هیات وزیران با تخصیص اعتبار به حادثه ساختمان متروپل آبادان و مقابله با آلودگی هوا ناشی از ریزگردها در استان خوزستان موافقت کرد.هیات وزیران در جلسه به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی، با تخصیص اعتبار به حادثه ساختمان متروپل آبادان و مقابله با آلودگی هوا ناشی از ریزگردها در استان خوزستان موافقت کرد. با […]
هیات وزیران با تخصیص اعتبار به حادثه ساختمان متروپل آبادان و مقابله با آلودگی هوا ناشی از ریزگردها در استان خوزستان موافقت کرد.هیات وزیران در جلسه به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی، با تخصیص اعتبار به حادثه ساختمان متروپل آبادان و مقابله با آلودگی هوا ناشی از ریزگردها در استان خوزستان موافقت کرد.
با توجه به حادثه پیش آمده در ساختمان متروپل شهر آبادان و وضعیت خاص استان خوزستان بخصوص آلودگی هوا ناشی از ریزگردها در اکثر شهرهای این استان، هیات وزیران مصوب کرد مبلغ ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای به منظور رسیدگی سریع به حوادث مذکور اختصاص یابد.
همچنین به موجب مصوبه دولت، وزارت کشور موظف شد ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام کار و فعالیت، گزارش عملکرد اعتبارات فوق را هر سه ماه به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال نماید.
رایزنی سفیر ایران با وزیر صنایع عراق
سفیر ایران در عراق با وزیر صنایع این کشور همسایه دیدار و رایزنی کرد.
محمد کاظم آل صادق، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق روز چهارشنبه با حضور در محل وزارت صنایع عراق با وزیر صنایع عراق ملاقات و مذاکره کرد.
در این ملاقات همکاری های مورد علاقه دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفته و توسعه مناسبات دو کشور در زمینه صنعتی مورد تاکید طرفین قرارگرفت.
کمیسر امنیت خارجی وزارت خارجه چین با معاون وزیر کشور ایران دیدار کرد
کمیسر امنیت خارجی وزارت خارجه جمهوری خلق چین در دیدار با معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه همکاری های پلیسی و امنیتی تبادل نظر کرد.
در این دیدار که در وزارت کشور انجام شد، سید مجید میراحمدی و چنگ گوئوپینگ در زمینه توسعه همکاری های پلیسی و امنیتی دو کشور تبادل نظر و بر اجرای مفاد موافقتنامه همکاری در زمینه جرایم فراملی و تبادل اطلاعات و تجربه در زمینه پلیسی و انتظامی تاکید کردند.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور ایران با برشمردن اهمیت راهبردی روابط دو کشور، توسعه روابط در چارچوب موافقتنامه همکاری در زمینه جرایم فراملی و برگزاری به موقع نشست های مشترک بین وزارتخانه های دو کشور را مهم دانست و از همکاری مشترک طرف چینی در پیشگیری و کنترل کرونا تشکر کرد.
چنگ گوئوپینگ کمیسر امنیت خارجی وزارت خارجه چین هم در این دیدار، با اشاره به نقش مهم ایران در منطقه در مبارزه با قاچاق مواد مخدر، مبارزه با تروریسم و جرایم سازمان یافته، آمادگی طرف چینی را برای توسعه همکاری در این زمینه ها اعلام کرد.
وی همچنین از ایران به عنوان کشوری که در شروع همه گیری کرونا نخستین محموله های ماسک را برای طرف چینی ارسال کرده بود، قدردانی کرد.
مانعتراشی جدید سنای آمریکا سر راه مذاکرات وین
گروهی از قانونگذاران آمریکایی لایحهای را به سنای این کشور ارائه کردهاند که هرگونه اقدام دولت این کشور در زمینه بازگشت به توافق هستهای را مشروط به قطع روابط ایران با چین و درخواستهای زیاده خواهانه دیگر میکند.
وبگاه کنگره آمریکا در بیانیهای نوشت، گروهی از سناتورهای آمریکایی از جمله بیل کَسیدی، مارشا بلکبرن و همکارانشان لایحه «پاسخگویی ایران و چین» را برای معطوف ساختن توجه به روابط ایران با چین ارائه کردهاند که در صورت تصویب، الزام یا هزینه کردن برای توافقی هستهای با ایران، مادامی که ایران روابطش را با چین و آنچه «گروههای تروریستی» مانند حماس عنوان شده، قطع نکرده است، ممنوع خواهد شد. سناتور کسیدی در این باره گفت: دولت نباید بتواند بدون تاییدیه سنا توافق هستهای هولناک دیگری با ایران انجام دهد و ایران باید پاسخگوی رفتار بدش باشد، نه این که با یک سلاح هستهای به آن پاداش داده شود. بلکبرن نیز در این باره مدعی شد: توافق اوباما-بایدن همیشه ناکارآمد بود. دولت بایدن نباید دوباره به توافقی ملحق شود که به حکومت ایران مشروعیت میبخشد، به ویژه وقتی آنها به تامین مالی تروریسم، حمایت از حکومت خطرناک کمونیستی چین و تسهیل نسلکشی ادامه میدهند. این لایحه مانع اختصاص یافتن دلارهای مالیاتدهندگان به توانمندسازی این حکومت میشود. ریک اسکات، مارکو روبیو، توم تیلیس، مایک براوم و تد کروز نیز از حامیان این لایحه بودهاند.
توصیه ایران به آلمان و فرانسه
سخنگوی وزارت امور خارجه به بیانیههای سخنگویان وزارت خارجه فرانسه و آلمان در مورد کشتیهای یونانی توقیف شده در خلیج فارس واکنش نشان داد. سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بیانیه های از روی دست یکدیگر کپیشده سخنگویان وزارت امور خارجه فرانسه و آلمان در مورد کشتی های یونانی توقیف شده در خلیج فارس، اظهار داشت، ما صدور اینگونه بیانیه های یکطرفه و غیر قابل توجیه را که ظاهرا به یک عادت مستمر نزد صادرکنندگان آن مبدل شده، قویا مردود میدانیم. سخنگوی وزارت امور خارجه افزود :به این کشورها توصیه می کنیم بجای فرار به جلو و حمایت نابجا از نقض های صورت گرفته توسط کشتی های یونانی، از فرآیندهای قضایی مبتنی بر مقررات بین المللی که هدف آن تضمین آزادی کشتیرانی و امنیت دریایی است حمایت کنند. خطیب زاده تاکید کرد: متاسفانه این کشورها در حالی به اقدامات قانونی صورت گرفته در ایران معترض هستند که در قبال توقیف غیرقانونی کشتی تحت پرچم ایران توسط مقامات یونانی و تخلیه محموله آن در اجرای فرامرزی قوانین و احکام داخلی یک کشور دیگر است، سکوت اختیار می کنند.