معاون وزیر راه و شهرسازی از افتتاح و بهره برداری از برخی پروژههای مسکن ملی اول آبان سالجاری با حضور رییسجمهوری خبر داد. محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در خصوص افتتاح برخی از واحدهای مسکن ملی در روز اول آبان ماه سال جاری، گفت: با حضور رییسجمهوری، […]
معاون وزیر راه و شهرسازی از افتتاح و بهره برداری از برخی پروژههای مسکن ملی اول آبان سالجاری با حضور رییسجمهوری خبر داد.
محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در خصوص افتتاح برخی از واحدهای مسکن ملی در روز اول آبان ماه سال جاری، گفت: با حضور رییسجمهوری، روز اول آبانماه در چهاربخش طرحهای مسکنی از جمله اقدام ملی مسکن و همچنین واحدهای باقیمانده مسکن مهر افتتاح و بهرهبرداری خواهند شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در بیان جزییات طرحهای مسکنی که با حضور رییسجمهوری افتتاح و بهرهبرداری خواهند شد با بیان آنکه طرحهای مسکن ملی در چهاربخش افتتاح میشوند، توضیح داد: بخش اول طرح های مسکن ملی، واحدهایی هستند که به شکل گروهی به متقاضیان واگذار شده است. بخش دوم افرادی هستند که به پروژهها معرفی میشوند که این افراد بخشی از آورده خود را به پروژه تزریق کرده اند که با توجه به پیشرفت پروژهها معرفی به متقاضیان انجام می شود. بخش سوم افتتاح پروژههایی است که در طرح اقدام ملی تمام شده اند و تحویل خواهند شد. بخش چهارم نیز کلنگ زنی پروژه های جدید است که این بخش به منظور تحقق تولید مستمر مسکن، انجام میشود.
معاون مسکن و ساختمان در خصوص مسکن مهر و بهره برداری و تحویل واحدهای باقیمانده به متقاضیان در این مراسم، اعلام کرد: استانهایی در این مراسم تمامی واحدهای باقیمانده مسکن مهر آنها به اتمام می رسد و جشن خاتمه دارند.
به گفته محمودزاده، مسکن مهر در شهرهای زیر ۲۵هزار نفر جمعیت در ۲۱ استان کشور به اتمام رسیده است.
وی ادامه داد:در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر جمعیت پیشبینی این است که مسکن مهر بیش از ۱۷استان تا اول آبان به اتمام برسد. استان ها متعهد شده اند باقیمانده واحدهای مسکونی مهر، تا پایان آبان امسال تحویل متقاضیان شود.
معاون مسکن و ساختمان از تعیینتکلیف و واریز وجوه اولیه طرح اقدام ملی مسکن توسط ۱۱۵ هزار متقاضیان نهایی شده طرح خبر داد و گفت: افرادی که واریز وجوه اولیه را انجام ندهند از پروژه خارج شده و در لیست ذخیرهها قرار میگیرند.
محمود محمودزاده در خصوص آخرین وضعیت طرح اقدام ملی مسکن و روند احداث و پیشرفت پروژههای مسکن ملی، گفت: از تعداد متقاضیانی که تاکنون ثبتنام و فراخوان شدند، بیش از ۱۱۵ هزار نفر از متقاضیان تعیین تکلیف شده و در بانک به نام خود افتتاح حساب و واریز وجه انجام دادهاند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه بخش قابلملاحظهای از تعیین تکلیف شدگان مسکن ملی، واریز اولیه وجه را به حساب خود در بانکهای مسکن انجام داده اند، توضیح داد: برخی از متقاضیان مدعی بودند که به آنها پیامک ارسال نشده به دلیل طول کشیدن بررسی شروط چهارگانه طرح اقدام ملی مسکن و یا سایر شرایط برای استانها زمانی از سوی ستاد وزارتخانه راه و شهرسازی تعیین شد تا به شکل ویژه در صدا و سیما و جراید استانی، اطلاعرسانی مجدد شده و از متقاضیان دعوت شود تا برای تکمیل روند ثبتنام خود به ادارات کل راه و شهرسازی استانها، بنیاد مسکن و شهرهای جدیدی در شهرهایی که تقاضای مسکن داشتند مراجعه کنند و تعیینتکلیف شوند تا اگر علاقمند به شرکت در پروژه هستند نسبت به افتتاح حساب و واریز وجوهی که اعلام میشود، اقدام کنند.
بازدید مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور
از آزمایشگاه آکوستیک مرکز تحقیقات
در راستای همکاریهای فی مابین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کل کشور، معاون امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه از بخش آکوستیک مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بازدید کرد. در راستای همکاریهای فی مابین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کل کشور، معاون امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه از بخش آکوستیک مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بازدید کرد.
در بازدید علیرضا توتونچی معاون امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه از بخش آکوستیک، ضمن معرفی تجهیزات و امکانات موجود در این آزمایشگاه، توانمندیهای تحقیقاتی و پروژههای انجام شده از سوی رئیس بخش آکوستیک تشریح
شد.
با توجه به این که مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و امور نظام فنی و اجرایی در زمینه تدوین ضوابط و به روزرسانی ضوابط مورد استفاده در امور نظام فنی و اجرایی تفاهم نامه و همکاریهای مستمری را در دستور کار خود دارند، مقرر شد تا تدوین و بازنگری ضوابط آکوستیکی از قبیل بازنگری مبحث ۱۸ مقررات ملی ساختمان، تدوین ضوابط و دستورالعملهای کاهش آلودگی صدا ناشی از فعالیتهای ساختمانی و سایر ساخت و سازها در محدوده شهرها به ویژه کلان شهرها، تدوین ضوابط و دستورالعملهای مربوط به طراحی و درجه بندی آکوستیکی ساختمانهای آموزشی، مسکونی و اداری و بیمارستانها، تدوین ضوابط آکوستیکی سالنهای چند منظوره، سالنهای انتظار فرودگاهها و راهآهن و …، تدوین ضوابط آکوستیکی سیستم های تاسیسات، فاضلاب، چیلرها و… و. با همکاری آن سازمان مورد توجه ویژه قرار گرفته و در دستور کار مشترک هر دو سازمان قرار گیرد و در ادامه همکاریها، این مرکز گامهای محکمتری را در جهت ارائه و بهروزرسانی ضوابط مرتبط با تامین نیازهای آسایش صوتی ساکنین شهرها و فضاهای مختلف در کنار سازمان امور اجرایی بردارد.
همچنین با تاکید دو طرف بر لزوم توجه هر چه بیشتر به مسایل آسایش صوتی افراد در جامعه و واقف بودن بر این نکته که چالش صوت و آکوستیک مسئله بسیار مهمی در صنعت ساخت و ساز کشورمان است، امید میرود با تکمیل اطلاعات و ارائه ضوابط مربوط به این حوزه با همکاری هر دو سازمان، زمینه اجرایی شدن مبحث ۱۸ و ضوابط مرتبط با آن در صنعت ساختمان کشور فراهم شود.