ارائه امکانات به دانش آموزانی که به «شاد» دسترسی ندارند
ارائه امکانات به دانش آموزانی که به «شاد» دسترسی ندارند

      وزیر آموزش و پرورش درباره نحوه آموزش به دانش آموزانی که به نرم افزار شاد دسترسی ندارند، گفت: آموزش و پرورش در قبال دانش آموزانی که به «شاد» دسترسی ندارند، مسئول است. محسن حاجی میرزایی درباره نحوه آموزش به دانش آموزانی که دسترسی به «شبکه شاد» ندارند، اظهار کرد: ما در قبال […]

 

 

 

وزیر آموزش و پرورش درباره نحوه آموزش به دانش آموزانی که به نرم افزار شاد دسترسی ندارند، گفت: آموزش و پرورش در قبال دانش آموزانی که به «شاد» دسترسی ندارند، مسئول است. محسن حاجی میرزایی درباره نحوه آموزش به دانش آموزانی که دسترسی به «شبکه شاد» ندارند، اظهار کرد: ما در قبال تک تک دانش آموزان و همه کسانی که دسترسی به نرم افزار شاد ندارند مسئول هستیم. وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اطمینان می‌دهیم در سال تحصیلی جدید اگر دانش آموزی به شبکه شاد دسترسی داشت از این طریق و اگر نداشت هم به طرق دیگر آموزش را به او ارائه خواهیم داد. آموزش‌ها در سال تحصیلی جدید از چه طریقی خواهد بود؟ وی تأکید کرد: آموزش‌ها در سال تحصیلی جدید به صورت حضوری، از طریق تلویزیون و از طریق بسته‌های آموزشی به دانش آموزان خواهد بود. حاجی میرزایی درباره سه میلیون دانش آموزی که امکان دسترسی به شاد ندارند، گفت: تلاش داریم با تفاهم با نهادهای خیریه امکاناتی برای دانش آموزانی که به شاد دسترسی ندارند، ارائه کنیم. به گزارش خبرگزاری خانه‌ملت، عضو کابینه دولت دوازدهم افزود: بنابراین اجازه نخواهیم داد کرونا موجب ترک تحصیل دانش آموزان شود.

مراسم‌ محرم امسال را با استفاده از فناوری‌های جدید برگزار کنیم

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه باید مراسم سوگواری محرم امسال را با فناوری‌های جدید و شیوه‌های موجود برگزار کرد، گفت: می‌توان بخشش و نذورات را که از رسوم حسنه‌ به ویژه در ایام عاشورا است را مطابق با شرایط ادا کرد. خیران به جای آنکه به صورت عمومی و در اجتماع نذورات خود را ادا و پخش کنند، مستمندان را شناسایی کنند و از طریق مساجد خیرات را میان آنها پخش کنند. محمد حاتمی با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم گفت: برگزاری مراسم، سینه‌زنی‌ها و توسل جستن و دعاها در این ایام موجب حفظ سلامت روان افراد می‌شود و مردم یکسال در انتظار فرا رسیدن این ایام هستند تا نیاز درونی‌شان برآورده شود؛ در طول تاریخ طرحواره‌های محرم و برگزاری مراسمات شکل گرفته است و برای مردم نیز دشوار است که دستورالعمل‌های ستاد مقابله با کرونا را عملی کنند، اما در هر حال در این بحران کرونا افراد باید مسئولیت اجتماعی که نسبت به خود، خانواده و جامعه دارند را ایفا کنند تا بتوان این بلای غیرمنتظره را به نحوی مدیریت کرد.  رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور معتقد است که باید مراسمات عاشورا را با فناوری‌های جدید و شیوه‌های موجود برگزار کرد که در این راستا رسانه‌ها نیز می‌توانند نقش مهمی ایفا کنند.