهادار با اعلام این خبر گفت: جشنواره ملی بورس و رسانه در سالهای گذشته مسیر خوبی را طی کرده و با استقبال […]
پنجمین جشنواره ملی بورس و رسانه با رویکرد بسترسازی برای فعالیت شبکههای اجتماعی و شهروند – خبرنگاران آغاز به کار کرد.
سارا علیاری، مدیر روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بورس و اوراق بهادار با اعلام این خبر گفت: جشنواره ملی بورس و رسانه در سالهای گذشته مسیر خوبی را طی کرده و با استقبال اصحاب رسانه مواجه شده است.
وی افزود: با توجه به مجموع بازخوردهای به دست آمده از جشنوارههای بورس و رسانه پیشین، اصلاحاتی را در ساختار این رویداد اعمال کردیم تا با توجه به بخشهای مغفول مانده؛ شیوه ارزیابی آثار نیز تخصصیتر شود.
علیاری تصریح کرد: در دورههای پیشین توجه کمتری به شبکههای اجتماعی شده بود، اما در این دوره امکان ارائه آثار در قالب بخشهای دیداری، شنیداری و مکتوب شبکههای اجتماعی نیز وجود دارد. این موضوع باعث میشود تا توجه بیشتری را به رسانههای جدید شاهد باشیم.
به گفته وی امروزه یکی از جذابترین بخشهای محتوایی در عرصه رسانهای آثاری است که توسط شهروند- خبرنگاران تولید می شود. از این رو، این جشنواره پذیرای آثاری از این دست خواهد بود تا برای نخستین بار جایگاه این شیوه تولید محتوا پاس داشته شود.
علیاری با اشاره به حجم آثار تولیدی و تخصصیتر شدن آنها گفت: از سال گذشته تاکنون آثار مختلفی در حوزه بازار سرمایه تولید شده و افراد جدیدی نیز به جمع صاحبان آثار اضافه شدهاند. از این رو، بهبود کیفیت ارزیابی آثار نیازمند تفکیک هیات داوران این جشنواره است. بدین صورت که هیات داوران بخشهای دیداری، شنیداری با تخصص ویژه در همان بخش انتخاب خواهند شد و داوران آثار مکتوب نیز با تمرکز بر ارزیابی محتواهای نوشتاری تعیین خواهند شد.
پنجمین جشنواره ملی بورس و رسانه از ۲۷ شهریور تا ۲۰ مهر اقدام به جذب اثر میکند. این جشنواره در بخشهای زیر برگزار میشود:
– بخش دیداری و شنیداری (رادیو، تلویزیون، محصولات صوتی و تصویری شبکههای اجتماعی و شبکههای تلویزیونی اینترنتی) شامل ۱- خبر ۲- گزارش ۳- مستند ۴- گفتگو و اجرا ۵- اثر در قالب شهروند- خبرنگار
– بخش رسانههای مکتوب و دیجیتال (خبرگزاریها، سایتهای خبری- تحلیلی، روزنامهها، نشریات ادواری و قسمت مکتوب شبکههای اجتماعی) شامل ۱- خبر ۲- گزارش ۳- گفت و گو ۴- تیتر ۵-یادداشت، مقاله و سرمقاله ۶- اثر در قالب شهروند- خبرنگار
– همچنین جایزه ویژه جشنواره به آثار با موضوع «تولید؛ پشتیبانیها و مانعزداییها» تعلق خواهد گرفت.
شرکت در این جشنواره صرفا به شیوه الکترونیکی انجام میشود؛ علاقهمندان میتوانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام به نشانی http://festpress.ir مراجعه کنند.