نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران گفت: ایران تنها کشوری است که هزینه واکسنهای خریداری شده از کوواکس (به میزان ۱۶.۸ میلیون دز) را کامل پرداخت کرده است. جعفر حسین در حاشیه بازدید از مرکز واکسیناسیون کووید ۱۹ ایرانمال افزود: متاسفانه به دلایل مختلف از جمله گسترش اپیدمی در سراسر جهان و کمبود منابع برای […]
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران گفت: ایران تنها کشوری است که هزینه واکسنهای خریداری شده از کوواکس (به میزان ۱۶.۸ میلیون دز) را کامل پرداخت کرده است.
جعفر حسین در حاشیه بازدید از مرکز واکسیناسیون کووید ۱۹ ایرانمال افزود: متاسفانه به دلایل مختلف از جمله گسترش اپیدمی در سراسر جهان و کمبود منابع برای تولید واکسن، ارسال برخی محمولههای خریداری شده اندکی با تاخیر مواجه شده است؛ تاکنون حدود ۵.۸ میلیون دز واکسن به ایران وارد شده و امیدواریم با سایر مذاکراتی که انجام میشود، بتوانیم به زودی از کشورهای دیگر واکسنها را وارد کنیم. کوواکس هم به زودی محموله جدیدی به ایران ارسال خواهد کرد.
وی اظهارداشت: مردم باید بدانند که واکسن آنها را از ابتلا به بیماری محافظت نمیکند و فقط جلوی موارد شدید بیماری و مرگومیر را میگیرد، از این رو سایر اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شستن مکرر دستها و پیشگیری از تجمعات باید رعایت شود تا بتوانیم سرایت بیماری را کنترل کنیم.
حسین بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در داخل کشور در حال تولید چند واکسن است که دو مورد از آنها به مرحله بهره برداری رسیده است.
وی بر همکاری بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: بخش خصوصی در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه میتواند در تکمیل ظرفیتهای کشور در زمینه سلامت به دولت کمک کند.
محمد مهدی گویا رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت نیز درخصوص واکسن پاستوکووک اظهار کرد: واکسن پاستوکووک با همکاری مشترک کشور ایران و کوبا در حال تولید است، طی مذاکراتی که با کشور کوبا انجام شد، ساخت این واکسن از ابتدا مشترکا پیش میرود. حتی تحقیقات بالینی آن نیز مشترک انجام شد. تحقیقات بالینی آن ظرف دو ماه گذشته در کشور به پایان رسید و نتایج آن در اختیار سازمان غذا و دارو قرار گرفته و سازمان غذا و دارو به انستیتو پاستور تاییدیه داده که پیرو این تاییدیه، تولید این واکسن نیز در کشور به صورت انبوه انجام خواهد شد و امیدواریم این واکسن تا اوایل مهرماه به تولید انبوه برسد و بتوانیم به بهره برداری برسانیم. خوشبختانه نتایج تحقیقات بالینی واکسن مشترک انستیتو پاستور و کوبا رضایت بخش است.
برقراری بیش از ۵۳ هزار حکم مستمری بازنشستگی در بهار ۱۴۰۰
بر اساس اعلام مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی، در سه ماه نخست سال جاری ۵۳ هزار و ۷۴۴ حکم بازنشستگی برای بیمهشدگان تامین اجتماعی صادر شده است.
بر اساس اعلام مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات این سازمان، در فروردین امسال ۱۵ هزار و ۲۳۰ نفر از بیمه شدگان تامین اجتماعی بازنشسته شده و در اردیبهشت ۲۲ هزار و ۶ نفر به بازنشستگان این سازمان افزوده شدند، همچنین در خرداد ماه نیز ۱۶ هزار و ۵۰۸ حکم بازنشستگی صادر شد.
در سه ماه بهار امسال ۱۵ هزار و ۹۵۰ پرونده فوت برای افراد تبعی واجد شرایط بیمه شدگان و مستمری بگیران این سازمان برقرار شده و یک هزار و ۳۹۵ نفر واجد شرایط دریافت مستمری از کارافتادگی شدند.
مجموع پروندههای مستمری سازمان تامین اجتماعی تا پایان خرداد سال جاری ۳ میلیون و ۳۷۸ هزار و ۹۶۰ مورد است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد ۶ درصدی را نشان میدهد.
از مجموع پروندههای مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در سال جاری، ۲ میلیون و۲۶۲ هزار و ۲۳۲ مورد مربوط به بازنشستگان، ۹۷۵ هزار و۴۷۵ مورد مربوط به فوت شدگان و ۱۴۱ هزار و ۲۵۳ مورد مربوط به ازکارافتادگان است.
اداره کل تامین اجتماعی اصفهان با تعداد ۲۱۵ هزار و ۷۳۹ هزار نفر بیشترین بازنشسته تحت پوشش را تا پایان خرداد سال ۱۴۰۰ دارد و به ترتیب ادارات کل شرق تهران بزرگ و غرب تهران بزرگ، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، آذربایجان شرقی، مازندران، شهرستانهای تهران، البرز و گیلان بیشترین جمعیت بازنشسته را به خود اختصاص دادهاند.
سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین صندوق بازنشستگی کشور بیش از ۵۰ درصد جمعیت کشور را تحت پوشش مقررات حمایتی از جمله درمان قرار داده است.
بر اساس آخرین آمارها، بالغ بر ۱۴ میلیون نفر از جمعیت کشور به عنوان بیمهشده اصلی و بیش از چهار میلیون نفر به عنوان مستمریبگیر بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان از تعهدات بلندمدت وکوتاهمدت بیمهای و درمان بهرهمند میشوند. با احتساب اشخاص تبعی تحت تکفل این گروهها، در مجموع بیش از ۴۴ میلیون نفر از جمعیت کشور عضو خانواده تامین اجتماعی به شمار میروند.
اختصاص اعتبار ۲۵۰ میلیونی
برای مناسبسازی شهرهای کوچک
رییس دبیرخانه ستاد پیگیری و هماهنگی مناسبسازی کشور با بیان اینکه ایجاد شهرهای بدون مانع از مصوبات این ستاد است، گفت: برای هر شهرستان کمتر از ۵۰ هزار نفر جمعیت، ۲۵۰ میلیون تومان برای مناسبسازی درنظر گرفته شده است.
ابراهیم کاظمی مومنسرایی افزود: در این جلسات ایجاد ۵۲ شهرستان بدون مانع انتخاب شد که اولین آنها یزد بود.
وی ادامه داد: همچنین جهت مناسبسازی بانکها، بخشنامهای با ۶ بند به همه بانکها ابلاغ شد. برای مناسبسازی خدمات در وب نیز پیگیری داشتیم و از مصوبات ستاد مناسبسازی این موضوع بوده است.
رییس دبیرخانه ستاد پیگیری و هماهنگی مناسبسازی کشور از تهیه اپلیکیشنی برای معرفی اماکن مناسبسازی خبر داد و گفت: این کار به نتیجه رسیده و قرارداد آن در حال امضا است.
مومنسرایی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷، وضعیت ۱۲۰۰ دستگاه دولتی مورد بررسی قرار گرفت که مشخص شد ۲۳ درصد بیشتر مناسبسازی نیستند اما این رقم در سال ۹۷ به ۳۹ درصد و در سال ۹۹ به حدود ۶۵ درصد افزایش یافت به آن معنا که دستگاههای دولتی حدود ۶۵ درصد مناسبسازی شده است.
وی با اشاره به راهاندازی ۲۴۰۰ مرکز مثبت زندگی گفت: این مراکز جهت استفاده افراد دارای معلولیت، مناسبسازی شدهاند.
مومن سرایی با بیان اینکه در دوره اخیر شاهد بالاترین آمار برگزاری جلسات ستاد پیگیری و هماهنگی مناسبسازی کشور بودیم، افزود: اگر در گذشته نیز این جلسات به این شکل و بهطور مستمر برگزار میشد، امروز شاهد وضعیت بهتری در حوزه مناسبسازی بودیم و امیدواریم در آینده نیز این موضوع سرلوحه کار قرار گیرد.
رییس دبیرخانه ستاد پیگیری و هماهنگی مناسبسازی کشور در تشریح ارائه گزارش میزان پیشرفت مصوبات این ستاد گفت: اولین جلسه در سال ۹۳ آغاز شد که در آن سال فقط دو جلسه و در سال ۹۴ یک جلسه برگزار شد. سال ۹۶ یک جلسه، سال ۹۷ دو جلسه، سال ۹۸ یک جلسه، سال ۹۹ هشت جلسه و امسال تاکنون سه جلسه برگزار شد. طی دو سال اخیر، ۱۱ جلسه پی در پی برگزار شد. در جلسه اول ۷۰ درصد مصوبات محقق شد. برخی مصوبات کاربردی، طولانی مدت هستند.