استفاده از ماسک الزامی شد!
استفاده از ماسک الزامی شد!

      سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: «از روز شنبه تا ظهر روز ۸ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴۰۶ مورد بستری شدند». به گزارش «جمله»، لاری گفت: «مجموع بیماران کووید۱۹ در […]

 

 

 

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: «از روز شنبه تا ظهر روز ۸ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴۰۶ مورد بستری شدند».
به گزارش «جمله»، لاری گفت: «مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۲۲ هزار و ۶۶۹ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۵۰۸ نفر رسید».
وی افزود: «خوشبختانه تا کنون ۱۸۳ هزار و ۳۰۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. ۲۹۴۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون یک میلیون و ۶۱۰ هزار و ۸۶۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است».
لاری تاکید کرد: «استانهای خوزستان، کردستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و کرمانشاه در وضعیت قرمز و استانهای بوشهر، ایلام، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی در وضعیت هشدار قرار دارند».
ذر همین رابطه حسن روحانی، رئيس‌جمهور گفته است از ۱۵ تیرماه تا پایان تیر، در شهرستان‌هایی که از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز هستند و در مکان‌های سرپوشیده یا محل تجمع، پوشیدن ماسک الزامی می‌شود.
به گزارش ایسنا، او که در جلسه روز یک‌شنبه ۸ تیرماه ستاد ملی مقابله با کرونا سخن می‌گفت، به احتمال تمدید این مصوبه برای مردادماه نیز اشاره کرد.
در روزهای اخیر و با افزایش مجدد آمار مرگ ناشی از کرونا در ایران، مسئولان دولتی تلاش‌های تازه‌ای برای مقابله با کرونا انجام داده‌اند.
ایرج حریرچی، معاون کل وزرات بهداشت ایران روز ۷ تیرماه گفته بود کمپین “#من_ماسک_میزنم” با هدف تشویق مردم به پوشیدن ماسک شروع می‌شود.
در همین رابطه رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه با اشغال ۸۵ درصدی ظرفیت بیمارستان‌ها حدود دو ماه است که در شرایط بحرانی قرار داریم، گفت: «به شدت محدودیت نیروی انسانی داریم و از یک طرف باید مراقبت کنیم که دچار کمبود نیروی انسانی و ارائه خدمات نشویم و از طرفی باید مراقبت کنیم که نیروی انسانی آسیب نبیند».
دکتر یوسف پریدار اظهار کرد: «در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول ظرفیت تخت‌ها قبل از بروز کرونا، ظرفیت مطلوبی نبود؛ شاخص تخت‌های خوزستان نسبت به بسیاری دیگر از نقاط کشور پایین بود و نسبت تخت به هزار نفر جمعیت کمتر از ۰.۹ بوده است. به همین دلیل بیشترین اقدامات در زمینه افزایش تخت بوده است».
همچنین رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: «تاکنون افزون بر هفت هزار بیمار مشکوک به کووید ۱۹ در بیمارستانهای استان پذیرش شده‌اند. مهدی محمدی اظهار کرد: از ابتدای اپیدمی کرونا در اسفند سال گذشته تاکنون ۷۰۳۳ بیمار مشکوک به کووید ۱۹ در بیمارستانهای استان بستری شده و خدمات درمانی دریافت کرده‌اند که ۶۲۹۳ نفر آنها پس از بهبودی، ترخیص شده‌اند».
فریدون اسکندری رییس نظام پرستاری زنجان نیز در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت کرونا استان از ابتلای حدود ۱۰۰ نفر از پرسنل پرستاری استان به بیماری کرونا خبر داد و گفت: «تعدادی پس از بهبودی به محل کار خود برگشته اند اما ۵۰ درصد آنان در منازل بسر می‌برند و در واقع سیتسم از به‌کارگیری آنان محروم شده است».
وی اضافه کرد: شیفت کاری پرستاران شاغل در استان در روزهای کرونایی نه تنها کاهش نیافته است بلکه فعالیت آنها افزایش یافته است و بر خلاف تصور عموم شرایط کنونی نسبت به ماه های گذشته بهتر نشده است.