مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از اجرای طرح برق امید در مازندران خبر داد. فرامرز سپری در تشریح جزئیات طرح برق امید در مازندران با اشاره به اینکه برق در مازندران پوشش صد در صدی دارد و همه خانوارهای استان مشترک برق هستند، گفت: مشترکان خانگی در استان میتوانند در […]
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از اجرای طرح برق امید در مازندران خبر داد.
فرامرز سپری در تشریح جزئیات طرح برق امید در مازندران با اشاره به اینکه برق در مازندران پوشش صد در صدی دارد و همه خانوارهای استان مشترک برق هستند، گفت: مشترکان خانگی در استان میتوانند در این طرح مشارکت و از تخفیف صد درصدی بهای برق بهرهمند شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به این که طرح برق امید با هدف اصلاح الگوی مصرف همه خانوارهای ایرانی تدوین شده است، افزود: وزارت نیرو در سه سال گذشته طرحهای تشویقی مختلفی برای عبور از پیک بار اجرا کرده است چرا که در تابستان مصرف برق افزایش بسیاری مییابد که باید مدیریت شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به اعطاي تخفيف هزينههاي شهرداري و نظام مهندسي براي ساختمان هايي كه بر مبناي مبحث ۱۹ مقررات ملي ساختمان (صرفه جويي انرژي) ساخته مي شوند، گفت: مشترکان می توانند جهت اخذ وام بانكي براي نصب پنلهاي خورشيدي متصل به شبكه در كاربريهاي خانگي و پرداخت سود اين وامها از محل صرفه جويي طرح برق اميد به بانک معرفی شوند.
دادستان مرکز مازندران در نشست با شهردار ساری مطرح کرد:
همکاری دستگاههای اجرایی جهت تسریع روند پیشرفت پروژه بزرگ نیروگاه زباله سوز
عباس رجبی شهردار مرکز استان به همراه محمدی تاکامی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران و عباسی معاون فرماندار شهرستان ساری با کریمی دادستان مرکز مازندران دیدار و گفتگو کردند.
رجبی در این دیدار با اشاره به اهمیت پروژه بزرگ نیروگاه زباله ساری گفت: تکمیل پروژه بزرگ نیروگاه زباله سوز ساری برای مجموعه مدیریت شهری بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه این پروژه سالهاست آغاز شده و قولهای فراوانی در طول سالیان اخیر به مردم داده شد که متاسفانه عملی نشده است.
وی افزود: اجرای مراحل عملیاتی و نهایی شدن این پروژه مستلزم همکاری همه دستگاه اجرایی مرتبط و حمایت آنهاست که در یک سال اخیر با تاکید استاندار مازندران و حمایت دستگاههای نظارتی اتفاقات خوبی در این زمینه افتاده است و برای تسریع روند اجرایی این پروژه همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی ضروری به نظر میرسد.
در ادامه، محمدی تاکامی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران نیز با تأکید بر ضرورت تسریع عملیات اجرایی پروژه نیروگاه زباله سوز ساری و اقدامات مناسب صورت گرفته توسط شهرداری مرکز استان گفت: در یک سال اخیر با پیگیریهای صورت گرفته اقدامات خوبی برای پروژه نیروگاه زباله سوز ساری انجام شده است و تداوم این اقدامات به همراه تسریع بیش از پیش عملیات اجرایی پروژه، با هماهنگی دستگاههای اجرایی صورت خواهد گرفت.
در پایان، کریمی دادستان مرکز مازندران نیز اتمام این پروژه در سریعترین زمان ممکن را لازم و ضروری دانست و تصریح کرد: معوق و معطل ماندن پروژه نیروگاه زباله سوز در سالهای اخیر، مشمول گذر زمان زیادی شد و فرسایشی شده است که اتمام این پروژه همکاری همه دستگاههای اجرایی را می طلبد.
كسب رتبه برتر شرکت توزیع نیروی برق گلستان
در جشنواره شهيد رجايي١٣٩٨
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان اعلام کرد که شرکت توزیع نیروی برق گلستان در جشنواره شهيد رجايي١٣٩٨در بخش ارزيابي عملكرد در بین دستگاههای اجرایی استان رتبه برتر را کسب نمود.
علی اکبر نصیری افزود : به حول و قوه الهی و با استعانت از خداوند متعال و عنایات حضرت ولیعصر (عج) و با تلاش جمعی همکاران در زیر مجموعه معاونتهای این شرکت بالاخص معاون منابع انسانی و همکاران ساعی زیر مجموعهاش، در راستای تحقق راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در نظام اداری و تاکید دولت تدبیر و امید بر اصلاح نظام اداری به صورت شفاف و کارآمد، شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان در ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان در سال ۱۳۹۸ ( جشنواره شهید رجایی ) حائز رتبه برتر (اول) گردید.
وی افزود : این موفقیت برای چندمین سال متوالی (از سال ۹۵ تاکنون) حائز رتبه برتر (اول) گردیده است .
نصیری اضافه کرد : به دنبال مصوبات بیست و نهمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مبنی بر ممنوعیت برگزاری هرگونه سمینار و همایش جهت پیشگیری از شیوع ویروس کوید-۱۹، نتایج بیست و یکمین جشنواره شهید رجایی استان گلستان، بدون برگزاری همایش اعلام شد که طی آن شرکت توزیع نیروی برق گلستان، در بین دستگاههای اجرایی استان حائز رتبه برتر شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان یاد آور شد : در ارزيابي عملکرد دستگاههای اجرایی گلستان در سال ۹۸ همانند سنوات گذشته، دستگاههای اجرایی به پنج گروه تقسیم بندی و در هر گروه، یک دستگاه اجرایی حائز بالاترین امتیاز در شاخصهای عمومی و اختصاصی شناخته و معرفی شد.