معاون عمرانی استانداری اصفهان گفت: بخشی از آزادراه شرق اصفهان از نطنز تا فرودگاه اصفهان توسط جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به بهرهبرداری میرسد. حجت الله غلامی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی آزادراه شرق اصفهان رو به پایان است، اظهار کرد: آزادراه شرق پروژهای ملی است که ۲۵۰ کیلومتر آن در استان […]
معاون عمرانی استانداری اصفهان گفت: بخشی از آزادراه شرق اصفهان از نطنز تا فرودگاه اصفهان توسط جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به بهرهبرداری میرسد.
حجت الله غلامی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی آزادراه شرق اصفهان رو به پایان است، اظهار کرد: آزادراه شرق پروژهای ملی است که ۲۵۰ کیلومتر آن در استان فارس و ۲۲۰ کیلومتر هم در استان اصفهان در حال انجام است.
وی افزود: با تکمیل آزادراه کنار گذر شرقی بخشی از کریدور شمال به جنوب کشور به بهرهبرداری میرسد که با توسعه ۷۰ درصدی این پروژه در استان فارس و تکمیل قطعه چهارم در دو سال آینده این ابرپروژه به پایان خواهد رسید.
معاون عمرانی استانداری اصفهان بیان داشت: ساخت دو قطعه کنارگذر شرقی به طول ۶۳ کیلومتر با ۳۰ درصد سهم دولت و ۷۰ درصد سهم بخش خصوصی تعریف شده است و صندوق بازنشستگی کشور ۷۰ درصد از هزینه آن را تأمین میکند.
غلامی با اشاره به اینکه قرار بود بخشی از این آزادراه در ابتدای سال افتتاح شود، گفت: به احتمال قوی با جهانگیری حضور معاون اول رئیس جمهور و یا از طریق ویدئو کنفرانس آزادراه کنار گذر شرقی از نطنز تا فرودگاه افتتاح میشود.
وی به اهمیت افتتاح بخشی از آزادراه کنار گذر شرقی گریزی زد و تصریح کرد: با افتتاح این آزادراه بخش قابل توجهی از بار ترافیکی محورهای تهران-قم-کاشان-نطنز-اصفهان و همچنین مسیر تهران-قم-دلیجان-اصفهان و یا ساوه-دلیجان-اصفهان کم میشود.
معاون عمرانی استانداری اصفهان، کاهش آلایندهها و کاهش زمان سفر را از دیگر مزایای توسعه آزادراه کنار گذر شرقی اصفهان برشمرد و گفت: ۳۲ کیلومتر از مسیر آزادراه کنارگذر شرقی با مشارکت بخش خصوصی شروع شد و در سال آینده قطعه سوم این آزادراه به بهرهبرداری میرسد.
وی قطعه چهارم آزادراه کنارگذر شرقی را از مسیر مبارکه به ایزدخواست اعلام کرد و افزود: سرمایه گذار قطعه چهارم هم انتخاب شده است و در آینده نزدیک این قطعه هم شروع به کار خواهد کرد.
بـازدید مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از امورهای توزیع
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از امورهای توزیع برق آمل، بابلسر و فریدونکنار بازدید کرد.
دکتر فرامرز سپری در آغازین روزهای انتصاب به عنوان مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران بازدید از امورهای توزیع، دیدار با همکاران و بررسی وضعیت شبکهها و چگونگی روند اجرای کارها و ارائه خدمات به مردم را سرلوحه کار خود قرار داد .
وی در این بازدیدها با ارائه گزارشی از وضعیت شرکت به میزان بدهیها اشاره کرد و بر لزوم مدیریت بدون نقدینگی، خلق منابع، صرفه جویی در هزینهها، توجه به مبلمان شهری و وضعیت ظاهری شبکهها تاکید کرد. .
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران خلق منابع را در انجام کارهای نیرورسانی و تبدیل آمپراژها توسط امورهای توزیع ضروری دانست و یادآور شد : طرح ضربتی تبدیل سیم به کابل به ویژه در جاهایی که آلودگی بیشتر وجود دارد و سرقت انرژی اتفاق میافتد باید مورد توجه جدی قرار گیرد و در این راستا باید حرکت کرد .
وی تصریح کرد: حرکت من در قالب برنامهای است که تدوین و به وزارت نیرو اعلام شده است و همه باید در راستای سیاستها و اهداف کلی شرکت حرکت کنیم .
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران اظهار امیدواری کرد: با نیروی انسانی بسیار خوبی که در مجموعه شرکت وجود دارد فعالیت ها و اقدامات جالب و قابل توجهی اتفاق بیافتد و برگ زرینی بر افتخارات شرکت توزیع برق مازندران افزوده شود .
گفتی است در این نشست و بازدیدهای میدانی مدیران امورهای توزیع برق شرق و غرب آمل، فریدونکنار و بابلسر گزارشی از وضعیت امورها و تلاش همکاران و چگونگی روند اجرای کارها ارائه نمودند .
عملیات مقابله با آلودگی در اطراف جزیره خارگ
آغاز شد
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: عملیات پاکسازی لکه نفتی در غرب سکوی نفتی ابوذر (واقع در اطراف جزیره خارگ- خلیج فارس) آغاز شد.
محمد قاسمی در تشریح این عملیات اظهار داشت: به دنبال دریافت تصاویر ماهوارهایی از مرکز کمکهای متقابل در موارد اضطراری در دریا مبنی بر رویت لکه آلودگی در غرب سکوی نفتی ابوذر بلافاصله برنامه ریزی و هماهنگی برای انجام عملیات مهار و پاکسازی آلودگی نفتی انجام شد.
وی بیان کرد: در این راستا عملیات بارگیری تجهیزات مقابله با آلودگی شامل بوم فراساحلی و اسکمیر و بیش از ٣٠ بشکه مواد امحا کننده دیسپرسنت بر روی شناور خلیج فارس انجام شد. قاسمی عنوان کرد: تجهیزات به همراه کارکنان عملیات مقابله با الودگی دریا به موقعیت گزارش شده اعزام شدند.
وی گفت: هماهنگی جهت اعزام یدک کش از بندر امام انجام شده و شناور ناجی ۸ در ساعت ۵:۳۰ از بندر خارک برای پایش الودگی به موقعیت اعزام شد.
قاسمی عنوان کرد: در ساعت ۷:۳۰ صبح ناجی ۸ لکه آلودگی را به صورت وسیع و پراکنده رویت کرد.
وی افزود: همزمان شناور صبور٢ از بندر امام خمینی برای مشارکت در عملیات مهار و پاکسازی به موقعیت اعزام شد.
قاسمی گفت: با برنامه ریزی انجام شده، عملیات بوم اندازی و استفاده از امحاکننده های شیمیایی توسط یدک کشهای مجهز به بازوی پاشش مواد زایل کننده نفت در دستور کار قرار دارد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر نیز بررسی برای مشخص کردن منشا الودگی در دست انجام است.