بازدید سفیر بنگلادش از بندر امیرآباد بهشهر
بازدید سفیر بنگلادش از بندر امیرآباد بهشهر

در دیدار سفیر بنگلادش در ایران با سیاوش رضوانی بر اهمیت روابط تجاری و مبادلات کالا از بندر امیرآباد تاکید شد. آقای گوسال اعظم سارکر سفیر بنگلادش در ایران از منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بازدید و با سیاوش رضوانی مدیر بندر امیرآباد دیدار و گفتگو کرد. سارکر با اشاره به توانمندی کشور بنگلادش بعنوان […]

در دیدار سفیر بنگلادش در ایران با سیاوش رضوانی بر اهمیت روابط تجاری و مبادلات کالا از بندر امیرآباد تاکید شد.
آقای گوسال اعظم سارکر سفیر بنگلادش در ایران از منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بازدید و با سیاوش رضوانی مدیر بندر امیرآباد دیدار و گفتگو کرد.
سارکر با اشاره به توانمندی کشور بنگلادش بعنوان دومین کشور تولید کننده پوشاک در آسیا و موقعیت استراتژیک بندر امیرآباد در ترانزیت مواد اولیه از کشورهای CIS از طریق کریدور شمال – جنوب بر گسترش روابط تجاری بین دو کشور ایران و بنگلادش تاکید و اظهار داشت: با توجه به توان سرمایه گذاران کشورش می توان با احداث کارخانه تولید پارچه در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیر آباد بخش عمده ای از تولید پارچه را در این بندر انجام داد و علاوه بر ایجاد ارزش افزوده کمک قابل توجهی به اشتغال این منطقه نمود.
سیاوش رضوانی با اشاره به موقعیت ممتاز این بندر تصریح کرد: آمار تخلیه و بارگیری در بندر و روند رو به شد آن در سالهای اخیر نشان می دهد که این بندر همیشه مورد توجه سرمایه گذاران و صاحبان کالا بوده و با عنایت به وجود شبکه حمل و نقل ریلی شقوق مختلف حمل و نقل چندوجهی در این بندر انجام می شود و از طرق مختلف می توان کالاهای وارده را به همه نقاط کشور جهت مصارف داخلی و ترانزیت منتقل نمود.
در ادامه سفیر بنگلادش نیز ضمن تشکر و قدردانی از میهمان نوازی بندر امیرآباد، اظهار داشت پتانسیل و توانمندی بندر امیرآباد در نوع خود بی نظیر است و این امر مسلما سبب جذب سرمایه گذاران خواهد بود و امیدواریم با مذاکراتی که در آینده نزدیک انجام می شود سرمایه گذاران و صاحبان کالای بنگلادشی بتوانند همکاری های بیشتری با این بندر داشته باشند .
در پایان نماینده دستگاه دیپلماسی بنگلادش به همراه سیاوش رضوانی از توان تجهیزاتی و اماکن و تاسیسات بندری و دریایی و اراضی پشتیبانی منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد بازدید نمودند.

 

حمایت از پیمانکاران شرکت گاز استان مازندران

مدیرعامل شرکت گاز مازندران در نشست ارتباط دوسویه با پيمانكاران پروژه های اجرايی عنوان کرد: پیمانکاران همواره سرمایه های اجرایی شرکت گاز استان محسوب شده و بايد مورد حمايت قرار بگيرند.
جعفر احمدپور مدیرعامل شرکت گاز استان گفت: خدمت‌رسانی و تامین رفاه و آسایش مردم در دستورکار قرار دارد و در این راستا نباید از هیچ تلاشی فرو گذار کنیم.
وی اظهار داشت: گازرسانی در بخش زیربنایی و توسعه ای شتاب می گیرد.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران بیان داشت: پیمانکاران در اجرای پروژهای گازرسانی نسبت به تهیه گزارش و مستندسازی، اقدامات لازم را انجام دهند.
احمدپور، پيمانكاران و نيروهای زير مجموعه آنان را قشری زحمتكش و ريسك پذير دانست و گفت: به منظور حمايت حداكثری از آنان ، فرآيندهای داخلی در شركت گاز استان بايد به گونه ای ارتقا يابد كه اين عزيزان در چارچوب قانون و مقررات بتوانند در حداقل زمان ممكن مطالبات و حقوق خود را دريافت نمايند.
وی خاطرنشان کرد: رابطه کارفرما و پیمانکار یک رابطه دو طرفه است که می بایست با رعایت ضوابط و قوانین و اصول حرفه ای کار به تعامل مناسب و پویا تبدیل گردد.
احمدپور در ادامه از پيمانكاران حاضر در جلسه درخواست نمود موارد و نقطه نظرات خود را به صورت صريح و شفاف بيان كنند تا ضمن شناسايی نقاط ضعف، بتوان راهكارهايی براي رفع آنان و روان سازی فرآيندهای مرتبط يافت.
مدير عامل شركت گاز استان مازندران همچنين بر توجه ويژه به موضوعاتی همچون اعتماد سازی، دقت و سرعت در ارائه خدمات، ارتقای سلامت اداری و… در ارتباط با پيمانكاران تاكيد نمود.

 

برخورد با متخلفان حفر چاه‌های غیرمجاز
در هشترود

فرماندار هشترود گفت: با متخلفان حفر چاه های غیر مجاز و متصرفان بستر و حریم رودخانه ها به شدت برخورد می شود.
امین امینیان در جلسه شورای حفاظت از منابع آبی شهرستان هشترود با اشاره به اهمیت و نقش حیاتی آب در زندگی آدمی و چرخه حیات گفت: هرگونه کوتاهی در عدم استفاده صحیح از منابع آبی باعث به خطر افتادن چرخه طبیعی طبیعت شده و تهدیدی برای زندگی انسان ها خواهد بود.
نماینده عالی دولت در هشترود افزود: خوشبختانه در این زمینه قانون توزیع عادلانه آب و سایر قوانینی که وجود دارد مانع از آن می شود که افراد بخواهند با دخل و تصرف در منابع آبی یا استفاده بی رویه از آب و … منجر به از بین رفتن آن شوند.
وی افزود: مشکلی که ما در خصوص مصرف صحیح منابع آبی داریم نه در عدم وجود قانون بلکه در عمل و عدم اجرای صحیح قانون است که بر این اساس لازم است آمار دقیقی از تعداد چاه های غیرمجاز در شهرستان، محل فراوانی این چاه ها، حجم برداشت ها، ظرفیت رودخانه ها و آب های زیرزمینی و … در اختیار داشته باشیم چرا که بدون داشتن اطلاعات دقیق از وضعیت آبی شهرستان عملا امکان برنامه ریزی و اولویت بندی در رسیدگی به مشکلات از ما سلب خواهد شد و هرگونه اقدامی، نتیجه ای مشخص در پی نخواهد داشت.