با حضور معاون اول رئیس جمهور؛ چهار تفاهم نامه برای توسعه شهرهای مرزی خراسان جنوبی منعقد شد
با حضور معاون اول رئیس جمهور؛ چهار تفاهم نامه برای توسعه شهرهای مرزی خراسان جنوبی منعقد شد

طی مراسمی چهار تفاهم نامه با حضور معاون اول رئیس جمهور برای شهرستان های مرزی سربیشه، درمیان، زیرکوه و نهبندان منعقد شد. در مراسم دیدار معاون رئیس جمهور با مردم درچهار تفاهم نامه بین استانداری خراسان جنوبی، کمیته امداد، بسیج سازندگی و بنیاد برکت به ترتیب برای توسعه شهرهای سربیشه، زیرکوه و نهبندان منعقد شد. […]

طی مراسمی چهار تفاهم نامه با حضور معاون اول رئیس جمهور برای شهرستان های مرزی سربیشه، درمیان، زیرکوه و نهبندان منعقد شد.
در مراسم دیدار معاون رئیس جمهور با مردم درچهار تفاهم نامه بین استانداری خراسان جنوبی، کمیته امداد، بسیج سازندگی و بنیاد برکت به ترتیب برای توسعه شهرهای سربیشه، زیرکوه و نهبندان منعقد شد.
در این تفاهم نامه ها ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به عنوان دستگاه معین شهرستان نهبندان، کمیته امداد امام خمینی (ره) دستگاه معین شهرستان سربیشه به خصوص بخش درح، بنیاد مستضعفان دستگاه معین شهرستان درمیان و مجموعه سپاه و بسیج سازندگی به عنوان معین شهرستان مرزی زیرکوه تعیین شدند.
گفتنی است معاون اول رئیس جمهور صبح دوشنبه با هدف بازدید از چند پروژه طرح عمرانی و شرکت در همایش ملی عشایر به همراه شش وزیر و ۴۰ مدیر دستگاه اجرایی کشوری و لشکری وارد بیرجند شد.
همچنین در حاشیه ملی روز روستا و عشایر قرار است با حضور این مقام کشوری هشت تفاهم نامه از سوی وزرا و روسای سازمان ها و نهادهای حمایتی مختلف در راستای توسعه مناطق روستایی و عشایری امضا خواهد شد که بخشی مربوط به خراسان جنوبی است.

 

 

پوشش کمبود ۹۳۶معلم در لرستان با جذب نیروهای حق التدریس و بازنشسته

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با اشاره به کمبود معلم در برخی مناطق لرستان گفت: کمبود ۹۳۶ معلم در استان را با جذب نیروی حق التدریس، رای دیوانی، بازنشسته و خرید خدماتی پوشش داده‌ایم.
رضا زینی وند مقدم در جمع خبرنگاران پیرامون کمبود معلم در برخی مدارس لرستان اظهار داشت: در بعضی از مناطق احتمال دارد در دوره ابتدایی معلم کم داشته باشیم اما با استفاده از بازنشستگان، نیروهای حق التدریس و آموزگارانی که مدیر هستند این نقیصه را رفع کرده ایم و الان هیچ کلاسی بدون معلم نداریم.
وی با بیان اینکه برخی کلاس ها را نیز با شیفت مخالف پوشش داده ایم، تصریح کرد: ۹۳۶ نفر در سطح استان معلم کم داشتیم که این تعداد نیرو با استفاده از حق التدریس ها، رای دیوانی ها، بازنشستگان و خرید خدمات تامین شد.
مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان یادآور شد: ۷۱ نفر معلم برای بخش زز و ماهرو خرید خدمات داشته ایم.
زینی وند مقدم با تاکید بر اینکه بازنشستگانی نیز داریم که ۱۴ ساعت می توانیم از آن ها استفاده کنیم و ظرفیت شیفت دوم نیروهای رسمی خودمان نیز موجود است، افزود: در صورتیکه معلم رسمی نداشته باشیم و هیچ نیروی مازادی در هیچ رشته ای نداشته باشیم می توانیم از حق التدریس استفاده کنیم؛ لذا اگر جایی معلم ما قائل به شیفت دوم یا اضافه کار است دیگر نیروی حق التدریس جذب نمی کنیم.

 

نقاط حادثه خیز شهرستان دشتی رفع می شود

فرماندار دشتی گفت: با پیگیری های صورت گرفته تلاش داریم نقاط حادثه خیز شهرستان را رفع کنیم.
عبدالله نادری در نشست بررسی نقاط حادثه خیز شهرستان دشتی اظهار داشت: علی رغم کمبود منابع مالی ولی در همین راستا تاکنون اقدامات ارزشمندی در سطح شهرستان صورت گرفته است.
وی بر ضرورت لایروبی پل کردلان تاکید کرد و افزود: اداره راهداری با مشارکت منابع آب شهرستان هر چه زودتر نسبت به لایروبی و پاکسازی دهانه پل های کردلان و گنخک اقدام کنند.
نادری تصریح کرد: پاکسازی و لایروبی کانال ها، مسیر آبراهه ها و مسیر بالا دست پل گنخک و کردلان امری ضروری است که می طلبد دستگاه های اجرایی اهتمام جدی به این موضوع داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: برخی از دره های فصلی در سطح شهرستان توسط برخی افراد تغییر مسیر داده اند که ضرورت دارد دستگاه‌های متولی در اسرع وقت اقدامات لازم انجام دهند.
نادری یادآور شد: یکی از کارهای خوبی که در این مدت صورت گرفته تبدیل آبنما به پل در نقاط مختلف شهرستان بوده که امسال نیز این مهم در دستور کار قرار گرفته است.

 

صادرات ۲۶ میلیون دلاری خراسان شمالی

مدیر کل گمرک خراسان شمالی با اشاره به بخش واردات گفت : طی شش ماه نخست سال جاری ۸۹ هزارو ۱۲۵ تن صادرات از خراسان شمالی به ارزش ۲۶ میلیون و ۵۳۸ هزار دلار صورت گرفته است.
جواد جعفری اظهارکرد: در حوزه واردات ۲ هزارو ۴۳۲ هزار تن کالا به ارزش ۱۴ میلیون و ۱۲۱ هزار دلار وارد خراسان شمالی گردیده است.
وی افزود: آمار صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۶ درصد از نظر وزنی و ۵۷ درصد از نظر ارزشی رشد داشته است.
وی با اشاره بر اینکه درحوزه واردات شاهد کاهش منفی ۶ درصدی هستیم ادامه داد: در حوزه واردات متاسفانه ۶ درصد کاهش رشد منفی را به همراه داشته ایم اما از نظر ارزش دلاری ۴۰ درصد افزایش داشته ایم. جعفری گفت: پلاستیکی جات، کود اوره، کریستال، رب گوجه فرنگی، سیمان، ماکارانی، سیب و سیب زمینی عمده محصولاتی هستند که به کشور های ترکمنستان، افغانستان، عراق و ترکیه صادرشده است. وی خاطرنشان کرد:برنج، سوزن ریل، مولد گازی، محصولات کشور های چینی نیز عمده محصولاتی است که از کشور های ترکیه و روسیه وارد استان شده است.