دوره آموزشی اصول و طراحی ایمنی حریق و مقاومت در برابر آتش بر اساس مبحث سوم مقررات ملی ساختمان ۲۳ و ۲۴ مهر در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برگزار میشود. سرفصلهای دوره آموزشی اصول و طراحی ایمنی حریق و مقاومت در برابر آتش شاملِ آشنایی با مبحث سوم مقررات ملی ساختمان؛ اصول و […]
دوره آموزشی اصول و طراحی ایمنی حریق و مقاومت در برابر آتش بر اساس مبحث سوم مقررات ملی ساختمان ۲۳ و ۲۴ مهر در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برگزار میشود.
سرفصلهای دوره آموزشی اصول و طراحی ایمنی حریق و مقاومت در برابر آتش شاملِ آشنایی با مبحث سوم مقررات ملی ساختمان؛ اصول و طراحی راههای خروج، دسته بندی تصرف ها و ساختارهای ساختمان؛ ضوابط و رفتار واکنش در برابر آتش برای انواع نازککاریها، نماها و مصالح عایقکاری؛ ضوابط ساختمانهای بلندمرتبه و عمیق؛ مقاومت انواع سیستم های ساختمانی در برابر آتش؛ درهای مقاوم در برابر آتش و جزئیات اجرایی؛ محافظت سازه های فولادی در برابر حریق است.
بر اساس این گزارش، روشهای آزمون پوششهای محافظ حریق پایه معدنی پاششی (مقاومت در برابر آتش، چکالی، چسبندگی، ضخامت و…؛ اصول و کاربرد جداول طراحی ضخامت پوششهای حریق برای انواع مقاطع فولادی و نحوه اجرا و کنترل کارگاهی پوشش های محافظ حریق پایه معدنی پاششی از دیگرسرفصل های این دوره آموزشی است.
به گفته برگزارکنندگان این همایش، شرکتکنندگان باید مدارک مورد نیاز خود را که شامل یک قطعه عکس، اصل فیش واریزی، فرم تکمیل شده ثبت نام است را تا ۲۰ مهر به واحد ثبتنام به نشانی تهران، بزرگراه شهید چمران، شمال به جنوب بعد از ورودی تونل توحید، مرکز علمی کاربردی مدیریت بحران (جنب سازمان همیاری شهرداریها و دهیاریها) تحویل دهند.
هزینه دوره برای داوطلبان آزاد ۴۰۰ هزار تومان و برای آتش نشانان و اعضای نظام مهندسی ۳۰۰ هزار تومان است، استادان این دوره را نیز سعید بختیاری، مسعود جمالی و ارسلان کلالی تشکیل میدهند. علاقمندان میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۵۵۵۱۳۳۲۳ تماس بگیرند.
مدیر کل راه و شهرسازی استان قم اعلام کرد؛
نرخ بالای اجاره نشینی در قم با وجود ۴۵ هزار واحد خالی مسکونی
حسن صبوری با اشاره به اینکه ۴۵ هزار واحد خانه خالی در استان وجود دارد، تصریح کرد: با وجود احداث ۴۳ هزار واحد مسکن مهر و ۴۵ هزار واحد خانه خالی، اما ۱۴۷ هزار خانوار اجاره نشین در شهر قم وجود دارد.
حسن صبوری اظهار داشت: تأمین مسکن خانوار یکی از اولویت های امروز جامعه است. اما به دلیل افزایش قیمت چشمگیر واحدهای مسکونی و شرایط اقتصادی حاکم بر کشور، خرید مسکن برای اقشار کم درآمد جامعه بسیار سخت شده است. اجرای طرح هایی هوشمندانه ای همچون مسکن مهر و اقدام ملی منجر به صاحب خانه شدن دهک های ضعیف جامعه خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه طبق سرشماری سال ۹۵ در استان ۴۵ هزار واحد خانه خالی وجود دارد، گفت: مطابق سرشماری انجام شده در سال ۹۵، ۵۰ درصد مالک، ۳۹ درصد مستاجر و ۱۰ درصد باقی مانده سایر هستند.
صبوری اضافه کرد: استان قم در حوزه مالکیت، رتبه ۳۰ و در حوزه استیجاری، رتبه سوم در کشور را به خود اختصاص داده است.
وی عنوان داشت: با توجه به ۴۳ هزار واحد مسکن مهر و ۴۵ هزار واحد خالی در استان قم، اما همچنان در رتبه های بالای اجاره نشینی با ۱۴۷ هزار خانوار قرار داریم.
صبوری به اهمیت جایگاه شهر قم اشاره کرد و گفت: شهر قم به دلیل مهاجر پذیری، نزدیکی به پایتخت، وجود حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران و سایر ظرفیت های مذهبی و دینی از شهرهای جمعیت پذیر، پرجمعیت و پر تراکم محسوب می شود.
صبوری به مهمترین دلیل گرانی اخیر مسکن در کشور اشاره کرد و گفت: مسکن یک کالای مصرفی است و رویکرد کالای لوکس و سرمایه گذاری به آن سبب رکود و تورم در این بخش می شود. در ابتدای سال جاری نیز عمده سرمایه ها به سمت مسکن سرازیر شد و با افزایش قیمت روبرو شدیم.
طرح پادگان ۰۶ تهران در یازدهیمن جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری بررسی شد
طرحهای پادگان ۰۶ تهران، مجموعه شهری همدان و ساماندهی تپههای سنندج در یازدهمین نشست شورایعالی شهرسازی و معماری به ریاست وزیر راه و شهرسازی بررسی میشود.
طرحهای پادگان ۰۶ تهران (طرح مرکز مدنی پاسداران)، طرح مجموعه شهری همدان و طرح ساماندهی تپههای سنندج در یازدهمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران به ریاست مهندس اسلامی وزیر راه و شهرسازی بررسی میشود.
این جلسه با حضوردبیر و اعضای اصلی شورایعالی شهرسازی؛ نمایندگانی از وزارتخانههای کشور، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح؛ میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی؛ نیرو؛ صنعت، معدن و تجارت؛ جهادکشاورزی و فرهنگ و ارشاد اسلامی، همچنین نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، سازمان حفاظت محیطزیست، معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و سازمان پدافند غیرعامل در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار میشود.
گفتنی است: در جلسه دهم شورایعالی شهرسازی و معماری ایران که ۲۵ شهریور برگزار شد، ضوابط مکانیابی و استقرار کانونها، محوطهها، شرکتها و موسسات دانشبنیان مناطق ویژه علم و فناوری کشور در محدوده، حریم و خارج از شهرها، و طرح جامع شاهرود مورد بررسی قرار گرفت و در مورد آنها تعیین تکلیف شد.