تحریم “دارو” به فرصت تبدیل شد
تحریم “دارو” به فرصت تبدیل شد

  رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی و رئیس پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما ضمن انتقاد از ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر تحریم نبودن دارو و غذا، گفت: دست‌اندرکاران حوزه دارو، همواره طی سال‌هایی که مورد هجمه بوده‌ایم، تحریم‌ها را به فرصت بدل کردند. دکتر شیبانی گفت: این نمایشگاه در زمانی در حال برگزاری است که […]

 

رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی و رئیس پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما ضمن انتقاد از ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر تحریم نبودن دارو و غذا، گفت: دست‌اندرکاران حوزه دارو، همواره طی سال‌هایی که مورد هجمه بوده‌ایم، تحریم‌ها را به فرصت بدل کردند.

دکتر شیبانی گفت: این نمایشگاه در زمانی در حال برگزاری است که شاهد هجمه‌ها و تحریم‌های ناجوانمردانه مدعیان حقوق بشر و دموکراسی هستیم. کسانی که به دروغ می‌گویند دارو و غذا تحریم نیست، اما در عمل می‌بینیم که برخی شرکت‌ها به دلیل تحریم نه به ما دارو می‌دهند و نه مواد اولیه. وی افزود: البته به لطف خدا دست اندرکاران حوزه دارو، همواره طی سال‌هایی که مورد هجمه بوده‌ایم، تحریم‌ها را به فرصت بدل کردند. باید توجه کرد که در حال حاضر در صنعت داروسازی بیش از ۱۰۰ شرکت دارویی ما داروی شیمیایی تولید می‌کنند و در صنعت بسته بندی در برخی موارد به خودکفایی ۱۰۰ درصدی رسیده‌ایم.

شیبانی ادامه داد: در حوزه فراورده‌های جدید دارو مانند داروهای بایوتکنولوژی در خاورمیانه پیشقدم هستیم و حرف برای گفتن داریم. این داروهای جدید ما حتی در کشورهای اروپایی هم ثبت شده‌اند.

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا با کمک همه دست اندرکاران بتوانیم شاهد توسعه بیشتر در عرصه داروسازی کشور باشیم، گفت: در پنجمین دوره نمایشگاه ایران فارما از نظر مکانی و حضور شرکت‌ها ۳۰ درصد توسعه داشته‌ایم. در این دوره ۵۵۰ شرکت در نمایشگاه حضور دارند که ۴۰۰ شرکت داخلی و ۱۵۰ شرکت خارجی از ۳۰ کشور دنیا هستند. شیبانی همچنین گفت: در کنار این نمایشگاه، نمایشگاه کتب علمی نیز برگزار می‌شود. همچنین بیش از ۵۰ کارگاه آموزشی را نیز برگزار خواهیم کرد.

 

 

 

انتقاد معاون محیط زیست از برخی شیوه‌های کسب درآمد در غارها

معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: متاسفانه برخی افراد ناآگاه به دنبال کسب درآمد از غارها با تغییر ساختار آن و نورپردازی در غارها هستند.

کیومرث کلانتری در کارگروه آموزشی محیط زیست غار که به مناسبت روز غار پاک برگزار شده است، اظهار کرد: محیط زیست دیگر فقط صرفا دو کلمه نیست و وزن آن برابر شده است با ایمنی و سلامت.

معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: هر چه قدر جمعیت افزایش پیدا کند محیط زیست با تهدید و مشکلات بیشتری مواجه می‌شود و فشار برای تامین غذا و منابع بیشتر خواهد شد. کلانتری با بیان اینکه کشور ما تنوع اقلیمی بالایی دارد اما آسیب‌پذیری زیست محیطی بالایی دارد، تصریح کرد: به‌طور متوسط سالانه به جمعیت کشور یک میلیون نفر افزوده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مظلوم‌ترین اکوسیستم‌ها در کشور ما کوه‌ها و تالاب‌ها هستند، گفت: کسانی که به این اکوسیستم‌ها صدمه می‌زنند در واقع ارزش‌های اکولوژیک و اقتصادی آن را نمی‌دانند.

معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: غارها در گذشته محلی امن و مناسب برای زندگی انسان بودند. برخی غارها در حال حاضر آثار طبیعی ملی هستند اما متاسفانه به دست افرادی ناآگاه افتاده‌اند و نظارتی هم روی عملکرد آن‌ها نمی‌شود.

کلانتری در ادامه تصریح کرد: افرادی به دنبال کسب درآمد از غارها با تغییر ساختار آن هستند. وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست این است که ظرفیت غارها را در نظر بگیرد و با توجه به آن برای غارها برنامه‌ریزی کند.

وی در پایان با اشاره به اینکه رویکرد سازمان حفاظت محیط زیست بهره‌برداری پایدار و اصولی است، گفت: هزاران غار در کشور داریم که جزو سرمایه‌های ملی – طبیعی محسوب می‌شوند. ما قطعا برای حفاظت از غارها نیازمند تدوین قانون هستیم.

 

 

 

۴۸۰ میلیارد ریال به طرح نجات حاشیه مشهد اختصاص یافت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: از محل اعتبارات تبصره ۱۶ قانون بودجه برای نهادهای حمایتی و طرح خوداشتغالی، ۴۸۰ میلیارد ریال به طرح نجات حاشیه شهر مشهد اختصاص یافت.

علی رسولیان افزود: کمیته اقتصادی طرح نجات حاشیه شهر مشهد در دستور کار کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان قرار گرفته و دبیری این کمیته نیز برعهده مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی است، جلسات این کمیته هر دو هفته یکبار برگزار خواهد شد. وی اظهار داشت: این طرح با هدف تبدیل مشهد به شهر بدون معتاد و فارغ از اعتیاد با همت استانداری خراسان رضوی، ستاد استانی مبارزه با مواد مخدر و سایر دستگاههای مرتبط تهیه و تدوین شده است. رسولیان گفت: در مرحله نخست این طرح رسیدگی به مشکلات اجتماعی ۳۲۲ هزار و ۴۵۸ نفر جمعیت در گستره یکهزار و ۳۸۶ هکتار از هشت محله حاشیه شهر مشهد در دستور کار قرار گرفته است. وی افزود: ۲ معین اقتصادی شامل شهرداری مشهد و شرکت برق منطقه ای به نمایندگی از بخش خصوصی و شرکتهای متولی خدمات زیربنایی مسئولیت توانمندسازی اقشار ساکن در این محلات را برعهده گرفته اند.