آغاز سفرهای ضروری هوشمند
آغاز سفرهای ضروری هوشمند

  معاون گردشگری کشور با تشریح اقدامات برای مبارزه با اثر کرونا در گردشگری، مدیریت بحران و اقدامات آتی برای بازگرداندن شرایط گفت: پروتکل سفر هوشمند یعنی سفر همراه سلامت برای اجرا، تدوین شد. ‌ولی تیموری درباره طرح سفر هوشمند و مدیریت بحران به وجود آمده برای صنعت گردشگری براثر کرونا به مهر گفت: سفر […]

 

معاون گردشگری کشور با تشریح اقدامات برای مبارزه با اثر کرونا در گردشگری، مدیریت بحران و اقدامات آتی برای بازگرداندن شرایط گفت: پروتکل سفر هوشمند یعنی سفر همراه سلامت برای اجرا، تدوین شد.
‌ولی تیموری درباره طرح سفر هوشمند و مدیریت بحران به وجود آمده برای صنعت گردشگری براثر کرونا به مهر گفت: سفر هوشمند یعنی سفر در کنار رعایت مسائل بهداشتی و سلامتی. اگر تا کنون نباید از خانه‌ها بیرون می‌آمدیم و یا سفر می‌کردیم و مراکز اقامتی و گردشگری نیز تعطیل بوده و هست اما در گام بعدی و با آغاز تردد بین استان‌ها از اول اردیبهشت؛ گزارش‌های تدریجی از سفر با تمرکز بر سفر کاری مردم را داشته‌ایم به هر حال ممکن است افراد کار اداری یا سفر ضروری داشته باشند بنابراین می‌بایست در محل مناسب اقامت کنند اگر اکنون تقاضا برای سفر حتی به تعداد کم وجود دارد، پس ما هم باید آمادگی لازم را داشته باشیم تا سفرها تحت پروتکل بهداشتی انجام شوند. معاون گردشگری کشور گفت: در این راستا پروتکل سفر هوشمند تهیه شده ولی هنوز آن را ابلاغ نکرده‌ایم باید با تشکل‌ها مختلف در این باره صحبت شود و آمادگی آنها را نیز بسنجیم تا سفرهای هوشمند باید با رعایت پروتکل‌های سلامت وزارت بهداشت همراه و در تعداد محدود و مجاز انجام گیرند. کم‌کم مراکز اقامتی نیز باید بتوانند برای این سفرها خدمات بدهند در این پروتکل برای هر یک از بخش‌های درگیر سفر، این موارد به صورت جزئی بیان می‌شود. به‌عنوان مثال اعلام می‌کنند که اگر در حالت عادی ۲۰ نفر همزمان وارد یک سایت باستانی و یا موزه‌ای می‌شدند از حالا به بعد باید این تعداد را محدود کرد. یا اینکه در وسایل حمل‌ونقل عمومی حداقل یک صندلی خالی بین افراد فاصله باشد پس اگر می‌گوئیم سفرها با رعایت موارد بهداشتی و سلامت همراه شود درباره همه نوع سفری صحبت می‌کنیم. اما در حال حاضر این پروتکل برای سفرهای کاری اضطراری است.

 


افزایش کم سابقه حجم آب دریاچه «چورت»

دریاچه چورت در سال ۱۳۱۸ بر اثر زلزله و بسته شدن مسیر آب چشمه‌ای که در کنار آن قرار دارد در ساری استان مازندران بوجود آمد. این دریاچه در شکاف دره‌ای با شیب زیاد قرار گرفته و دور تا دور آن را پوشش‌های جنگلی بکر و درختان قدیمی دربر گرفته است. شکل هندسی دریاچه بیضی بوده و ژرفای آن با توجه به میزان بارش‌های فصلی متغیر است. امسال در اثر بارشهای فراوان حجم آب دریاچه افزایش یافته و درختان بزیر آب کشیده شده‌اند. در حال حاضر به علت شیوع ویروس کرونا مسیرهای ماشین‌رو به دریاچه بسته و برای رسیدن به دریاچه باید مسیر طولانی را بصورت پیاده طی نمود. همچنین به علت بالا آمدن اب مسیر های قبلی اطراف دریاچه کاملا زیر آب رفته و امکان گردش اطراف دریاچه وجود ندارد.