مدیرکل دفتر امور پایگاه های میراث ثبت جهانی گفت: در شهرستان بم شاهد یک تیم تخصصی و مدیریت اجرایی خوب هستیم که برگزاری مراسماتی خاص در این منطقه می تواند فتح بابی برای بازگرداندن حیاتی دوباره در رگ های ارگ تاریخی بم باشد. فرهاد عزیزی اظهار کرد: شهرستان بم دارای ظرفیت های زیادی […]
مدیرکل دفتر امور پایگاه های میراث ثبت جهانی گفت: در شهرستان بم شاهد یک تیم تخصصی و مدیریت اجرایی خوب هستیم که برگزاری مراسماتی خاص در این منطقه می تواند فتح بابی برای بازگرداندن حیاتی دوباره در رگ های ارگ تاریخی بم باشد.
فرهاد عزیزی اظهار کرد: شهرستان بم دارای ظرفیت های زیادی به لحاظ مدیریتی است که باید از آنها بهره کافی برده شود.
وی افزود: در سال های گذشته پایگاه ثبت جهانی بم فعالیت های زیادی را در راستای مرمت و بازسازی ارگ تاریخی این شهرستان انجام داده است که دنیا به این زحمات و فعالیت ها تعظیم می کند.
مدیر کل دفتر امور پایگاه های میراث ثبت جهانی با بیان اینکه فعالیت های انجام شده توسط پایگاه ثبت جهانی بم موجب شد که ارگ تاریخی دوباره قد علم کند، تصریح کرد: حال نوبت مسوولان و مدیران شهرستان بم است که وارد عرصه عمل شوند و ارگ تاریخی بم و منظر فرهنگی آن را بیش از گذشته معرفی کنند تا بار دیگر شکوه این بنای تاریخی به رخ جهانیان کشیده شود.
جذب طلبهها به گردشگری
دوره تخصصی «تربیت متخصص گردشگری دینی» برای طلاب برگزار میشود. هدف از برگزاری چنین دورهای ارتقا و توانمندسازی بخش گردشگری دینی عنوان شده است.
حجتالاسلام سیدمصطفی میرفندرسکی، رییس مؤسسه برگزارکننده این دورههای آموزشی است که نخستین مرکز تخصصی گردشگری دینی در کشور معرفی شده است.
او توضیح داد: در راستای توانمندسازی، ارتقا و آموزش فعالان بخش گردشگری دینی، موسسه آوای فطرت و معنویت با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین مرکز ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه برپایه تحقیقات و پژوهشهای علمی و میدانی در سالهای گذشته در نظر دارد دوره تخصصی «تربیت متخصص گردشگری دینی» را از بین طلاب واجد شرایط با پذیرش محدود برگزار کند.
وی با اعتقاد بر این که این دوره کوتاهمدت با بهرهمندی از اساتید مجرب، تاثیر بسزایی در شناخت صحیح از صنعت توریسم، گردشگری دینی و بایستههای فعالیت در آن خواهد داشت، بیان کرد: توانمندسازی طلاب در پاسخگویی صحیح به سوالات مذهبی توریستها از اهداف این دوره است.
میرفندرسکی گفت: پژوهشگرانی که تمایل دارند نحوه صحیح تعامل با غیرمسلمانان را طبق مبانی اسلامی بیاموزند و طلابی که علاقهمند به شناخت صحیح و دقیق از صنعت گردشگری، گردشگری دینی و بایستههای فعالیت در آن هستند و فراگیرانی که تمایل دارند در گردشگری دینی و اقسام متنوع آن اعم از گردشگری مذهبی، زیارتی، معنوی و آئینی نقش ایفا کنند، در این دوره تخصصی نامنویسی کنند.