اجرای معافیت مالیات بر ارزش افزوده برای فعالان گردشگری
اجرای معافیت مالیات بر ارزش افزوده برای فعالان گردشگری

معاون گردشگری کشور از اجرایی شدن معافیت مالیات بر ارزش افزوده برای تمامی مراکز اقامتی دارای مجوز به غیر از هتل‌های ۴ و ۵ ستاره و دفاتر خدمات مسافرتی فعال در حوزه ورودی از روز گذشته خبر داد. علی‌اصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور گفت: معافیت تأسیسات گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی که در جذب گردشگران […]


معاون گردشگری کشور از اجرایی شدن معافیت مالیات بر ارزش افزوده برای تمامی مراکز اقامتی دارای مجوز به غیر از هتل‌های ۴ و ۵ ستاره و دفاتر خدمات مسافرتی فعال در حوزه ورودی از روز گذشته خبر داد. علی‌اصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور گفت: معافیت تأسیسات گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی که در جذب گردشگران ورودی فعالیت دارند از قانون مالیات بر ارزش افزوده، جزو مطالبات به جای بخش گردشگری بوده است.
شالبافیان به بند ۱۵ قسمت «ب» ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد و گفت: در این بند به صراحت اشاره شده است که خدمات اقامتی هتل‌های ۳ ستاره و پایین‌تر، همچنین مهمان‌پذیرها و سایر مراکز اقامتی دارای مجوز از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشمول این معافیت می‌شوند.
در ادامه معاون گردشگری کشور با اشاره به تبصره ۳ ماده ۱۰ قانون مالیات بر ارزش‌افزوده بیان کرد: بر اساس این تبصره خدماتی که توسط اشخاص مقیم ایران (اشخاص حقیقی یا حقوقی ایرانی و یا شعب شرکت‌های خارجی مقیم ایران) ارائه می‌شود و محل مصرف خدمات و یا مقصد خدمات داخل باشد یا خارج از کشور، در صورتی که مستقیم یا غیرمستقیم ارز حاصل و وارد کشور بشود صادرات محسوب می‌شود. بنابراین از پرداخت مالیات و عوارض معاف هستند و مالیات و عوارض خرید نهاده‌های آن‌ها مسترد می‌شود.
او افزود: بر همین اساس درآمد حاصل از جذب گردشگران ورودی به کشور صادرات تلقی شده و این معافیت مشمول آن‌ها می‌شود. این موضوع یکی از چالش‌هایی بود که از سال‌های گذشته به علت تفاسیر گوناگون، فعالان این حوزه را با چالش روبه‌رو کرده بود که با تصویب و اجرایی شدن قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده مرتفع می‌شود.

اهمیت همکاری‌ مشترک بسیج دانشجویی
در پیشگیری از اعتیاد
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر خواستار همکاری‌های مشترک اعضای بسیج دانشجویی کشور در پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی شد.
محمد جمالو در نشست با اعضای بسیج دانشجویی کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص حساس‌سازی مردم و مسئولین نسبت به افزایش مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی آحاد مردم در امر مبارزه با مواد مخدر، بر نقش گروه همسالان و همتایان در حساس سازی اجتماعی و تبدیل دانش به رفتار و عمل فردی تاکید کرد.
وی با برشمردن مهمترین خصوصیات دوره نوجوانی و جوانی، خواستار ارائه راه حل‌های خلاقانه و همکاری‌های مشترک در پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی از سوی اعضای بسیج دانشجویی کشور شد.
در ادامه این دیدار، نمایندگان بسیج دانشجویی کشور ضمن بیان دیدگاه های خود در خصوص وضعیت اعتیاد بخصوص در بین اقشار جوان جامعه، ضرورت مسئله‌یابی دقیق موضوع اعتیاد، آسیب‌شناسی علل ناکامی در برخی اقدامات گذشته، جلب اعتماد عمومی در اجرای برنامه‌های مبارزه و استفاده از نخبگان در گفتمان‌سازی اجتماعی امر مبارزه با مواد مخدر را بسیار با اهمیت برشمردند و تاکید داشتند که مبارزه همه جانبه با اعتیاد در قالب یک نهضت فراگیر و حرکت حماسی می‌تواند موفقیت‌های خوبی را به همراه داشته باشد.
در این جلسه مقرر شد با تشکیل دبیرخانه و کارگروه تخصصی از سوی بسیج دانشجویی زمینه‌های همکاری و اقدامات موثر بخصوص در زمینه مصون‌سازی دانشگاه‌ها و محیط‌های دانشجویی احصاء و مقدمات انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر و بسیج دانشجویی فراهم شود.

هشدار پلیس درمورد کلاهبرداری از کودکان
و نوجوانان در سایت‌های درج آگهی
رئیس مرکز تشخیص‌ و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور، نسبت به کلاهبرداری و سوءاستفاده از کودکان و نوجوانان در سایت‌های درج آگهی هشدار داد و گفت: مجرمان سایبری با سوءاستفاده از عدم آگاهی‌های سایبری کودکان و نوجوانان و اشتیاق آنان برای خرید، اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.
سرهنگ دوم علی محمد رجبی در تشریح این خبر اظهار داشت: سایت‌های درج آگهی از جمله دیوار به دلیل ارائه خدمات رایگان، میان کاربران فضای مجازی پرطرفدار هستند و به دلیل همین امر شاهد حضور گسترده کلاهبرداران در این سایت‌ها هستیم.
وی افزود: کودکان و نوجوانان نیز از جمله کاربرانی هستند که در سایت‌های درج آگهی حضور دارند و این امر احساس خطر نسبت به آسیب‌های فضای مجازی را افزایش می‌دهد زیرا کودکان و نوجوانان به دلیل شرایط سنی خاص، حساس‌ترین و آسیب‌پذیرترین گروه در جامعه هستند و کلاهبرداری از آنان علاوه بر ایجاد آسیب‌های روحی و روانی می‌تواند در آینده تبعات منفی برای خانواده‌ها و به تبع آن جامعه داشته باشد.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری به ترفندهای مجرمان سایبری در این سایت‌ها اشاره کرد و گفت: مجرمان سایبری در سایت‌های واسط با هویت جعلی و با سوءاستفاده از عدم آگاهی‌های سایبری کودکان و نوجوانان و اشتیاق آنان برای خرید، اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.
سرهنگ رجبی در تشریح این موضوع گفت: کودکان و نوجوانان به منظور خرید اکانت‌ها و دستگاه‌های بازی، اغلب بدون اطلاع خانواده‌ها به سایت‌های درج آگهی مراجعه می‌کنند و کلاهبرداران نیز با تبلیغات جذاب و تخفیف‌های چشمگیر آنان را به دام خود می‌کشانند.
وی افزود: عدم واگذاری دسترسی کامل اکانت بازی و عدم پاسخگویی پس از دریافت بیعانه یا وجه کامل از محتمل ترین شگردهای ارتکاب جرم این مجرمان است.