بدترین عملکرد تاریخ بوئینگ
بدترین عملکرد تاریخ بوئینگ

  غول هوافضای آمریکا، بوئینگ، برای اولین بار در ۶۰ سال اخیر نتوانست در ماه گذشته هیچ سفارشی به دست بیاورد و تنها ۱۳ هواپیما را به مشتریان خود تحویل داد. چنین عملکردی نشان از تشدید فشار بحران ۷۳۷ مکس بر این شرکت دارد. هواپیماهای تحویل شده شامل ۶ جت ۷۸۷ دریم‌لاینر، ۲ جت ۷۷۷ […]

 

غول هوافضای آمریکا، بوئینگ، برای اولین بار در ۶۰ سال اخیر نتوانست در ماه گذشته هیچ سفارشی به دست بیاورد و تنها ۱۳ هواپیما را به مشتریان خود تحویل داد. چنین عملکردی نشان از تشدید فشار بحران ۷۳۷ مکس بر این شرکت دارد. هواپیماهای تحویل شده شامل ۶ جت ۷۸۷ دریم‌لاینر، ۲ جت ۷۷۷ اس و ۷۶۷ اس و ۳ جت ۷۳۷ ان‌جی بودند. در ماه ژانویه بوئینگ هیچ هواپیمای مکسی تحویل نداد. این مدل از هواپیما همچنان به دنبال ۲ سقوط مرگبار از آنکه منجر به مرگ ۳۴۶ نفر شد، زمین‌گیر هستند.در حالی که معمولاً آغاز سال برای هواپیماسازها با یک ماه بسیار کم سفارش همراه است، رقیب اروپایی بوئینگ، ایرباس، توانست ۲۷۴ سفارش ثبت کند که دو فروش بزرگ آن به ایرلاین‌های آمریکایی بوده است. ایرباس در این ماه ۳۱ هواپیما را به مشتریان خود تحویل داد.

کاهش ۲۵ درصدی برآورد تقاضای نفت خام
شیوع ویروس کرونا پیش‌بینی‌های رشد تقاضای جهانی نفت خام در سال جاری را ۲۵ درصد کاهش داد. ریستاد انرژی، بزرگ‌ترین مؤسسه مشاوره نفتی نروژ روز سه‌شنبه (۲۳ بهمن‌ماه) در تازه‌ترین گزارش خود در پی شیوع ویروس کرونا پیش‌بینی درباره تقاضای جهانی نفت خام را نسبت به برآورد پیشینش ۲۵ درصد کاهش داد. ریستاد اکنون پیش‌بینی می‌کند که تقاضای جهانی نفت خام در سال ۲۰۲۰ روزانه ۸۲۰ هزار بشکه رشد خواهد داشت که در مقایسه با پیش‌بینی ماه دسامبر که یک میلیون و صد هزار بشکه بود، کاهش قابل توجهی داشته است.از زمان انتشار اولیه خبر شیوع ویروس در اواسط ماه ژانویه، قیمت نفت خام به‌شدت کاهش یافته است.ریستاد افزود: ارزیابی کنونی ما نشان می‌دهد تأثیر ویروس کرونا در تمام ماه‌های فوریه و مارس ادامه و به‌تدریج در ژوئن فروکش می‌کند.
به سر کار خود بازگردید!
مدیر ارشد شیائومی از تولیدکنندگان موبایل در چین خواست که هرچه زودتر کار و فعالیت خود را از سر گیرند.لی جون، مدیر ارشد اجرایی شرکت شیائومی، به تازگی از تمامی شرکتهای تولیدکننده موبایل و گوشیهای هوشمند در چین خواسته که فعالیت و تولید خود را که به شدت تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس خطرناک و کشنده کرونا قرار گرفته است، هرچه سریعتر از سر بگیرند و از تمامی کارکنان و کارگران خود بخواهند که به محل کار خود بازگردند. پیشتر بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری براورد و اعلام کرده بودند که شیوع گسترده ویروس کرونا در چین می‌تواند چرخ اقتصاد این کشور را که بدون شک یکی از بزرگترین قطبهای تجارت، صنعت و اقتصاد جهان به شمار می رود، از کار بیاندازد.
۱۷۰۰ مشتری سایپادیزل منتظر دریافت خودرو
مشتریان شرکت سایپادیزل از تاخیر این شرکت در تحویل خودروهای خود از سال ۱۳٩۶ گلایه دارند. چندی پیش یکی از مشتریان سایپا دیزل ، اظهار کرد که حدود ۱۷۰۰ نفر طی قراردادی با موعد تحویل سال ۱۳۹۶ با شرکت سایپا دیزل، در تحویل گرفتن خودروهای خود با مشکل مواجه شده‌اند.وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این افراد با توجه به اینکه مدت زیادی از سال ۱۳۹۸ نیز باقی نمانده است، هنوز موفق به دریافت خودروهای خود نشده‌اند.این مشتری خاطرنشان کرد که تاکنون چندین بار به قوه قضاییه نیز شکایت کرده‌ایم اما جوابی دریافت نکرده‌ایم و حتی نمی‌دانیم پرونده‌ها در چه مرحله‌ای هستند.هفته گذشته تعدادی از این افراد در مقابل مجتمع قضایی شهید مفتح نیز تجمع کردند تا پیگیر خواسته خود شوند.
تعلیق پرواز به چین تمدید شد
ایرلاین‌های آمریکایی تعلیق پرواز هواپیماهای خود به مبدا و مقصد چین را تا اواخر ماه آوریل سال جاری میلادی تمدید کردند.شرکتهای هواپیمایی فعال در ایالات متحده آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند که وضعیت تعلیق پروازهای خود به مبدا و مقصد چین را تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس خطرناک و کشنده کرونا اواخر ماه آوریل سال جاری میلادی افزایش داده و تمدید خواهند کرد.ماه گذشته هم زمان با شیوع گسترده ویروس کرونا در چین، بسیاری از ایرلاین های مختلف در سراسر جهان تصمیم گرفتند که تا اطلاع ثانوی پروازهای خود به چین و برخی دیگر از مناطق پرخطر شرق آسیا را لغو کنند.ویروس کرونا بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده در رویترز، تاکنون جان بالغ بر ۱۳۱۰ نفر را در چین گرفته و بیش از ۴۰ هزار نفر را در کشورهای مختلف مبتلا کرده است.