مدیرکل دفتر ارزیابی سازمان محیط زیست گفت: اجرای ۴۰۰ پروژه فاقد مجوز ارزیابی زیست محیطی متوقف شد که با این کار حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان صرفه جویی شد. محمود یکهیزداندوست در نشست خبری به مناسبت هفته دولت افزود: گزارش ارزیابی پیشگیری از اثرات بالقوه پروژه ها قبل از اجرا است از این رو دریافت […]
مدیرکل دفتر ارزیابی سازمان محیط زیست گفت: اجرای ۴۰۰ پروژه فاقد مجوز ارزیابی زیست محیطی متوقف شد که با این کار حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان صرفه جویی شد.
محمود یکهیزداندوست در نشست خبری به مناسبت هفته دولت افزود: گزارش ارزیابی پیشگیری از اثرات بالقوه پروژه ها قبل از اجرا است از این رو دریافت کجوز زیست محیطی برای ما بسیار حایز اهمیت است ، اگر پروژه ای عوارض و تعارضات زیست محیطی دارد مثلا مانند فعالیت در جنگل های هیرکانی ، مجوز اجرای آنرا صادر نخواهیم کرد.
وی اظهارداشت: در یک سال گذشته ۷۲ گزارش واصل شده است که در ۳۱ جلسه مورد بررسی قرار گرفت؛ از این تعداد با ۸ پروژه موافقت، ۳۰ پروژه موافقت مشروط، ۱۰ پروژه مخالفت و قرار شد ۲۴ پروژه دوباره بررسی شود، برای هر گزارش ۵۵۰ نفر ساعت کار شده و قرار است چالش های زیست محیطی هر استان جمنع بندی و در یک سند به استان ها ابلاغ شود.
وی ادامه داد: در روند اجرای هر پروژه مثلا وزارت صمت نوع تولید را میبیند اما سازمان محیط زیست ضوابط استقرار، فرایند تولید و میزان تولید را میبیند که در این بخش با هم تناقض داریم و در صدد رفع آن هستیم.
یکهیزداندوست گفت: سال گذشته ۱۹ دستورالعمل از جمله پرورش آبزیان، فعالیت معادن ذغال سنگ، تولید سیمان و گچ تهیه شد و قرار است امسال هم یک سری دستورالعملهای جدید دیگر تهیه شود.
به گفته وی به روزرسانی مدیریت سبز هم از دیگر فعالیت های این دفتر است که تلاش می شود تا بر فناوری های نو تکیه شود.
ایجاد شبکهای از دانشآموزان برای توسعه فعالیتهای مذهبی
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از ایجاد شبکه ای از دانشآموزان آگاه خبر داد که به دنبال ایجاد و توسعه فعالیتهای مذهبی دانشآموزی خواهند بود.
میکائیل باقری با اشاره به همایش نسل قاسم، اجتماع دانشآموزان و فرهنگیان مداح، اظهارکرد: مخاطبان این همایش دانشآموزان، فرهنگیان مداح و مدیران موفق هیاتهای مذهبی مدارس بودند که ششم شهریورماه در حرم مطهر امام (ره) برگزار شد.وی افزود: در قالب این همایش دانشآموزان و فرهنگیان مداح در آستانه اربعین حسینی و در حرم امام (ره) گردهم آمدند تا به تبعیت از حضرت قاسم (ع) و الگوگیری از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، در گام دوم انقلاب قدمهای موثرتری در مسیر تحقق مطالبات مقام معظم رهبری بردارند.
باقری ادامه داد: در این برنامه اساتید و مداحان سرشناس کشورمان به ارائه مباحث عمومی و تخصصی در زمینه مداحی و آموزش شیوه هیات داری پرداختند و ماحصل این همایش ایجاد شبکه ای از دانشآموزان آگاه خواهد بود که به دنبال ایجاد و توسعه فعالیتهای مذهبی دانشآموزی در سطح استان خود هستند.مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حاضران در این همایش دانشآموزان مداح، معلمان مداح و مدیران هیاتهای مذهبی دانشآموزی برتر کشور بودند که از هر استان یک نفر انتخاب شده بودند.
ایران کشوری پیشرو در کاهش انتشار گازهای مخرب لایه ازن است
مدیر طرح ملی حفاظت از لایه ازن گفت: بارها سازمان های بین المللی اعلام کردند که ایران در زمینه کاهش انتشار گازهای مخرب لایه ازن کشوری پیشرو است، بر اساس تعهد ۳۰ درصدی کاهش این گازها در سال ۲۰۲۲ ایران ۶۰ درصد پیشرفت داشته است این در حالی است که همواره با تحریم مواجه بودیم.
ابراهیم حاجی زاده در نشست خبری به مناسبت هفته دولت افزود: در زمینه حفاظت از لایه ازن بیشتر هدف انتقال فناوری است و بر اساس تعهد به سازمان های بین المللی باید کاهش انتشار گازهای مخرب لایه ازن را داشته باشیم که در این مسیر با صنایع، بخش های خدماتی و کشاورزی همکاری می کنیم و با پایش این صنایع را شناسایی و بعد نسبت به ارتقاء فناوری آنها پیش می رویم.وی با اشاره به اینکه اعتبار این بخش از آژانس های بین المللی تامین می شود، گفت: برای یک دوره چهار ساله ۱۱ میلیون دلار اعتبار از سازمان های بین المللی دریافت کردیم، امسال ۵۴۱ هزار دلار گرفتیم که ۳ میلیون دلار آن برای تامین تجهیزات ۳۲ واحد بوده است، که بر این اساس تا پایان سال میلادی ۲۰۲۲ باید ۲۴۷ تن گاز مخرب لایه ازن را به ۹۵ تن برسانیم.