در ادامه پیگیریهای علی لاریجانی از روند مدیریت بیماری کرونا در سراسر کشور به ویژه بیمارستانهای استانهای قم، گیلان و تهران، رییس مجلس شورای اسلامی، در تماس تلفنی با استاندار قم، بر تسریع در اجرای فاز جدید برنامههای ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تاکید کرد. به گزارش ایسنا، رییس مجلس در این تماس ضمن […]
در ادامه پیگیریهای علی لاریجانی از روند مدیریت بیماری کرونا در سراسر کشور به ویژه بیمارستانهای استانهای قم، گیلان و تهران، رییس مجلس شورای اسلامی، در تماس تلفنی با استاندار قم، بر تسریع در اجرای فاز جدید برنامههای ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، رییس مجلس در این تماس ضمن دریافت تازهترین گزارشها و اقدامات انجام شده برای کنترل و ریشه کنی بیماری کرونا در استان قم، بر تسریع در اجرای فاز جدید برنامههای ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تاکید کرد.
لاریجانی در این تماس تلفنی ضمن آرزوی شفای عاجل برای مبتلایان و ابراز همدردی با خانواده آن دسته از مردم که جان خود را بر اثر بیماری کرونا از دست دادند، از استاندار قم خواست تا با بسیج همه امکانات، تلاش خود را در مسیر امید و اطمینان بخشیدن به مردم برای تأمین سلامت آنان، مضاعف کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که با دور جدید اقدامات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در سراسر کشور و به ویژه استان قم به عنوان استانی که بیشترین درگیری را با این پدیده داراست، شیوع این بیماری به حداقل رسیده و با کمترین تلفات ریشه کن شود. رییس مجلس شورای اسلامی همچنین از تلاش بی وقفه پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان های قم و گیلان که با شکیبایی، رافت و تلاش شبانه روزی در کنار مردم بوده اند، همکاری همه نهادها در استان قم را برای جلوگیری از شیوع این بیماری و ریشه کنی آن، تحت مدیریت استاندار مورد تأکید قرار داد. بهرام سرمست ، استاندار قم نیز در این تماس تلفنی گزارشی از اقدامات انجام شده برای کنترل و ریشه کنی بیماری کرونا در استان قم ارائه کرد.
همکاری مخابرات منطقه با دانشگاه علوم پزشکی گلستان
مخابرات منطقه گلستان در راستای آگاهی بخشی به هم استانی ها واطلاع رسانی در خصوص پیشگیری ازابتلاء به ویروس کرونا با دانشگاه علوم پزشکی گلستان همکاری می نماید .
به گفته مهندس شهمرادی مدیر مخابرات منطقه گلستان پیامهای آشنایی با راههای پیشگیری ، علام بیماری ، شماره تماس پاسخگو به سوالات در خصوص بیماری کرونا و بسیاری از پیامهای دیگر که از سوی دانشگاه علوم پزشکی گلستان تهیه شده است و لازم است هم استانی ها بدانند بصورت صوتی و پیامک برای مشترکان ارسال میشود و اطلاع رسانی در این زمینه همچنان ادامه دارد .
مدیر مخابرات منطقه گلستان با اشاره به اینکه آگاهی میتواند در زمینه جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بسیار تاثیرگذارباشد گفت: همکاری مردم وتمامی ادارات ، سازمانها و دستگاههای اجرای با عوامل اجرایی بهداشت و درمان استان لازم است تا بتوانیم از این شرایط بحرانی عبور نماییم .
شستشو و گندزدایی خیابانهای قوچان
شهردار قوچان استان خراسان رضوی با بیان اینکه دانشگاه آزاد ماده جدیدی تولید کرده که ۱۱ برابر بهتر از وایتکس است، گفت: زمانی که این ماده جدید به ما تحویل داده شود، مرحله دوم ضدعفونی را آغاز میکنیم. علی پیشیار گفت: با توجه به اینکه ویروس کرونا در کشور آمده است و حتی استان هم چند نمونه مشاهده شده است شهرداری قوچان اقدام به پیشگیری و ضدعفونی کردن ایستگاههای اتوبوس و تاکسیهای سطح شهرستان کرده است. شهردار شهرستان قوچان ادامه داد: با هماهنگی سازمان تاکسیرانی رانندگانی که سرماخوردگی و یا آنفولانزا دارند، در منزل استراحت میکنند تا این موضوع حل شود.
شهردار قوچان با اشاره به ضدعفونی، شستشو و گندزدایی خیابانها در شبها، اظهار کرد: در چهار خیابان اصلی شهرستان کار ضدعفونی به اتمام رسیده است و روبروی بانکها که تجمع بیشتر است بهخصوص عابربانکها همزمان با ایستگاههای اتوبوس مجدد شستشو و ضدعفونی انجام شده است. همچنین ضدعفونی پارکها نیز در حال انجام است. وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد ماده جدیدی تولید کرده که ۱۱ برابر بهتر از وایتکس است، افزود: زمانی که این ماده جدید به ما تحویل داده شود، مرحله دوم ضدعفونی را آغاز خواهیم کرد./مهر
اختصاص ۴ دستگاه سیتیاسکن به البرز
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در حال حاضر بخشهای آی سی یوی بیمارستانهای استان به تعداد کافی دستگاه سی تی اسکن دارند اما باید پیش بینی وضعیت بدتر را داشته باشیم.
سید حسن اینانلو در ستاد ملی مبارزه با کرونا اظهار کرد: با افزایش تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا در استان نگرانیهایی در خصوص کمبود دستگاه تنفس مصنوعی وجود داشت.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه ویروس کرونا سیستم تنفسی بیماران را درگیر می کند اضافه کرد: با این اوصاف طبیعی است که نیاز بیماران به دستگاههای تنفس مصنوعی افزایش یابد.
این مسئول تاکید کرد: البته در حال حاضر بخشهای آی سی یوی بیمارستانهای استان به تعداد کافی دستگاه سی تی اسکن دارند اما باید پیش بینی وضعیت بدتر را داشته باشیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به کمبود دستگاه «سی. تی. اسکن» در بیمارستانهای استان افزود: چهار دستگاه سی تی اسکن به البرز اختصاص داده شده و به زودی وارد استان و در بیمارستانها نصب میشود.