مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به پرداخت ماهیانه حدود ۱۱۰۰ میلیارد تومان به داروخانههای طرف قرارداد، گفت: مطالبات داروخانههای طرف قرارداد سازمان تأمیناجتماعی بدون تاخیر درحال پرداخت است. شهرام غفاری با رد برخی ادعاهای مطرحشده از جمله نامه انجمن داروسازان به رئیسجمهور مبنی بر تأخیر یا تعلل بیمههای پایه در اجرای این […]
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به پرداخت ماهیانه حدود ۱۱۰۰ میلیارد تومان به داروخانههای طرف قرارداد، گفت: مطالبات داروخانههای طرف قرارداد سازمان تأمیناجتماعی بدون تاخیر درحال پرداخت است.
شهرام غفاری با رد برخی ادعاهای مطرحشده از جمله نامه انجمن داروسازان به رئیسجمهور مبنی بر تأخیر یا تعلل بیمههای پایه در اجرای این طرح گفت: مطالبات داروخانههای طرف قرارداد سازمان تأمیناجتماعی بدون تأخیر درحال پرداخت است و کلیه مطالبات داروخانههای طرف قرارداد تا تیر ماه پرداخت شده است؛ مطالبات مرداد ماه نیز از هفته آینده پرداخت خواهد شد.
وی افزود: بیش از ۱۲ هزار داروخانه مستقل در سراسر کشور، طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی هستند. در اکثر استانها مطالبات تیر ماه به صورت کامل و در برخی استانها از جمله تهران، به صورت علیالحساب پرداخت شده و تنها بخش اندکی از مطالبات باقی مانده است. تنها مطالبه داروخانهها از سازمان تأمیناجتماعی مربوط به ماه مرداد است که مطابق با روال جاری از هفته آینده پرداخت میشود.
غفاری ادامه داد: روال جاری پرداختیهای تأمیناجتماعی این گونه است؛ که مستمری بازنشستگان از بیستم تا سیام هر ماه پرداخت شده و پس از آن مطالبات مراکز درمانی از جمله مطالبات داروخانهها پرداخت میشود.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی گفت: با الکترونیکی شدن نسخ (که امروز حدود ۹۵ درصد از نسخ الکترونیکی هستند) میتوان با سرعت بیشتری پرداختها را انجام داد.
وی تاکید کرد: در استانهایی که نسخه الکترونیک بیشتری تولید میشود، پرداختیها بدون تأخیر بوده و پرداخت علیالحساب در برخی استانها نیز ناشی از تعداد بیشتر نسخ کاغذی است.
۲۲۰ نوزاد مبتلا به بیماریهای مادرزادی نخاع رایگان درمان شدند
دبیر کمیته نورویورولوژی ایران با اشاره به اینکه بیماری های مادر زادی نخاع در استانهای خوزستان، اراک، گرگان و کرمانشاه شایع تر است، گفت: براساس مطالعات انجام شده در ۲ سال اخیر در دوران شیوع همه گیری کرونا، ۴۰۰ نوزاد مبتلا به این بیماریها در کشور شناسایی شد که ۲۲۰ بیمار رایگان درمان شدند.دکتر مهری مهراد در یک نشست خبری افزود: در ایران از هر هزار تولد زنده ۵/۱ نوزاد مبتلا به نقص مادرزادی نخاع در ناحیه کمر است و در مثانه آنها نیز اختلال ایجاد می شود.وی اظهارداشت: نتایج این مطالعه نشان می دهد که این بیماران توان مالی پایینی داشته و مادر دوران مراقبت بارداری مناسبی نداشته است.
مهراد ادامه داد: متاسفانه به علت عدم آگاهی، این بیماران مراجعه به اورولوژیست نداشته و دیالیزی می شوند، پاهایشان فلج شده و قادر به حرکت نیستند، در حالیکه با تشخیص و درمان به موقع می تواند مشکلات آنها از جمله اختلالات مثانه و جلوگیری از دیالیز پیشگیری کرد.
وی تصریح کرد: درمان رایگان ۲۲۰ بیمار مبتلا به نقص مادرزادی نخاع در یک کنگره بین المللی که تیرماه امسال در اتریش برگزار شد، ستوده شد.این پزشک در ادامه گفت: مشکلات ادراری نشانگر بیماری های نهفته ای مانند دیابت، پارکینسون، ام اس و غیره است که مبتلایان از آنها بی خبر بوده و دچار عوارض زیادی در سیستم عصبی می شوند.
مراجعه ۳۱۱ هزار زائر اربعین
به پایگاههای امدادی هلالاحمر در داخل کشور
دبیرکل جمعیت هلال احمر از مراجعه بیش از ۳۱۱ هزار نفر از زائران اربعین به پستها و پایگاههای جمعیت هلالاحمر در داخل کشور خبر داد.یعقوب سلیمانی با اشاره به خدمات امداد و نجات به زائرین اربعین حسینی از یکم تا ٢٦ شهریور ١٤٠١ گفت: ۳۱۱ هزار و ۵۶۵ زائر به مراکز و پایگاههای امدادی هلالاحمر در محورهای مواصلاتی کشور و در گذرگاههای مرزی مراجعه کرده و از خدمات این جمعیت بهرهمند شدهاند.وی در ادامه از برپایی ٢ هزار و ٣٠٠ دستگاه چادر امدادی به منظور اسکان اضطراری زائران در مرزهای کشور خبر داد و افزود: از ابتدای شهریورماه تاکنون ۱۹۷ هزار و ۴۷۷ نفر در چادرها و اردوگاههای هلالاحمر اسکان داده شدهاند.دبیرکل جمعیت هلالاحمر ادامه داد: از مجموع زائران خدمات گیرنده از هلالاحمر، ۶۲ هزار و ۸۶۶ نفر از خدمات درمان سرپایی و ۴۹ هزار و ۵۲۴ نفر از خدمات تست قند و فشارخون بهرهمند شده و ۱۶۹۸ زائر بیمار و یا حادثهدیده نیز به مراکز درمانی منتقل شدهاند.سلیمانی گفت: در مدت زمان اجرای طرح اربعین، ۳۲ هزار و ۲۰۰ عدد ماسک، ۳۹۸۰ اسپری ضدعفونی کننده، ۱۴۰ هزار و ۲۸۳ بطری آب معدنی، ۲۳ هزار و ۳۶۰ قرص نان، ۹۶۰ قوطی کنسروجات و ۱۳۷۸ بسته غذایی میان زائران مراجعه کننده به پایگاههای امدادی هلالاحمر توزیع شده است. همچنین ۷۳ هزار و ۲۵۰ رسانه آموزشی میان زائران توزیع و ۵۰ هزار و ۵۰۰ مورد، آموزش چهره به چهره مربوط به نکات ایمنی و سلامت در اربعین به زائران ارائه شده است.