عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران از تبدیل نشدن کتابخانه آیتالله طالقانی به خانه موزه انتقاد کرد و گفت: میتوان خانه آیتالله طالقانی را به موزه شورای شهر تبدیل کرد. حجت نظری گفت: به همین دلیل خوب است به بهانه تشکیل نهاد شوراها یادی از معمار نهاد شوراها در جمهوری اسلامی یعنی […]
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران از تبدیل نشدن کتابخانه آیتالله طالقانی به خانه موزه انتقاد کرد و گفت: میتوان خانه آیتالله طالقانی را به موزه شورای شهر تبدیل کرد.
حجت نظری گفت: به همین دلیل خوب است به بهانه تشکیل نهاد شوراها یادی از معمار نهاد شوراها در جمهوری اسلامی یعنی آیتالله طالقانی داشته باشیم. وی با بیان اینکه خانواده آیتالله طالقانی خانه پدریشان را به شهرداری برای ایجاد خانه موزه هبه کردند، اظهار کرد: اما متاسفانه هنوز از این خانه به عنوان یک کتابخانه استفاده میشود. عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه خانواده آیتالله طالقانی بابت عدم تبدیل کتابخانه به خانه موزه طالقانی به شهرداری تهران گله کردند، گفت: اعضای آیتالله طالقانی این خانه را برای ایجاد خانه موزه به شهرداری تهران دادند، اما هنوز این خانه به موزه تبدیل نشده است.
نظری با بیان اینکه در آستانه ولادت آیتالله طالقانی قرار داریم و امید است شهرداری تا آن زمان زمینهی لازم را برای ایجاد این کتابخانه به خانه موزه انجام دهد، اظهار کرد: این خانه را میتوانیم به موزه شورای شهر تبدیل کنیم، چرا که آیتالله طالقانی بنیانگذار تشکیل نهاد شوراها در کشور بوده است.
موزه هنرهای اسلامی ایران، برنده جایزه انجمن معماری جهان
موزه هنرهای اسلامی ایران برنده سی و سومین دوره جایزه انجمن معماری جهان شد که طراحی آن را دانشجویان دانشگاه هنر انجام دادند.
موزه هنرهای اسلامی ایران که کار طراحی آن را دانشجویان دانشگاه هنر انجام دادند، برنده سی و سومین دوره جایزه انجمن معماری جهان (منتخب گروه داوری و منتخب مردمی) شد. محمدرضا مقدسی (دانشجوی کارشناسی ارشد معماری داخلی)، محسن خیرمند پاریزی، سید محمد حسین رحمتی، هانیه لطفی پور، مرجان میرشریفی، رها رسولی و فاطمه عابدی، از جمله دانشجویان دانشگاه هنر هستند که با طراحی خود باعث شدند که موزه هنرهای اسلامی ایران به عنوان برنده سی و سومین دوره جایزه انجمن معماری انتخاب شود.
ورود گردشگران به ماسوله ممنوع شد
مدیر پایگاه میراث فرهنگی ماسوله از گردشگران خواست تا اطلاع ثانوی به دیدن شهر تاریخی ماسوله نروند.
احمد نجیبی، با اشاره به شرایط ساختاری و فشردگی بافت تاریخی ماسوله اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و همچنین با توجه به اینکه معمولا حضور مخاطبان و گردشگران در ماسوله از بافت و بازار تاریخی این شهر تاریخی در بخشی فشرده انجام میشود، تا اطلاع ثانوی حضور گردشگران در این شهر تاریخی ممنوع اعلام شد.
او تاکید کرد: این دستور براساس تاکید وزارت بهداشت و شورای تامین شهرستان و درخواست پایگاه میراث فرهنگی ماسوله، اعلام شده و تا اطلاع ثانوی ورود گردشگران به محدوده ماسوله ممنوع شده است. وی با اشاره به اینکه این دستور از امروز در شهر تاریخی ماسوله اجرایی میشود، ادامه داد: مغازههای بازار تاریخی ماسوله تعطیل شده و امکان سرویسدهی ندارند، همچنین از ورودی این شهر تاریخی، از حضور گردشگران جلوگیری میشود. نجیبی از مخاطبان و علاقمندان به حضور در این بافت تاریخی درخواست کرد تا دیدنِ تاریخ ماسوله را با توجه به شرایط موجود، در شرایط بهتری برنامهریزی کنند.