عضو هیات عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از آمادگی این سازمان جهت پرداخت تسهیلات به موسسات دریانوردی ازمحل وجوه اداره شده با هدف تقویت زیرساختهای آموزشی خبرداد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی؛ “مجید علینازی” در حاشیه بازدید از مرکز غیرانتفاعی آموزش دریانوردان در دانشگاه آزاد قشم درجمع […]
عضو هیات عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از آمادگی این سازمان جهت پرداخت تسهیلات به موسسات دریانوردی ازمحل وجوه اداره شده با هدف تقویت زیرساختهای آموزشی خبرداد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی؛ “مجید علینازی” در حاشیه بازدید از مرکز غیرانتفاعی آموزش دریانوردان در دانشگاه آزاد قشم درجمع خبرنگاران اظهارداشت: توسعه مشاغل دریایی یکی از رویکردها و مولفههای مهم در سازمان بنادر و دریانوردی است.
وی ضمن ابراز رضایت از ایجاد بسترسازی فعالیتهای زیربنایی در حوزه آموزش دریانوردان به ویژه برای بانوان تا سطح افسر دومی نامحدود در این جزیره بیان کرد: یکی از موضوعاتی که همواره در کارگروهها مطرح میشود، تقویت حضور جوانان در مشاغل دریایی فارغ از هرگونه تفکیک جنسیتی است.
وی افزود: عزم مسوولان ارگانهای دریایی کشور معطوف به این موضوع است تا سطح آموزشهای دریایی را ارتقا داده و ضمن تبدیل استانهای دریایی همچون هرمزگان در مباحث آموزشی، شرایط لازم برای حضور بانوان علاقهمند در این حوزه را تا کسب مدارج بالای صنعت دریانوردی تقویت نماید.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در بخش دیگری از سخنانش به آمادگی سازمان بنادر برای دراختیار قراردادن تسهیلات جهت تقویت و توسعه مراکز آموزشی دریانوردان اشاره کرد و گفت: سازمان بنادر ودریانوردی به منظور توسعه فعالیتهای آموزش دریانوردی و کمک به زیرساختهای مورد نیاز موسسات آموزش آمادگی خود را به منظور پرداخت تسهیلات از محل وجوه اداره شده به مراکز متقاضی اعلام می دارد.
«عباسنژاد» مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز در خصوص فعالیتهای آموزشی در دولت سیزدهم گفت: امروز هرمزگان به عنوان استان استراتژیک در حوزه اقتصاد دریامحور در برخی بخشها از رشد بسیار فزایندهای برخوردار است.
وی با بیان اینکه توسعه اقتصادی باید با توسعه و تربیت نیروی انسانی همگونی و همخوانی داشته باشد، نقش آموزش تخصصی را در تربیت نیروی انسانی بسیار حائز اهمیت دانست. وی لازمه توسعه آموزش و تربیت نیروی انسانی در بخشهای مختلف دریایی را افزایش و ایجاد مراکز آموزشی دریایی مدرن دانست و ادامه داد: با افزایش این فضاهای آکادمیک بهتر می توان کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه دریایی را جبران کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: متناسب با ایجاد زیرساختهای دریایی و بندری باید نیروی متخصص نیز در استان تربیت شود. وی از جوانان هرمزگانی خواست در دورههای آموزشی مراکز آکادمیک دریایی که در استان ایجاد شده حضور پررنگ تری داشته باشند.
اعلام اهم اقدامات سازمان بنادر در حوزه توسعه ناوگان و تسهیل خدمات دریایی و بندری
سازمان بنادر و دریانوردی تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۱ اقدامات ویژه و متفاوتی را در حوزه توسعه ناوگان تجاری و مسافری و نیز توسعه و تسهیل خدمات دریایی و بندری، مدنظر قرار داده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بنادر و دریانوردی، در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ در حوزه توسعه ناوگان تجاری و مسافری اقدامات مختلفی انجام گرفته است که از جمله آن میتوان به معرفی تعداد ۴ پروژه به ارزش ۳ هزار و ۶۵۳ میلیارد ریال به بانک عامل اشاره و اعلام کرد تعداد ۸ طرح نیز به ارزش ۴ هزار و ۷۶۳ میلیارد ریال در حوزههای شناورهای تجاری و خدماتی(۴ طرح)، تجهیزات بندری و آموزشی (۲ طرح) و سرمایه گذاری (۲ طرح) به بهرهبرداری رسیده است تا در مجموع تا پایان خرداد سال۱۴۰۱ تعداد ۲۷۴ طرح به ارزش ۲۵ هزار و ۲۶۸ میلیارد ریال جهت دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی شده باشد.
تاکنون به این طرحها ۱۷ هزار و ۹۱۶ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و ۵ هزار و ۹۰۱ میلیارد ریال یارانه از سوی سازمان بنادر و دریانوردی تخصیص یافته و ۲۳ درصد این یارانه پرداخت شده است و تعداد ۲۳۲ طرح نیز به ارزش ۸ هزار و ۹۶۷ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
توسعه و تسهیل خدمات دریایی و بندری عملیات سازی صدور بیجک در اراضی پشتیبانی بندر امام خمینی(ره)، عملیاتسازی فرآیند مکانیزه ورود کالا از راه خشکی در بندر خرمشهر، تکمیل فرآیند مدیریت و بازرسی کانتینر خالی در بندر شهیدرجایی، تهیه و بازنگری دستورالعملهای “ورود، شمارهگذاری و بهرهبرداری از وسایل نقلیه، تجهیزات و ماشینآلات خارجی در مناطق ویژه اقتصادی بندری” و دستورالعمل “ورود، استفاده و به کارگیری از مواد اولیه، قطعات یدکی و اقلام مصرفی خارجی در مناطق ویژه اقتصادی بندری” بخشی از مهمترین اقدامات صورت گرفته طی ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ از سوی سازمان بنادر و دریانوردی است. پیگیری و تصویب طرحهای جامع کالبدی بنادر نوشهر و بوشهر از دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی، راهاندازی سامانه کار و اشتغال، راهاندازی سامانه جامع مناطق ویژه و سرمایهگذاری، بهرهبرداری حداکثری از دانش و توانمندیهای سامانه تردد ناوگان جادهای بندر بوشهر و پیادهسازی این سامانه در بندر انزلی، تصویب و پیادهسازی تعرفه خدمات بندری و دریایی از دیگر اقدامات صورت گرفته طی مدت مذکور از سوی سازمان بنادر در حوزه توسعه و تسهیل خدمات دریایی و بندری است.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا سازمان راهداری خبر داد؛
نظارت بر توزیع عادلانه بار در پایانههای حمل کالا در کشور
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از نظارت بر توزیع عادلانه بار در پایانههای حمل کالا در کشور در راستای رقابت سالم بین رانندگان ناوگان باری خبر داد.
مهرداد حمداللهی، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه به منظور ارائه عادلانه خدمات حمل و نقل جادهای کالا و در راستای رقابت سالم بین رانندگان ناوگان باری کشور، طرح نظارت بر توزیع عادلانه بار در پایانههای حمل بار در سراسر کشور اجرا میشود، گفت: در راستای جلوگیری و برخورد با پدیده تبعیض در ارائه بار به رانندگان بومی بر غیربومی، موضوع به مدیران کل راهداری و حمل و نقل جادهای ابلاغ شد. وی افزود: ضمن تأکید بر نظارت مستمر و رصد توزیع عادلانه بار در پایانههای حمل بار، مقرر شد تمامی شکایات مربوط به موضوع مذکور از سوی رانندگان، رسیدگی و با متخلفان مطابق مقررات مربوطه در استان برخورد قانونی صورت گیرد. به گزارش سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا این سازمان خاطرنشان کرد: رانندگان ناوگان باری میتوانند با مراجعه به قسمت “ثبت و پیگیری شکایات” در سامانهir.141 یا از طریق تماس تلفنی با سامانه تلفنی ۱۴۱، شکایات خود را مبنی بر تبعیض در ارائه بار به رانندگان غیر بومی اعلام کنند تا از سوی کاربر مرکز مدیریت راههای استان، شکایات را احصاء و جهت رسیدگی و اقدامات بعدی به حوزه حمل و نقل ارجاع کنند.