برباد رفتن ثروت شخصی ترامپ
برباد رفتن ثروت شخصی ترامپ

    ثروت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا طی ماه مارس و همزمان با شیوع شتابان ویروس کرونا در ایالات متحده و جهان حدود یک میلیارد دلار کاهش یافت. نشریه فوربس این برآورد را بر پایه بررسی میزان کاهش قیمت سهام کسب و کارهای مشابه با آن چه که ترامپ در آن‌ها فعالیت دارد، انجام […]

 

 

ثروت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا طی ماه مارس و همزمان با شیوع شتابان ویروس کرونا در ایالات متحده و جهان حدود یک میلیارد دلار کاهش یافت.

نشریه فوربس این برآورد را بر پایه بررسی میزان کاهش قیمت سهام کسب و کارهای مشابه با آن چه که ترامپ در آن‌ها فعالیت دارد، انجام داده است. به این منظور متوسط روند نزولی قیمت شرکت‌های فعال در بخش املاک و مستغلات، هتلداری و ارايه دهندگان خدمات بازی گلف طی ماه گذشته میلادی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج اولیه این بررسی سپس با مشورت کارشناسان خبره هر بخش بازبینی و اصلاح شده است. در مجموع این بررسی نشان داد که تنها در یک ماه ثروت خالص آقای ترامپ از ۳.۱ به ۲.۱ میلیارد دلار رسیده است.

تمرکز اصلی ثروت دونالد ترامپ بر املاک تجاری است که پس از ریاست جمهوری توسط پسرانش اداره می‌شوند. هر چند ارزش این املاک پیش از شیوع کرونا ۱.۹ میلیارد بوده ولی در اواخر مارس بیش از ۱.۲ میلیارد دلار نمی‌ارزید. علت این افت ارزش این است که حدود ۱۱ هزار و ۶۱۳ مترمربع مغازه‌های خرده فروشی نزدیک خیابان پنجم منهتن نیویورک است که پس از شیوع ویروس کرونا بودن مشتری مانده‌اند.

ترامپ همچنین ۵۰۰ واحد مسکونی نیز در سراسر آمریکا دارد که این روزها به دلیل رکود اقتصادی حاکم با افت ارزش مواجه شده‌اند. شرایط هتل‌های بدون مشتری هم که این روزها کاملا مشخص است. همچنین کارشناسان اقتصادی متعتقدند که با طولانی تر شدن دوره رکود اقتصادی آمریکا و افزایش بیکاری، هزینه بازی گلف جزء نخستین هزینه‌های است که خانواده‌ها ناگزیر خواهند بود تا روی آن قلم قرمز بکشند. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد امن‌ترین ثروت ترامپ همان ۱۶۰ میلیون دلار دارایی نقد او باشد.

زندگی فوتبالیست‌ها

در روزهای کرونایی

میکل آرتتا، سرمربی اسپانیایی باشگاه آرسنال ستاره‌های تیمش را حتی در دوران شیوع کرونا تنها نگذاشته است. او در زمانی که بسیاری از فعالیت‌ها در بریتانیا اجباراً متوقف شده، با استفاده از فناوری جی پی اس فعالیتهای بازیکنانش را در خانه‌هایشان کنترل می‌کند تا مطمئن شود که آمادگی بدنی آنها افت نکرده است.

او تمام بازیکنان تیم را به شبکه جی پی اس متصل کرده است و به این ترتیب بر تمرین‌های آنها در دوران قرنطینه خانگی نظارت دارد. او علاوه بر کنترل تمرینات بدنی ورزشکاران، آنها را موظف کرده است تا در خانه ردیاب‌هایی را به همراه داشته باشند تا به این ترتیب آرتتا بتواند بر رژیم فردی آنها در خانه‌هایشان نیز نظارت داشته باشد.

به این ترتیب به کمک خدمات نوین سیستم جی پی اس، فعالیت‌های ورزشی ستاره‌هایی همچون داوید لوئیز، مدافع برزیلی آرسنال در سالن بدنسازی خانه‌های خودشان حتی بیش از گذشته و با دقتی بالاتر تحت نظر مربیان است. مربیان بدنسازی باشگاه آرسنال به کمک این سیستم می‌توانند نتیجه تمرینات ورزشی آنها در خانه را تجزیه و تحلیل کنند و با استفاده از داده‌های جی چی اس، برنامه تمرینی دقیق‌تری را بدهند.

به این ترتیب آرتتا می‌تواند مطمئن شود که بازیکنان آرسنال در پایان دوره قرنطینه همچنان آماده ورود به میدان رقابت‌های ورزشی هستند.

البته آرسنال تنها باشگاهی نیست که برای کنترل فعالیت‌های ورزشی بازیکنان در دوران قرنطینه به فناوری جی چی اس روی آورده است. باشگاه تاتنهام، رقیب آرسنال در لیگ برتر نیز کار استفاده از این سیستم را آغاز کرده است. بازیکنان تاتنهام به کمک برنامه STATSports و با نصب یک اپلیکیشن، داده‌های مربوط به تمریناتشان را برای باشگاه می‌فرستند. بازیکنان ژوزه مورینیو همچنین به کمک سیستم ویدئو کنفرانس در جلسات آموزشی که باید بصورت گروهی برگزار شود، شرکت می‌کنند.