برنده نخل طلا به پارکینسون مبتلا شد
برنده نخل طلا به پارکینسون مبتلا شد

لارس فون تریه کارگردان سرشناس دانمارکی و برنده نخل طلا، مبتلا به بیماری پارکینسون شده و بنابر اعلام تهیه‌کننده فیلم‌هایش هم‌اکنون تحت درمان است.لوئیس وست تهیه‌کننده آثار «لارس فن تریه» در بیانیه کوتاهی که در اختیار رسانه‌های دانمارکی خبر داد از ابتلای «لارس فون تریه» به بیماری پیش از رونمایی از فصل سوم سریال «قلمرو […]

لارس فون تریه کارگردان سرشناس دانمارکی و برنده نخل طلا، مبتلا به بیماری پارکینسون شده و بنابر اعلام تهیه‌کننده فیلم‌هایش هم‌اکنون تحت درمان است.لوئیس وست تهیه‌کننده آثار «لارس فن تریه» در بیانیه کوتاهی که در اختیار رسانه‌های دانمارکی خبر داد از ابتلای «لارس فون تریه» به بیماری پیش از رونمایی از فصل سوم سریال «قلمرو پادشاهی» در جشنواره ونیز پرده برداشت.در این بیانیه آمده است: «لارس روحیه خوبی دارد و به دلیل علائمش تحت درمان است و کار برای تکمیل سریال «قلمرو پادشاهی» طبق برنامه ادامه دارد. با این حال، این بیماری به این معنی است که لارس تنها به میزان بسیار محدودی در مصاحبه ها شرکت می ‌کند. از اینکه این موضوع را درک می‌کنید سپاسگذاریم».سریال «قلمرو پادشاهی» اولین بار در سال ۱۹۹۴ و سپس فصل دوم آن در سال ۱۹۹۷ ساخته شد. داستان بر روی کادر پزشکی یک بیمارستان مدرن دانمارکی متمرکز است که معتقدند در این مکان ارواح سرگردان در رفت و آمدند. فصل سوم این سریال نیز درباره یک بیمار مبتلا به خواب گردی است که تلاش می‌کند بیمارستان را از فاجعه نجات دهد و در نهایت درهایی را به سوی قلمروی مرموز می‌گشاید.کمپانی «Mubi» اخیرا حق پخش فصل سوم این سریال را در آمریکای شمالی، بریتانیا، ایرلند، آمریکای لاتین، ترکیه و هند در اختیار گرفته است.«فون تریه» از سال ۲۰۱۱ و پس از آن که به دلیل اظهار نظری درباره «هیتلر» در جریان نشست خبری فیلم «مالیخولیا» در جشنواره کن به عنوان «چهره نامطلوب کن» معرفی و از جشنواره اخراج شد اما پس از چند سال باز هم به این رویداد سینمایی دعوت شد. «تصویر رهایی»، «عنصر جنایت»، «اروپا»، «نیمفومنیاک» و «خانه‌ای که جک ساخت» از دیگر ساخته‌های بلند این کارگردان ۶۶ ساله هستند.

 

یادبود

«اولیویا نیوتن-جان» درگذشت
اولیویا نیوتن ـ جان، ستاره موسیقی پاپ و بازیگر، در ۷۳ سالگی در جنوب کالیفرنیا درگذشت. اولیویا نیوتن-جان که خواننده‌ای موفق در عرصه موسیقی پاپ بود با بازی در فیلم موزیکال «گریس» ساخته‌شده در سال ۱۹۷۸ شهرت مضاعف یافت. در این فیلم که با اقتباس از یک تئاتر برادوی ساخته شده بود، او در مقابل جان‌ تراولتا با بازی در نقش «سندی» جاودانه شد.
جان تراولتا ستاره هالیوود و همبازی او در این فیلم، در حساب کاربری خود در اینستاگرام به یاد دوست دیرینه‌اش نوشت:‌ «تو زندگی ما را بهتر کردی. تاثیر تو در باور نمی‌گنجد».
اولیویا نیوتن-جان در ۱۹۴۸ در انگلستان متولد شد و بعد به استرالیا مهاجرت کرد. او در اواخر دهه ۶۰ میلادی خوانندگی را آغاز کرد و چهار بار برنده جایزه گرمی شد و نقش‌آفرینی در فیلم موزیکال پرفروش «گریس» در سال ۱۹۷۸ بود که او را به یک ابرستاره تبدیل کرد.این فیلم که «نیوتن-جان» در آن نقش یک دانش‌آموز استرالیایی را بازی می‌کند در آن سال پرفروش‌ترین شد و ۲۸ میلیون نسخه از موسیقی فیلم به فروش رسید. اولیویا نیوتن-جان در ۴۳ سالگی به سرطان سینه مبتلا شد و ۲۰ سال بعد از بهبود، سرطان مجددا در بدنش ظاهر شد. او که در بیش از چند دهه که از ابتلایش به سرطان می‌گذشت، نمادی از شجاعت و امید بود، بنیادی به نام «اولیویا نیوتن-جان» برای تحقیق و پژوهش درباره داروهای گیاهی در درمان سرطان ایجاد کرده بود.

 

 

رویداد

بروس لی صاحب یک نمایشگاه دائمی شد
نمایشگاه دائمی با تمرکز بر فلسفه بروس لی در موزه وینگ لوک در سیاتل با حمایت بنیاد «بروس لی» افتتاح شد.
«شانون لی» دختر «بروس لی» که بر این بنیاد نظارت دارد، اعلام کرده که این نمایشگاه با عنوان «آب باش، دوست من» به عنوان یک رویداد همه جانبه از تحقیقاتش در مورد زندگی پدرش به عنوان یک فیلسوف است. شانون لی در این باره توضیح داد: «احساس نمی‌کنم که همه تصویر کاملی از انسان دریافت کنند و این واقعاً بخشی از مأموریت من برای مردم است که متوجه شوند پدرم واقعاً در چه سطحی از یک فیلسوف بوده است. نماهای کوچکی از زندگی با پدر قبل از مرگش در چهار سالگیم به خاطر می‌آورم، جایی که مرا در آغوشش می‌گرفت و بازی می‌کرد و همچنین ملاقات با پدرم سر صحنه فیلمبرداری در استودیو گلدن هاروست و خانه‌امان در هنگ کنگ. این خاطرات دور برای من لحظات بسیار معناداری‌اند اما آنها فقط لحظات کوتاهی هستند.»تنها بازمانده «بروس لی» ادامه داد: ««اما بخش نامحدود حافظه من این است که حس واقعی او را دارم، انرژی او، احساسی که او در من ایجاد کرد، احساسی که در حضور او داشتم، عشق او، ستایش او، احساس امنیت بودن با او». مجموعه ۲۸۰۰ کتاب متعلق به «بروس لی» شامل تئوری هنرهای رزمی، فیلمسازی و فلسفه به همراه سایر یادگارهای او در نمایشگاهی جداگانه به طور دائم در موزه باقی خواهد ماند.مجموعه ۲۸۰۰ کتاب متعلق به «بروس لی» شامل تئوری هنرهای رزمی، فیلمسازی و فلسفه به همراه سایر یادگارهای او در نمایشگاهی جداگانه به طور دائم در موزه باقی خواهد ماند.شهر سیاتل مملو از میراث «بروس لی» است؛ از رستورانی که زمانی در آن کار می کرد تا دانشگاه واشنگتن، جایی که او فلسفه خواند و با همسرش «لیندا لی کادول» ملاقات کرد و در نهایت جایی که در سال ۱۹۷۳ در قبرستان لیک ویو به خاک سپرده شد.«بروس لی»، کونگ‌فوکار افسانه‌ای در سال ۱۹۷۳ در ۳۳ سالگی درگذشت. بسیاری او را یکی از تاثیرگذارترین رزمی‌کاران قرن بیستم و نماد فرهنگی شناخته شده‌ چین می‌دانند. او در سال‌های حضورش در فیلم‌های سینمایی مشهوری از جمله «رئیس بزرگ»، «مشت خشم»، «راه اژدها»، «اژدها وارد می‌شود» و «بازی مرگ» به یک ستاره تبدیل شد و به محبوبیتی چشمگیر در کشورهای مختلف جهان دست یافت.