تحقق بندرخشک آپرین به عنوان پسکرانه بنادر   و پایانه های مرزی در مرکز کشور کلید خورد 
تحقق بندرخشک آپرین به عنوان پسکرانه بنادر   و پایانه های مرزی در مرکز کشور کلید خورد 

  در اجرای بندهای ۲۴ و ۲۵ سیاست های کلی برنامه ششم توسعه و در سال جهش تولید و به منظور تبادل اطلاعات الکترونیکی گمرکی در اسناد حمل و نقل ریلی و تسهیل ترخیص کالا در مبادی ریلی کشور، تفاهمنامه همکاری های گمرکی بین راه آهن جمهوری اسلامی ایران و گمرک در بندر آپرین به […]

 

در اجرای بندهای ۲۴ و ۲۵ سیاست های کلی برنامه ششم توسعه و در سال جهش تولید و به منظور تبادل اطلاعات الکترونیکی گمرکی در اسناد حمل و نقل ریلی و تسهیل ترخیص کالا در مبادی ریلی کشور، تفاهمنامه همکاری های گمرکی بین راه آهن جمهوری اسلامی ایران و گمرک در بندر آپرین به امضا رسید .

در این تفاهم نامه دو طرف توافق کردند در زمینه استقرار گمرک در پایانه‌ها و مراکز لجستیک ریلی کشور و پیشبرد حمل و نقل چند وجهی در واردات و صادرات و ترانزیت کالا با یکدیگر همکاری کنند.

با امضای این تفاهم نامه، راه آهن و گمرک در تامین تجهیزات و ایجاد زیرساخت‌های گمرکی در مبادی ریلی کشور با اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح برابر با قوانین و مقررات، همکاری خواهند کرد.

در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و در سال جهش تولید طرفین موافقت کردند، کارگروهی را متشکل از نمایندگان تام الاختیار تشکیل تا در زمینه اجرایی و عملیاتی شدن این تفاهم نامه با یکدیگر همکاری لازم را به عمل آورند.

به گزارش روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران این تفاهم نامه را سعید رسولی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران و مهدی میر اشرفی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران روز ۲۵ فروردین ماه و در بندر خشک آپرین امضا کردند.

بندر خشک آپرین با بیش از ۷۰۰ هکتار زمین در ۲۰ کیلومتری تهران در منطقه اسلامشهر به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مرکز مهم لجستیک کشور است و با فعالیت پایانه های حمل و نقل ترکیبی آن ترخیص کالاهای وارداتی به کشور تسهیل می‌ شود.

کاهش چشمگیر مصرف سوخت، آلودگی هوا، حوادث و سوانح رانندگی و ترافیک جاده‌ای در اطراف کلان‌شهر تهران، از بزرگترین مزیت های راه اندازی بندر خشک آپرین در این منطقه است.

این بندر محل تقاطع خطوط ریلی شمال – جنوب و شرق – غرب است و با آغاز فعالیت گمرک جمهوری اسلامی ایران در بندر آپرین از این پس شاهد تسریع در ترخیص کالاهای اساسی خواهیم بود.

پیش بینی می شود با فعالیت این مرکز بزرگ لجستیک در اطراف کلانشهر تهران، صاحبان کالاها از حمل کالاهای خود از بندرشهیدرجایی و سایر بنادر جنوبی ایران به این بندر بیش از پیش استقبال کنند.

 

 

بازگشایی راه های غیر شریانی آسیب دیده 

در سیل اخیر در جنوب استان كرمان

تداوم بارش و شدت آن در جنوب استان كرمان، باعث وقوع سیل و بروز خساراتی به راه ها و ابنیه فنی راه ها شد كه با تلاش راهداران، بازگشایی راه های مسدود از همان دقایق اولیه نشست آب در محورها، آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

محمد رودباری مدیركل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین آلات این سازمان با اعلام این مطلب اظهار داشت: در اثر وقوع سیل در جنوب استان كرمان، ۵۲ محور غیر شریانی به طول ۸۷۳ كیلومتر دچار آسیب شد و ۱۰۲ ابنیه فنی نیزدر این محورها خسارت دید.

رودباری همچنین گفت: با تلاش راهداران از ۵۲ محور یادشده ، ۱۰ محور روستایی بازگشایی شد و این در حالی است كه رفع موانع و بازگشایی سایر محورها نیز همچنان در دستور كار قرار دارد. راهداران به صورت شبانه روزی مشغول انجام عملیات راهداری و برقراری راه های ارتباطی به ویژه راه های  روستایی مسدود هستند.

مدیر كل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین آلات همچنین خاطر نشان كرد: با استفاده از ۴۹ دستگاه ماشین آلات راهداری ۸۳ نفر از نیروهای راهداری درخصوص اقدامات اجرایی راهداری در جهت بازگشایی محورهای غیر شریانی مسدود در سیل جنوب استان كرمان مشغول فعالیت بوده اند و در این راستا ۱۲۷۰ متر مكعب ریزش برداری انجام شده است.

 

 

اجرای پروژه طرح تقاطع غیرهمسطح 

فرودگاه ساری

مدیرکل فروگاه‌های استان مازندران از آغاز عملیات اجرای طرح تقاطع غیرهمسطح فرودگاه ساری منشعب از جاده ساری – نکا خبر داد.

سعداله وطن خواه  با اعلام این خبر افزود: این پروژه طی سه سال پیگیری و مکاتبات مستمر سرانجام به فاز اجرایی رسید و با دستور مقام عالی وزارت در آذرماه گذشته، مراحل انتخاب مشاور و انتخاب پیمانکار را سپری و نخستین روزهای کاری سال جدید کلنگ عملیات اجرایی آن به زمین زده شد.

وی افزود: این عملیات با تجهیز کارگاه به ماشین آلات توسط پیمانکار و شروع عملیات خاکی، با رعایت استانداردهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در حال انجام است.

مدیرکل فرودگاه ساری با بیان اینکه طرح مذکور شامل یک مسیر هوایی ، یک مسیر زیرگذر و دو مسیر کنار گذر است، اظهار کرد: از آنجاکه مسیر دسترسی به فرودگاه ساری از سمت شهر، مسیر مناسبی نبود و شهروندان به جهت غیر مستقیم بودن مسیر مواصلاتی به فرودگاه با مشکلاتی مواجه هستند، اجرای این طرح تاثیر قابل ملاحظه ای در خصوص سهولت و سرعت دسترسی مسافران به فرودگاه در پی خواهد داشت.

وطن خواه در ادامه ضمن قدردانی از پیگیری و مساعدت استاندار، معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان برای همکاری و تسریع در فرآیند اجرایی این پروژه گفت: این پروژه اعتباری بالغ بر حدود ۳۸۰ میلیارد ریال را به خود اختصاص داده که از محل منابع ملی تامین می شود.