مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق گلستان از کشف استفاده غیر مجاز از برق تعرفه کشاورزی جهت استخراج ارز دیجیتال در آق قلا خبر داد. رحمت قره خانی افزود: در پی دریافت گزارش مردمی بر نگهداری و استفاده غیرمجاز از دستگاههای استخراج ارز دیجیتال در یک مرغداری در شهرستان آق قلا، موضوع […]
مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق گلستان از کشف استفاده غیر مجاز از برق تعرفه کشاورزی جهت استخراج ارز دیجیتال در آق قلا خبر داد.
رحمت قره خانی افزود: در پی دریافت گزارش مردمی بر نگهداری و استفاده غیرمجاز از دستگاههای استخراج ارز دیجیتال در یک مرغداری در شهرستان آق قلا، موضوع با همکاری نیروی انتظامی به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفت و در پی آن با مراجعه به مرغداری مذکور و کارشناسی لازم مشخص شد تعداد ۵۷ دستگاه ماینر با مصرف بیشتر از ۷۴ هزارکیلووات ساعت برق در هر دوره یکماهه بصورت غیرمجاز از انرژی برق استفاده می کنند.
وی با اعلام ضبط همه ی این ۵۷ دستگاه ماینر که به صورت غیر مجاز تأمین برق می شدند افزود: ارزش ریالی این دستگاهها توسط کارشناسان ۷ میلیارد ریال تخمین زده شد که در پی جمع آوری ماینرها، سه نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
آخرين وضعيت ساخت سدها در گلستان
مديرعامل آب منطقهاي گلستان آخرين وضعيت سدهاي در حال ساخت استان را تشريح کرد و گفت: هفته گذشته ۱۰۰ ميليارد تومان براي تکميل سد نرماب به استان اختصاص يافت.
علي نظري اظهارداشت: يکي از بزرگترين سدهاي استان، نرماب چلچاي است که هفته گذشته دولت ۱۰۰ ميليارد تومان به اين پروژه اختصاص داد.
وي با بيان اينکه مخزن سد نرماب حدود ۸۰ درصد پيشرفت فيزيکي دارد، گفت: در سفر دولت به استان برآورد اعتبار موردنياز براي تکميل اين سد حدود ۲۰۰ ميليارد تومان پيشبيني شده بود که اگر اين منابع بموقع اختصاص پيدا ميکرد ميتوانستيم امسال سد را آبگيري کنيم اما اين اتفاق رخ نداد.
مديرعامل آب منطقهاي استان افزود: با اين حال پيگير جذب اعتبارات نقدي براي اين سد هستيم تا بتوانيم در سال آينده مخزن آن را تکميل و به بهرهبرداري برسانيم.
وي درباره آخرين وضعيت سد آقدکش که يکي از اهداف اصلي ساخت آن کنترل و مهار سيلاب است، بيان داشت: ساخت اين سد اين سد از سال ۹۰ آغاز شده و تا کنون به طور متوسط سالانه فقط حدود يک ميليارد تومان اعتبار به آن اختصاص داده شد.
نظري گفت: ساخت سد آقدکش در شرايط کنوني به ۲۵۰ ميليارد تومان اعتبار نياز دارد و اگر قرار باشد روند اختصاص اعتبارات به همين روند فعلي باشد ساخت اين پروژه سالها زمان ميبَرد.
وي خاطرنشان کرد: تلاش ما اين است تا با همکاري بخش خصوصي اين سد را اجرا و تکميل کنيم که در اين باره صحبتهايي با برخي از سرمايهگذاران انجام شده است.
مديرعامل آب منطقهاي استان با اشاره به پيشبيني اعتبار ۶۵۰ ميليارد توماني براي ساخت سد چايلي اظهارداشت: ۲۲ کيلومتر از جاده جايگزين سد اجرا شده و پيشرفت ۹۵ درصدي دارد و ۷۰ درصد کار در تونل انحراف سد نيز انجام شده است. براي احداث ساختمان سد نيز پيمانکار گرفتيم. در موافقتهاي اوليه سازمان منابع آب ايران ۶۵۰ ميليارد تومان اعتبار براي اين سد پيشبيني کرد که بايد فرآيند تصويب آن در صندوق توسعه ملي طي شود.
وي گفت: علاوه بر اين سدها، سه سد شصتکلاته، قرهچاي راميان و نارلي آجيسو نيز در دست مطالعه قرار دارد