فیلم سینمایی «عرق سرد» به کارگردانی سهیل بیرقی از تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۹۸ در سینماهای انگلیس و ایرلند اکران شد. به گزارش جمله به نقل از ایسنا، این فیلم با بازی باران کوثری، امیر جدیدی و سحر دولتشاهی است و دربارهی ممنوع الخروج کردن یک ورزشکار زن توسط شوهرش است. از جمله سینماهای نمایش دهنده […]
فیلم سینمایی «عرق سرد» به کارگردانی سهیل بیرقی از تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۹۸ در سینماهای انگلیس و ایرلند اکران شد.
به گزارش جمله به نقل از ایسنا، این فیلم با بازی باران کوثری، امیر جدیدی و سحر دولتشاهی است و دربارهی ممنوع الخروج کردن یک ورزشکار زن توسط شوهرش است.
از جمله سینماهای نمایش دهنده این فیلم در لندن ICA LondonCurzon Bloomsbury, Home Manchester هستند و در ایرلند در ۹ سینما نمایش دارد.
هم چنین پخش همزمان VOD آن در Curzon Home Cinema , BFI Player آغاز شده است.
کمپانی نوری پیکچرز با مدیریت کتایون شهابی پخش بینالمللی فیلم را برعهده دارد.
فیلم «عرق سرد» طبق اعلام پخش کننده در کشورهای آمریکا، فرانسه، استرالیا، سوئد، آرژانتین و شیلی اکران موفقی داشته است.
تمامی بازیگران این فیلم در جشنواره فیلم فجر کاندید دریافت سیمرغ شدند. همچنین امیر جدیدی و سحر دولتشاهی برای بازی در این فیلم موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد و نقش مکمل زن شدند.
«گرگم و گله میبرم» در دو جشنواره اروپاییپ
پویانمایی «گرگم و گله میبرم» اثر امیرهوشنگ معین پس از حضور موفق در رویدادهای سینمایی متعدد در داخل و خارج از کشور بار دیگر در دو جشنواره «سین انیما» پرتغال و «کراکوف» لهستان شرکت کرد. چهل و سومین جشنواره بینالمللی انیمیشن سینانیما از ۲۰ تا ۲۶ آبان ۱۳۹۸ (۱۱ تا ۱۷ نوامبر ۲۰۱۹) در شهر اسپینهو کشور پرتغال برگزار شد و پویانمایی «گرگم و گله میبرم» از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بخش مسابقه بینالملل فیلمهای کوتاه به عنوان تنها نماینده ایرانی در این بخش به نمایش درآمد.
جشنواره بینالمللی انیمیشن سین انیمای۲۰۱۹ با دو بخش مسابقه فیلمهای کوتاه و دانشجویی با هدف ترویج صنعت انیمیشن، انتقال تجربههای میان حرفهای این رشته هنری و نیز جذب توزیع کنندگان تلویزیونی برگزار میشود و علاوه بر نمایش فیلمهای انیمیشن در دو بخش ملی و بینالملل برپایی کارگاه و نشستهای بحث و گفتوگو و نمایشهای ویژه از برنامههای جنبی این رویداد است.
در همین حال پویانمایی «گرگم و گله میبرم» در بیست و ششمین جشنواره انیمیشن و دانشجویی کراکوف نیز که از ۲۸ آبان تا ۳ آذر ۱۳۹۸ در شهر کراکوف کشور لهستان برگزار شد به همراه آثاری از کشورهای انگلستان، لهستان، اسپانیا، مجارستان، چین، استونی، تایوان و سوئیس در بخش مسابقه بینالملل نمایش داده شد.
موزه هنری که فقط آثار زنان را خریداری میکند!
موزه هنر «بالتیمور» در ایالات متحده اعلام کرده که از سال ۲۰۲۰ به بعد فقط آثار هنری هنرمندان زن را خریداری میکند.
به گزارش جمله به نقل از سی ان ان، مسوولان این موزه در حالی این تصمیم خود را رسما اعلام کردند که در حال حاضر تنها ۴ درصد از آثار مجموعههای این موزه به هنرمندان زن تعلق دارد.
به عنوان بخشی از برنامههای جدید موزه هنر «بالتیمور» در سال ۲۰۲۰، دست کم ۲۰ نمایشگاه مختلف از هنرمندان زن سبکهای گوناگون در این موزه برگزار خواهد شد.
موزه هنر «بالیتمور» دو سال زمان صرف اتخاذ این تصمیم کرده است. در حقیقت این تصمیم به همت مسوولان زن این موزه گرفته شده است.
این تصمیم موزه هنر «بالتیمور» با استقبال گرم فعالانی مواجه شد که همواره خواستار رعایت برابریهای جنسیتی و نژادی بیشتری در دنیای هنر بودند.
بودجه خرید آثار هنری موزه هنر «بالتیمور» در سال آینده حدود ۲ میلیون دلار است. تاثیر خریداری کردن آثار یک هنرمند بسیار متفاوت از امانت گرفتن آن از مجموعههای دیگر است. با خریداری آثار یک هنرمند، هم هنرمند از لحاظ مالی تامین میشود و هم موزه این امکان را خواهد داشت تا یک اثر را برای مدت بیشتری نمایش بدهد.
اخیرا نیز گزارشی توسط مجله هنری «آرتنت نیوز» درباره آمار آثار هنری زنان در موزهها و موسسات هنری سراسر جهان منتشر شد که طبق آن تنها ۱۴ درصد از نمایشگاههای فردی و گروهی ۱۰ سال اخیر به زنان عرصه هنر تعلق داشته است و آثار زنان سهم ۱۱ درصدی را در فروش به خود اختصاص دادهاند.
هنرمندان تهران را روایت میکنند
پادکست «روزی روزگاری تهرون» با محوریت معرفی شهر تهران برای نابینایان، با حضور هنرمندان شناخته شده کلید خورد.
این پادکست که برای نخستین بار تولید شدهاست، به روایت چهرههای شناخته شده سینما و تلویزیون از تهران اختصاص دارد و تاریخ و داستان شهر تهران را از گذشته تا حال دربر میگیرد.
مدیریت این پروژه را گلاره عباسی، موسس مجموعه سوینا (سینمای ویژه نابینایان) برعهده دارد و هنرمندانی چون شبنم مقدمی، مهراوه شریفینیا، نیما رییسی، احسان کرمی، بهرام شاهمحمدلو، راضیه برومند و لاله اسکندری در تولید این پادکست همکاری داشتهاند و به زودی هنرمندان سرشناس دیگری به این جمع اضافه خواهند شد.
نویسنده پادکست پژمان تیمورتاش است و تحقیق و پژوهش آن را فرزانه ابراهیمزاده انجام دادهاست. این پروژه محصول مجموعه سویناست.