جمله، سرویس حمل و نقل هفتم شهریور ماه ۱۴۰۰ بود که در پی افزايش آمارمبتلايان و فوتي هاي ويروس منحوس کرونا در کشور سرپرست سازمان هواپيمايي و مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران طی دستوری خواستار رعايت دستورالعملهاي بهداشتي مقابله با کرونا توسط کارکنان و اجراي اقدامات سخت گيرانه توسط مديران و مسئولان مربوطه […]
جمله، سرویس حمل و نقل
هفتم شهریور ماه ۱۴۰۰ بود که در پی افزايش آمارمبتلايان و فوتي هاي ويروس منحوس کرونا در کشور سرپرست سازمان هواپيمايي و مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران طی دستوری خواستار رعايت دستورالعملهاي بهداشتي مقابله با کرونا توسط کارکنان و اجراي اقدامات سخت گيرانه توسط مديران و مسئولان مربوطه در تمامي رده هاي اداري در محيط کار براي پيشگيري از ابتلا به بيماري کرونا شد.
در دستور صادر شده از سوی سیاوش امیرمکری آمده بود: اینجانب انتظار دارم تا در ادامه اقدامات گسترده به عمل آمده در سطح فرودگاهها وستاد شرکت با مشارکت کلیه بخش های مرتبط و دریافت مشورت از کلیه اشخاص صاحب نظر، نحوه حضور کارکنان در محیط های کاری، غربالگری پرسنل در محیط های کاری خصوصا در حوزه های عملیاتی و فرودگاه های پرترافیک را بازبینی و چنانچه نیاز به اصلاح دارد، پیشنهادهای لازم را ارایه نمایند.
امیرمکری در پایان ضمن آرزوی سلامتی و توفیق برای تک تک همکاران شرکت از تمام شاغلین حرف مختلف شرکت خواست تا علیرغم انجام واکسیناسیون مرحله دوم در روزهای اخیر همچنان در استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل های مرتبط کوشا باشند تا به لطف خداوند متعال بسلامت از این روزهای سخت عبورنماییم.
البته این تنها اقدام امیرمکری نبود و وی در مصاحبه ای که در تاریخ هشتم شهریور ماه ۱۴۰۰ و در بازدید از فرآیند اجرای طرح واکسيناسيون در شرکت فرودگاهها داشت همچنان خواستار رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی کارکنان و مردم شد.
سرپرست سازمان هواپيمايي و مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران ضمن تاکيد بر رعايت مستمر پروتکل هاي بهداشتي گفت: قطعا بدون رعايت پروتکلها هيچ کدام از اقدامات اثربخش نخواهد بود.
سياوش اميرمکري در خصوص تدابير اتخاذ شده در فرودگاهها گفت: مجموعه صنعت حمل و نقل هوایی به ویژه در شرکت فرودگاهها از بدو شیوع ویروس کرونا در کشور، اقدامات خوبی برای مقابله با شیوع بیشتر انجام دادند و با همکاری متخصصان بهداشتی و درمانی با رعايت پروتکل های بهداشتی در فرودگاههای کشور این اطمینان به مسافران داده شد که از این شق حمل و نقل برای مسافرت استفاده کنند و امروزه رشد سفرهاي هوايي در مقایسه با سایر شقوق حمل و نقل به دلیل رعایت پروتکل ها رشد بیشتری داشته است.
وی ادامه داد: علاوه بر این لازم بود ارائه دهندگان خدمت در صنعت حمل و نقل هوایی مورد توجه قرار بگیرند و اقدامات لازم برای پیشگیری از ابتلا به ويروس را برای آنها انجام دهیم. بنابراین مقدمات کار را فراهم کردیم و با پیگیری های بسیار خوبی که از سوی همکاران و با تلاش و پيگيري آقایان دکتر نوروزی و مهندس گلیج و مهندس نیکبخت انجام شد، موفق شدیم از طریق وزارت بهداشت سهمیه واکسيناسيون همکاران در شرکت فرودگاهها، سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان هواشناسی و فرودگاههای کشور را دریافت کنیم.
امیرمکری در خصوص اجرای اقدامات نظارتی برای جلوگیری از شيوع بيشتر ویروس کرونا در شرکت فرودگاهها به ویژه نقاط کاری حساس گفت: از روز اول پیش بینی های لازم برای اجرای پروتکل ها نه تنها در بخش هوانوردی بلکه در تمام بخش های اجرایی و عملیاتی با جدیت در حال پیگیری است و حداقل در دو سه بخش از شرکت، اقدام ویژه ای همچون استقرار دستگاه های تهویه صورت گرفته است اما متاسفانه کرونا ویروسی است که تنها در حوزه کاری قابل کنترل نیست و با وجود تمام تمهیداتی که برای این کار اندیشیده شده متاسفانه در بیرون از مجموعه مخاطرات وجود دارد و افراد باید پروتکل ها را رعایت کنند.
وی ادامه داد: با وجود واکسيناسيون افرادی بودند که دوباره مبتلا شدند. بنابراین با وجود واکسن هم نباید خیالمان راحت باشد که اتفاقی نمی افتد. با این اقدام ما سعی کردیم ایمنی همکاران را در مقابل کرونا بالا ببریم ولی قطعا بدون رعایت پروتکل ها هیچکدام از اقدامات اثربخش نخواهد بود.
سرپرست سازمان هواپيمايي همچنین در خصوص اجرای پروتکل ها در پروازها نیز گفت: یکی از نکات مهم در خصوص رعایت پروتکل ها در فرودگاهها، هم در داخل پروازها و هم انتقال مسافران به پرواز است که سازمان هواپیمایی با توجه به وظیفه ای که از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا بر عهده اش گذاشته شده، مسئول ناظر بر اجرای این پروتکل ها است. سازمان هواپیمایی کشوری با معرفی مدیران فرودگاهها به عنوان نمایندگان تام الاختیار خود نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در شرکتهاي هندلینگ و هواپیمایی را هم بر عهده ایشان گذاشته است.