وزیر نیروی اعلام کرد، جمهوری اسلامی آماده است به عنوان بزرگترین قدرت تولید برق در خاورمیانه شبکه برق خود را به کشورهای اروپایی متصل کند. به گزارش مهر، رضا اردکانیان در پیامی ویدئویی به همایش مجازی اروپا – خزر در برلین گفت، توافقهای اولیه در زمینه صادرات برق ایران به اروپا […]
وزیر نیروی اعلام کرد، جمهوری اسلامی آماده است به عنوان بزرگترین قدرت تولید برق در خاورمیانه شبکه برق خود را به کشورهای اروپایی متصل کند. به گزارش مهر، رضا اردکانیان در پیامی ویدئویی به همایش مجازی اروپا – خزر در برلین گفت، توافقهای اولیه در زمینه صادرات برق ایران به اروپا به عمل آمده و این کشور با جدیت این مسئله را پیگیری خواهد کرد. اردکانیان گفت، اروپا میتواند با سرمایهگذاری در زمینه تولید انرژی در ایران، بخشی از نیاز آتی انرژی خود به صورت پایدار را از این طریق تأمین کند. به گفته او، ایران اتصال شبکه برق خود به کشورهای تاجیکستان و ازبکستان و در ادامه چین و در جنوب شرقی به کشور هند را نیز در دست بررسی دارد.
ربیعی : کرونا یک و نیم میلیون ایرانی را بیکار کرد
علی ربیعی سخنگوی دولت گفت : در شوک نخست کرونا دست کم یک میلیون و ۶۰۰ هزار شغل دچار آسیب شد و در نتیجه یک میلیون و ۳۰۰ هزار شغل در معرض تهدید قرار گرفت و در پی آن یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر هم از کار بیکار شدند. ربیعی افزود : هم اکنون دستکم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر زیرپوشش بیمه بیکاری قرار گرفتند و به محض تغییر وضعیت کرونا از حالت قرمز به عادی و گشایش های اقتصادی این تعداد نیرو آمادگی دارند به محل کارشان باز گردند . وی گفت : کرونا بیشترین آسیب را به بخش خدمات گردشگری وارد کرد و به همین خاطر براساس تمهیداتی که اندیشیده شده ، قرار است سفری به این استان انجام شود تا از نزدیک مسائل و مشکلات در این حوزه مورد پیگیری قرار گیرد.
واحدهای تولیدی در معرض تعطیلی قرار دارند
علیرضا عباسی رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان در رابطه با وضعیت بازار مبل اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت بازار مبل به شکلی است، که اگر تا ۱۰ رروز آینده وضعیت فوم و اسفنج بهبود پیدا نکند کارخانههای تولیدی را به تعطیلی میکشاند. چراکه در ماههای اخیر کارخانهها تولید فوم، تولیدات خود را به بازار ارائه نمیدهند، همین امر منجر به افزایش قیمت ۳۰۰ درصدی این محصول شده است. عباسی با انتقاد از کمبود صادرات و موانع پیش پای صادرکنندگان در این صنف توضیح داد: صادرات ۵۰ و ۶۰ میلیون دلاری در این صنف کافی نیست، حداقل ۵۰۰ و ۶۰۰ میلیون دلار صادرات داشته باشیم. این در حالی است که کشور ترکیه در همجواری ما سالانه ۷۰۰ و ۸۰۰ میلیون دلار صادرات مبلمان دارد.
دیگر موتورسیکلت هم نمی توان خرید!
رئیس اتحادیه فروشندگان و واردکنندگان دوچرخه، موتور سیکلت و لوازم یدکی تهران اظهار داشت: وارداتی که از هند داشتیم و کارخانههایی که موتور سیکلتهای با کیفیت به ایران میفروختند، مربوط به شرکتهایی است که سرمایه گذاران آمریکایی دارند و به دلیل تحریمها امکان واردات فراهم نیست. قیمت موتور سیکلت از ۱۵ و ۱۶ میلیون تومان شروع میشود تا برخی از برندها ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیون تومان هم میرسد. البته گرانی و بالا رفتن قیمت ارز مزید بر علت شده تا قدرت خرید مردم هم به مراتب کاهش پیدا کند و مانند گذشته دیگرموتور سیکلت ۷ تا ۸ میلیون تومان وجود ندارد به همین جهت افراد ترجیح میدهند که بجای خرید و فروش موتور، آن را تعمیر کنند. بر اساس این گزارش با توجه به افزایش افسارگسیخته قیمت ها و کاهش قدرت خرید، مردم دیگر قادر به خرید موتور سیکلت هم نیستند.
پس از کره، نوبت به روغن جامد رسید!
حدود چند هفته است که روغن جامد در بازار کمیاب شده است و براساس مشاهدات میدانی، خرده فروشی های سطح شهر تهران یا اکثرشان روغن جامد ندارند یا اینکه آن را با قیمت بالاتر به فروش می رسانند. در بررسی های میدانی از چندین سوپرمارکت در تهران مشخص شد که روغن جامد در بازار کمیاب شده است و برخی از فروشندگان نیز اظهار کرده اند که عرضه روغن جامد به طور کل کم و قیمت آن نیز افزایش یافته است. چندی پیش دبیر انجمن صنفی روغن نباتی ایران مدعی شده بود که در تامین مواد اولیه روغن های نیمه جامد که به صورت حلبی هستند به دلیل «تحریم های ظالمانه» و مشکلات ارزی و انتقال آن با مشکلاتی روبه رو شده ایم و به همین دلیل تولید آن کاهش یافت.