اجرایی شدن سامانه برخط اتفاقی خوب در حوزه درمان است
اجرایی شدن سامانه برخط اتفاقی خوب در حوزه درمان است

معاون بیمه‌های اشخاص شرکت بیمه دانا،استفاده از سامانه برخط را یکی از اتفاقات خوب درحوزه بیمه درمان برشمرد وافزود: با اجرایی شدن این امر،مراجعه بیماربه سازمان‌های بیمه گر حذف و مستقیما می‌تواند سهم خود را بدون مراجعه به بیمه‌های پایه و مکمل دریافت کند. سیدمجتبی عطری گفت: بخشی ازروند تاخیر درپرداخت خسارت بیمه نامه درمان، […]

معاون بیمه‌های اشخاص شرکت بیمه دانا،استفاده از سامانه برخط را یکی از اتفاقات خوب درحوزه بیمه درمان برشمرد وافزود: با اجرایی شدن این امر،مراجعه بیماربه سازمان‌های بیمه گر حذف و مستقیما می‌تواند سهم خود را بدون مراجعه به بیمه‌های پایه و مکمل دریافت کند. سیدمجتبی عطری گفت: بخشی ازروند تاخیر درپرداخت خسارت بیمه نامه درمان، ناشی از دریافت سهم بیمه پایه و نداشتن قرارداد آن مرکز با بیمه گر پایه است که کار را دچارمشکل می کند.
وی افزود: مراجعه بیمه گذاربه بیمه گر پایه جهت دریافت سهم بیمه و بعد مراجعه به بیمه های تکمیلی برای دریافت سهم بیمه مکمل می تواند روندی طولانی باشد و گاهی ممکن است دریافت سهم بیمه پایه ماهها طول بکشد که بیمه گذار کل آن روندرا برای دریافت خسارت درنظرمی گیرد. معاون بیمه های اشخاص شرکت بیمه دانا، گفت: درحال حاضرپرداخت بسیاری از شرکت های بیمه ای در مدت ۱۵ روزه قرارداد که اعلام شده انجام می شود.
عطری، با بیان اینکه بهتر است بیمه شدگان از مراکز طرف قرارداد بیمه مکمل استفاده کنند،گفت: اگر بیمه شدگان بامراکز طرف قرارداد بیمه آشنا شوند دیگر نیازی به استفاده ازمعرفی نامه نبوده و شرکت های بیمه ای سامانه هایی را طراحی کرده اند که دیگر نیازی به مراجعه به شرکت بیمه ای نیست. وی، استفاده از سامانه برخط را که توسط شورای عالی بیمه سلامت پیگیری می شود را یکی از اتفاقات خوب در این حوزه برشمرد و افزود: اگر بیمه گذار به بیمارستان غیرطرف قرارداد هم مراجعه کند بیمه گرپایه می تواند اطلاعات را دریافت و سهم خودرا پرداخت کند. معاون بیمه های اشخاص شرکت بیمه دانا، ادامه داد: اگر شرکت های بیمه ای بازرگانی هم بتوانند دراین سیستم وارد شوند و به صورت برخط اطلاعات را دریافت و سهم خودرا پرداخت کنند، مراجعه بیمارحذف و مستقیما می تواند سهم خودرا بدون مراجعه به بیمه های پایه و مکمل دریافت کند. عطری با بیان اینکه اراده اجرایی شدن این طرح وجود دارد، اظهارکرد: اگر این طرح تا سه ماهه اول سال آتی انجام شود شرایط بسیار زیاد فرق خواهد کرد. وی، نسخه الکترونیک را از طرح های بسیارموثر در کنترل هزینه های درمانی دانست وگفت: اگرنسخ الکترونیک اجرایی شود علاوه بر پیشگیری از تخلفات احتمالی، پایش از ابتدای مراجعه بیمه شده وجود دارد. معاون بیمه های اشخاص شرکت بیمه دانا، تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح سرعت رسیدگی افزایش و مدت پرداخت خسارت کاهش می یابد و ازطرفی آن نظارتی که مدنظر است اتفاق افتاده و از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری می شود.
عطری اذعان داشت که باتوجه به تعدد شرکت های بیمه ای، پوشش نوع خدمات نیاز به اصلاح آیین نامه ها دارد که این را می توان از طریق رایزنی سندیکا با بیمه مرکزی انجام داد و خدمات را گسترده تر ومتنوع تر کرد. وی ارائه خدمات و سرویس های مناسب تر را یکی از انتظارات اصلی بیمه شدگان عنوان کردو ادامه داد: بیمه شده انتظار دارد که درکوتاه ترین مدت ممکن از آن خدمات استفاده کند.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار:
قیمت‌گذاری دستوری مانند سم، تهدیدکننده معاملات بورس است
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بازار سرمایه دارای فضایی پویا است، این بازار می‌تواند از درون خود برای مشکلات ایجاد شده راهکاری را طراحی کند، اما از بیرون بازار، قیمت‌گذاری دستوری به عنوان سمی تلقی می‌شود که تهدیدکننده معاملات بازار خواهد بود. محمدعلی دهقان دهنوی افزود: بازار سرمایه از ظرفیت بالایی برای تامین مالی اقتصاد برخوردار است که تامین مالی دولت هم بخشی از تامین مالی اقتصاد خواهد بود. رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه ظرفیت بازار سرمایه برای تامین مالی اقتصاد کشور، بکر و بزرگ است، اظهار داشت: سیستم بانکی در تامین مالی به حداکثر ظرفیت خود رسیده است و در برخی از مواقع دچار اشکالاتی در فعالیت‌های خود می‌شود اما بازار سرمایه اکنون در ابتدای راه خود قرار دارد و ظرفیت آن برای تامین مالی می‌تواند تا چند برابر رشد کند. دهقان دهنوی با تاکید بر اینکه دولت‌ها باید از بورس حمایت کنند و قیمت‌گذاری دستوری را کنار بگذارند، گفت: دولت باید آموزش و فرهنگ‌سازی به مردم را برای حضور در بازار سرمایه اولویت فعالیت خود قرار دهند و در مقام ناشر نسبت به بازار سرمایه مسوولیت پذیری داشته باشند. رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه سازمان بورس باید همیشه به عنوان ناظر بازار از ورود به تحلیل سهام و بازار جلوگیری کند، افزود: بازار سهام اکنون بازاری بسیار مثبت است که شامل حدود ٧٠٠ شرکت در این بازار می شود، برخی از این شرکت صادرات محور و برخی دیگر وابسته به تولیدات داخلی هستند؛ بنابراین همه نوع صنایع و شرکت‌ها در رابطه با صادرات و واردات را در بازار شاهد هستیم. وی با بیان اینکه اثر اتفاقات کلان در کشور بر سهام همه شرکت‌ها یکسان نخواهد بود، افزود: برای مثال در صورت افزایش نرخ دلار انتظار می‌رود تا درآمد شرکت های صادرات محور در کوتاه‌مدت بیشتر شود اما شرکتی که مواد اولیه وارد می کند با افزایش هزینه روبرو خواهد شد. رییس سازمان بورس و اوراق بهادار معتقد است که شرکت‌ها برای صادرات محصولات خود هزینه‌هایی را متحمل می‌شوند که با لغو تحریم‌ها هزینه‌های اعمال شده به شدت کاهش پیدا می‌کند.