ارتفاع پلاک وقفی دماوند بیش از ۴۰۰۰ متر است
ارتفاع پلاک وقفی دماوند بیش از ۴۰۰۰ متر است

    در پی انتشار اخباری مبنی بر وقف بخشی از کوه دماوند، مدیر کل دفتر حقوقی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: محدوده‌ای که در حال حاضر مورد اختلاف سازمان اوقاف و سازمان جنگل‌ها است، ارتفاعی بیش از ۴۰۰۰ متر دارد و تاکنون هیچ مرجعی نتوانسته برای این منطقه سند مالکیت بگیرد. داور نامدار در […]

 

 

در پی انتشار اخباری مبنی بر وقف بخشی از کوه دماوند، مدیر کل دفتر حقوقی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: محدوده‌ای که در حال حاضر مورد اختلاف سازمان اوقاف و سازمان جنگل‌ها است، ارتفاعی بیش از ۴۰۰۰ متر دارد و تاکنون هیچ مرجعی نتوانسته برای این منطقه سند مالکیت بگیرد.
داور نامدار در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: موضوع وقف بخشی از کوه دماوند زمانی مطرح شد که همکاران ما در اداره منابع طبیعی استان مازندران برای تهیه نقشه کاداستر و اخذ سند مالکیت به اداره ثبت استان مراجعه کردند و متوجه شدند که دو پلاک از ۱۱ پلاک منطقه دماوند مشکلاتی در حوزه سوابق ثبتی موقوفه دارد.
مدیرکل دفتر حقوقی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه کوه دماوند به عنوان یک اثر طبیعی ملی شناخته می‌شود و از اهمیت حفاظتی بالایی برخوردار است، تصریح کرد: بخشی از این محدوده‌ای که در حال حاضر مورد اختلاف بین اوقاف و سازمان جنگل‌ها است در محدوده اثر طبیعی ملی دماوند است و ارتفاعی بیش از ۴۰۰۰ متر دارد. نامدار ادامه داد: نظر سازمان اوقاف این است که این مشکل در قالب کارگروه‌هایی که بین آن‌ها و سازمان جنگل‌ها وجود دارد، حل می‌شود. امیدواریم این اتفاق رخ دهد و اراضی کوه دماوند ملی اعلام شوند. در غیر این صورت ما و سازمان جنگل‌ها موضوع وقف کوه دماوند را از طریق دستگاه قضا پیگیری می‌کنیم. وی تاکید کرد: تاکنون هیچ مرجعی نتوانسته برای منطقه‌ای از دماوند که اکنون مورد ادعا است سند مالکیت بگیرد حتی سازمان اوقاف نیز سند مالکیت ندارد و بر اساس ادعایی که وجود دارد یک دستور قضایی و یک مدرک قضایی در مورد وقفیت این نقطه وجود دارد. از این‌رو اداره ثبت استان مازندران نتواسته است که برای سازمان جنگل‌ها سند مالکیت صادر کند.

 


انتقال آرادکوه تا پایان دولت بعید است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با اشاره به حجم گسترده تولید زباله شهر تهران و شاخص های زیاد برای مکان یابی محل جدید مجموعه آرادکوه، انتقال آن را تا پایان دولت فعلی بعید دانست.
محمد تقی زاده درباره انتقال مجموعه آرادکوه از محل فعلی گفت: یکی از دستور جلسات کارگروه پسماند استان تهران که با حضور استاندار تهران مورد بررسی قرار گرفت همین موضوع انتقال مجموعه آرادکوه بود که مقرر شد شهرداری تهران مکلف شود برای بحث انتقال آرادکوه مطالعه ای را انجام دهد. وی افزود: البته مطالعه ای را پیشتر انجام داده بود که بیشتر وضعیت موجود آرادکوه را بررسی کرده بودند؛ البته در این مجموعه دو مسئله حائز اهمیت است نخست ساماندهی آرادکوه که مجموعه ای با چند دهه قدمت است و مدتها زباله تهران در آن دفن شده و نیاز به ساماندهی دارد و در مرحله بعد هم بررسی انتقال آن به خارج از محدوده فعلی است. معاون استاندار تهران ادامه داد: شهرداری تهران باید این مطالعه را انجام دهد و مکان یابی برای محل جدید را در دستور کار قرار دهد که در این راستا مشاور خارجی گرفته شده و در فاز اول این مطالعه انجام شده که باید فاز دوم آن نیز تا پایان سال یعنی فرصتی که به شهرداری داده شده به اتمام برسد و نتیجه مطالعات به کارگروه پسماند استان تهران ارائه شود. وی تاکید کرد: به نظر نمی رسد با توجه به حجم گسترده زباله شهر تهران و انبوه شاخص هایی که برای مکان یابی محل جدید باید در نظر گرفته شود تا پایان دولت بحث انتقال این مجموعه انجام شود. این کار پروژه عظیمی است و باید حجم زباله تهران و شاخص های زیادی برای این کار در نظر گرفته شود.

 

 

کرونا میلیون ها کودک را در جهان گرفتار سوء تغذیه می کند

بررسی ها نشان می دهد که همه گیری بیماری کووید-۱۹ موجب می شود نزدیک به هفت میلیون کودک دیگر در جهان به سوء تغذیه مزمن دچار شوند. نتایج این مطالعه که در مجله پزشکی لنست منتشر شده نشان می دهد تاثیرهمه گیری بیماری کووید-۱۹ موجب می شود نزدیک به هفت میلیون کودک دیگر در جهان به سوء تغذیه مزمن دچار شوند. اختلال در رفت و آمدها و سیستم غذایی ناشی از اعمال قرنطینه حتی برای مدت زمان کوتاه به کاهش هشت درصدی سرانه درآمد ناخالص ملی در مقایسه با پیش از همه گیری بیماری منجر میشود. طبق اعلام صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف)، کاهش سرانه درآمد ناخالص ملی با افزایش سوء تغذیه ارتباط دارد و نشانگر افزایش موارد مرگ و میر در میان کودکان زیر پنج سال است.