تخصیص ۴۷ میلیارد تومان برای آبرسانی روستاهای آذربایجان‌شرقی
تخصیص ۴۷ میلیارد تومان برای آبرسانی روستاهای آذربایجان‌شرقی

      مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از تخصیص ۴۷ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای استان خبر داد. علیرضا ایمانلو در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای حفر چاه، اجرای شبکه، خط انتقال، ساخت مخزن و ایستگاه پمپاژ هزینه می‌شود. ایمانلو افزود: با اعتبار تخصیص یافته طرح […]

 

 

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از تخصیص ۴۷ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای استان خبر داد.
علیرضا ایمانلو در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای حفر چاه، اجرای شبکه، خط انتقال، ساخت مخزن و ایستگاه پمپاژ هزینه می‌شود.
ایمانلو افزود: با اعتبار تخصیص یافته طرح آبرسانی به ۱۱۵ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان اجرا می‌شود.
وی اضافه کرد: به منظور آبرسانی به روستاهای ورزقان یک واحد تصفیه‌خانه آب امسال آغاز می‌شود.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان یادآور شد: سال گذشته نیز ۵۵ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های آبرسانی ۹۸ روستا هزینه شده است.
ایمانلو بیان داشت: هم اکنون ۸۲ درصد جمعیت روستایی استان از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردار هستند که با اجرای طرح‌های در حال اجرا به ۹۰ درصد افزایش می‌یابد.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون بیشتر روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره‌مند هستند.

 

شاخص تخت بیمارستانی آذربایجان غربی
به ۱.۶می رسد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی گفت: با بهره برداری از طرح‌های بیمارستانی استان تاپایان سالجاری شاخص تخت بیمارستانی به ۱.۶ می‌رسد.
جواد آقازاده در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان‌های استان با بیان اینکه از مجموع ۱۳ پروژه بیمارستانی در حال ساخت در استان، بیمارستان‌های شاهین دژ، اشنویه و پیرانشهر تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد، افزود: شاخص تخت بیمارستانی در استان در طول ۸ سال گذشته با اجرای طرح‌های بیمارستانی از ۰.۸ به ۱.۳۶ در سال جاری رسیده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر چندین بیمارستان در سطح استان از جمله بیمارستان ۳۱۰ تختخوابی زنان ارومیه، بیمارستان‌های اشنویه، نقده، پیرانشهر و بوکان با میانگین پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد در حال ساخت است، اظهارکرد: با افتتاح این بیمارستان‌ها، سرانه تخت بیمارستانی آذربایجان‌غربی به ۲ تخت به ازای یک هزار نفر خواهید رسید و از میانگین کشوری بالاتر خواهد بود.
آقازاده با بیان اینکه بزودی بیمارستان ۳۱۰ تختخوابی زنان ارومیه و همچنین بیمارستان ۶۴ تختخوابی تکاب افتتاح می‌شود، عنوان کرد: با بهره برداری از این طرح‌ها شاخص استانی تخت بیمارستانی به ۱.۴۷ خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی با بیان اینکه با افتتاح ۴ طرح بیمارستانی شاهین دژ، پیرانشهر، اشنویه و نقده جمعاً به تعداد ۳۷۶ تخت تا پایان سال شاخص استانی را به ۱.۶ می‌رسد، گفت: بیمارستان‌های ۳۵۰ تختخوابی مهاباد، ۲۰۰ تختخوابی سلماس، ۲۵۰ تختخوابی بوکان، ۲۰۰ تختخوابی میاندوآب و ۶۰۰ تختخوابی ارومیه در حال طراحی و ساخت هستند که شاخص استانی به ۲.۷ خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون در آذربایجان غربی ۵ هزار و ۱۷۵ تخت بیمارستانی موجود است، افزود: از سال ۹۶ تاکنون تخت‌های بیمارستانی در استان بیش از هزار و ۵۰۰ تخت افزایش یافته است.

 

 

جلسه ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس
در گنبدکاووس برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس جلسه ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس درمحل بنیاد شهید گنبد کاووس برگزار گردید.
رییس بنیاد شهرستان گنبد کاووس در حاشیه این جلسه اظهار کرد: در راستای برنامه ریزی و هماهنگی جهت اجرای بهتر برنامه‌های چهلمین سالگرد دفاع مقدس، جلسه ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس شهرستان گنبد کاووس با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی شهرستان برگزار گردید.
تمرتاش اظهار کرد: اگر رشادت‌ها، فداکاری‌ها و از خودگذشتگی‌های شهدا، جانبازان و آزادگان نبود، شاید امروز در کشور شاهد این امنیت و آرامش نبودیم.
تمرتاش دیدار با خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر را از برنامه‌های بنیاد در این هفته عنوان کرد و اظهار داشت: این دیدارها با هماهنگی بنیاد و مشارکت دستگاه‌های اجرایی شهرستان و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با تعداد محدودی از افراد برگزار می‌شود.

 

افزایش خدمات اورژانس اجتماعی رامیان
نسبت به سال گذشته

طی مراسمی نماینده سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور و استانداری گلستان به همراه جباری معاون پشتیبانی بهزیستی استان و هیات همراه از مرکز اورژانس اجتماعی شهرستان رامیان بازدید کردند.
در این بازدید که با هدف ارزیابی مرکز اورژانس اجتماعی شهرستان و بررسی نیازها و امکانات مورد نظر آنها در راستای ارائه خدمات مطلوب‌تر به جامعه هدف سازمان برگزار شد، رئیس اداره بهزیستی شهرستان رامیان گزارش از وضعیت آسیب‌های اجتماعی و نیازهای این مرکز ارائه نمود.
در ادامه نماینده مدیریت برنامه ریزی کشور ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات صورت گرفته در زمینه کاهش آسیب در سطح شهرستان در مورد رفع نیازهای این مرکز قول مساعد را داد.
رییس اداره بهزیستی شهرستان رامیان طی گزارشی از عملکرد اورژانس اجتماعی در بحث مداخلات اجتماعی روانی گفت: در سال گذشته مجموعا نزدیک به ششصد مداخله سیار داشتیم که در شش ماهه نخست امسال این آمار به ۴۷۹ مورد رسیده که نسبت به شش ماهه اول سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.
در ادامه علی بای ضمن بیان فعالیت‌های این مرکز از ارائه خدمات به بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ مورد در سال گذشته خبر داد که این موارد در شش ماه سالجاری به ۲هزار و ۸۰۰ مورد رسیده است. وی خاطر نشان کرد: این خدمات شامل مسائل حقوقی، آموزشی، بهداشتی، درمانی، مددکاری، روانشناختی، تحصیلی، شغلی و… بوده است.