بهره‌برداری از ۶ پروژه حمل‌ونقل جاده‌ای در خوزستان
بهره‌برداری از ۶ پروژه حمل‌ونقل جاده‌ای در خوزستان

  وزیر راه و شهرسازی گفت: بهسازی، نوسازی و گسترش ظرفیت عبور و مرور ایمن یک مسئله است که به دنبال اجرایی کردن آن هستیم تا رضایت مردم را به دست بیاوریم. محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح ۶ پروژه حوزه راهداری استان خوزستان که در محور اهواز-شادگان برگزار شد ضمن بیان […]

 

وزیر راه و شهرسازی گفت: بهسازی، نوسازی و گسترش ظرفیت عبور و مرور ایمن یک مسئله است که به دنبال اجرایی کردن آن هستیم تا رضایت مردم را به دست بیاوریم.
محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح ۶ پروژه حوزه راهداری استان خوزستان که در محور اهواز-شادگان برگزار شد ضمن بیان اینکه راه بخشی مهمی از زندگی مردم را شامل می‌شود، اظهار کرد: ساخت راه‌ها با کیفیت حداکثری و همچنین ایمن‌سازی و نگه‌داری آن‌ها از وظایف ما است.
وی افزود: در مجموع ۲۲۰ هزار کیلومتر راه در کشور وجود دارد که حجم قابل ملاحظه‌ای است و در تلاش جهت افزودن راه‌ها هستیم. وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ۷۲۳ کیلومتر راهی که از ابتدای امسال به بزرگراه‌های کشور افزوده شده عنوان کرد: بخش اعظمی از این اقدامات مربوط به نقاط حادثه‌خیز بوده تا به رفع این نقاط حادثه‌خیز در محورهای مختلف اقدام شود.
وی در رابطه با وضعیت راه روستایی افزود: امسال حدود یک هزار کیلومتر راه روستایی به آسفالت رسیده و یک هزار کیلومتر دیگر نیز در حال احداث است و در این زمینه باید گفت که ساخت و توسعه راه‌ها نهضتی زنده و فعال است که همچنان ادامه خواهد داشت. اسلامی ضمن اشاره به دستورکار نصب دو هزار دوربین ثبت تخلفات در کشور بیان کرد: در این زمینه باید ۱۰۰ دوربین بر اساس برنامه در خوزستان نصب شود.
وی در رابطه با پروژه‌های خوزستان افزود: بهسازی، نوسازی و گسترش ظرفیت عبور و مرور ایمن یک مسئله است که به دنبال اجرایی کردن آن هستیم تا رضایت مردم را به دست بیاوریم.
وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر افزایش بهره‌وری در حمل نقلی زمینی و ریلی، گفت: باید بتوانیم از ظرفیت ریل در خوزستان استفاده کنیم‌. باند دوم اهواز-خرمشهر نیز در خوزستان احداث خواهد شد و باید بتوانیم آن را هرچه سریع‌تر در خوزستان اجرایی کنیم.
وی افزود: سازمان بنادر کشور، توسعه بنادر کوچک و تخصصی کردن بنادر را در دستور کار دارد و باید این موضوع را دنبال و پیگیری کنیم.
طی سفر دو روزه وزیر راه و شهرسازی به خوزستان ۶ پروژه شامل بهره‌برداری از ۷۵ دوربین ثبت تخلف با اعتباری بالغ‌بر ۳۰ میلیارد تومان، ۴۰ دوربین نظارت تصویری با اعتباری بالغ‌بر چهار میلیارد تومان، پنج مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی با اعتباری بالغ ‌بر ۲۹ میلیارد تومان، سه پاسگاه پلیس‌راه به اعتبار ۹ میلیارد تومان، روکش آسفالت شامل ۱۸۱ کیلومتر روکش، ۶۵ کیلومتر چیپ سیل با اعتباری بالغ‌بر ۱۲۶ میلیارد تومان و ۱۲ کیلومتر روشنایی با اعتباری بالغ‌بر ۳ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید، همچنین در این سفر عملیات آسفالت ۲۵۱ کیلومتر راه روستایی در استان با اعتباری بالغ‌بر ۶۵ میلیارد تومان آغاز شد./فارس

تلفات ناشی از زلزله در آذربایجان غربی گسترده نیست

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: به غیر از چند روستای بخش قطور که هنوز ارزیاب‌ها وامدادگران اعزامی به آنجا نرسیده‌اند، در بقیه روستاها تلفات گسترده نیست.
محمدمهدی شهریاری افزود: تاکنون زخمی شدن چند نفر از اهالی منطقه مشخص شده که حال یکی از آنان وخیم است.
وی اضافه کرد: تعدادی از خانه‌های روستایی هم به صورت جزئی و برخی دیگر به صورت کلی در این روستاها تخریب شده‌است.
وی با اشاره به اینکه همه نیروهای ذیربط استان در حال آماده‌باش هستند و در صورت نیاز به منطقه اعزام می‌شوند، بیان کرد: اگر خسارت‌ها در چند روستای دیگر نیز زیاد باشد و نیاز احساس شود، خودم هم به منطقه خواهم رفت.  به گزارش ایرنا زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۷ درجه در مقیاس امواج درونی زمین یا ریشتر ساعت ۹:۲۳ صبح امروز، یکشنبه حوالی شهر قطور خوی در شمال آذربایجان‌غربی را لرزاند.
طبق گزارش مرکز لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران این زمین‌لرزه در طول جغرافیایی ۴۴.۵۹، عرض جغرافیایی ۳۸.۵۲ و عمق ۶ کیلومتری زمین به وقوع پیوست. کانون این زمین لرزه در ۱۷ کیلومتری قطور، ۳۱ کیلومتری خوی و ۱۱۵ کیلومتری شهر ارومیه بوده است. این زمین لرزه در شهرهای ارومیه، تبریز، اسکو، سلماس و سهند نیز احساس شد. طی ۱۰ روز گذشته پنج زمین لرزه دیگر، منطقه قطور خوی را لرزانده بود که البته خسارتی نداشت.

صادرات ۴۱۹ هزارتن کالای ایرانی از پایانه مرزی بیله سوار

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: بیش از ۴۱۹ هزارتن کالای ایرانی از پایانه مرزی بیله سوار صادر شده است. علی رحمتی در بازدید از پایانه مرزی بیله سوار با اشاره به صادرات بیش از ۴۱۹هزار تن کالای ایرانی از پایانه‌های مرزی بیله سوار اظهار کرد: این میزان کالا در ۱۱ماه گذشته توسط ۱۸هزارو ۹۷۲ دستگاه کامیون از مرز بیله سوار صادر شده است.
وی تصریح کرد: کشورهای آذربایجان، روسیه،گرجستان و حوزه قفقاز مقصد صادراتی این کالاها بوده و در مدت یاد شده بیش از ۱۳۳ هزار و ۱۲۸تن کالا توسط ۵ هزار و ۵۴۰ دستگاه از پایانه مرزی بیله سوار ترانزیت شده که افزایش ۲۱ درصدی را نشان می‌دهد.رحمتی پایانه مرزی بیله سوار را جزو ۵ پایانه برتر کشور دانست و گفت: در مجموع صادرات، واردات، ترانزیت ورودی و خروجی، ۸۵۴ هزار و ۱۶۹ تن کالا از طریق این پایانه جابه‌جا شده است./فارس