سالانه ۱۲۰ میلیون گردشگر چینی به اقصی دنیا سفر میکنند که سهم ایران از این تعداد هزار و ۷۰۰ نفر است که به گفته مسوولان امر ، استان اصفهان در آستانه سال جدید چینی آماده ارایه خدمات با تخفیف ویژه از گردشگران چینی است. به اعتقاد کارشناسان با لغو روادید برای گردشگران چینی آمار […]
سالانه ۱۲۰ میلیون گردشگر چینی به اقصی دنیا سفر میکنند که سهم ایران از این تعداد هزار و ۷۰۰ نفر است که به گفته مسوولان امر ، استان اصفهان در آستانه سال جدید چینی آماده ارایه خدمات با تخفیف ویژه از گردشگران چینی است.
به اعتقاد کارشناسان با لغو روادید برای گردشگران چینی آمار ورود این گردشگران به اصفهان در سالجاری نسبت به سال گذشته افزایش مییابد که این اقدام دولت، تاثیر بسزایی در جذب گردشگران و افزایش سهم ایران از بازار گردشگری این کشور خواهد داشت.
اتخاذ این راهبرد با در پیش بودن تعطیلات سال نو چینی میتواند بسیاری از گردشگران چینی را بسوی دیار نصف جهان بکشاند و در همین راستا مسوولان امر این استان یادآور شدند این اصفهان آماده پذیرائی با خدمات ویژه از گردشگران به ویژه چینی هاهست.
فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد که اواخر اسفند سال گذشته به منظور شرکت در کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و چین به پکن سفر کرده بود تصریح کرد: چین سالانه ۱۰۰ میلیون گردشگر دارد که اگر فقط ۲ درصد آن به ایران سفر کنند می توانند در تحقق فعالیت های اقتصادی و اجتماعی ایران نقش موثری داشته باشند. بنا به اظهارات علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این وزارتخانه جذب ۲ میلیون از ۱۲۰ میلیون گردشگر چینی در سال را هدفگذاری و به این نکته تاکید کرد که سهم ایران از این گردشگران باید از یک هزار و ۷۰۰ نفر به ۲ میلیون نفر افزایش یابد.
آبگرمهایی که آبی برای قزوین گرم نکردند
۲ آبگرم یله گنبد و خرقان اگرچه ظرفیتی بالا برای تبدیل قزوین به یکی از قطبهای گردشگری درمانی و طبیعی کشور به شمار می روند اما به دلیل عدم سرمایهگذاری و نداشتن امکانات زیربنایی در این مکان ها تاکنون این ظرفیت هنوز در خدمت توسعه اقتصادی و رونق اشتغال این استان قرار نگرفته است.
در پی اعلام این ۲ نقطه به عنوان مناطق نمونه گردشگری در دولت گذشته، هرکدام از آنها برای ایجاد زیرساخت و تاسیسات گردشگری به سرمایه گذار واگذار شدند اما به دلایل مختلف تاکنون این سرمایه گذاری به نتایج لازم نرسیده است.
با وجود همه تاکیدهای مسئولان عالی کشور و ضرورت پیشروی به سمت اقتصاد مقاومتی که یکی از الزامات آن توجه به ظرفیت های داخلی و فعال سازی آنها از جمله در حوزه گردشگری است اما به نظر می رسد در استان قزوین تاکنون اقدام شایسته و درخوری برای بهره گیری از ظرفیت آبگرم ها و استفاده از پتانسیل این حوزه برای رونق اشتغال و اقتصاد منطقه صورت نگرفته است و در این خصوص بیشتر حرف و شعار زده شده و هنوز عمل خاصی تاکنون مشاهده نشده است.
هم اکنون مسافرانی که برای تسکین دردها و بیماری های گوارشی، عصبی و مفصلی به آبگرم یله گنبد مراجعه می کنند با کم ترین امکانات رفاهی مواجه می شوند و به شکل سنتی و اولیه از آب این مکان استفاده می کنند، اینجا خبری از دوش و رختکن و سرویس بهداشتی مناسب و درخور شان گردشگران نیست و همه امکانات آن به چند آلونک که نام سوییت بر روی آنها گذاشته شده است، خلاصه می شود.