تدوین ۱۵۰ بسته پیشنهادی فرصت سرمایه گذاری در منطقه ویژه پارسیان
تدوین ۱۵۰ بسته پیشنهادی فرصت سرمایه گذاری در منطقه ویژه پارسیان

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان گفت: منطقه ویژه پارسیان، با هدف جذب سرمایه گذاران در حوزه های مختلف پتروشیمی، فولاد، آلومینیوم و صنایع پایین دستی، ۱۵۰بسته پیشنهادی فرصت سرمایه تدوین کرده است. به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان مرتضی پور علی شهری با بیان این خبر گفت: از ۱۵۰ بسته فرصت سرمایه […]

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان گفت: منطقه ویژه پارسیان، با هدف جذب سرمایه گذاران در حوزه های مختلف پتروشیمی، فولاد، آلومینیوم و صنایع پایین دستی، ۱۵۰بسته پیشنهادی فرصت سرمایه تدوین کرده است.

به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان مرتضی پور علی شهری با بیان این خبر گفت: از ۱۵۰ بسته فرصت سرمایه گذاری یاد شده، ۱۰۰ بسته پیشنهادی در حوزه تولید محصولات پتروشیمی (بالادست، میان دست و پایین دست) آماده ارائه به سرمایه گذاران و علاقه مندان به سرمایه گذاری در این منطقه است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه تولید محصولات فولادی و صنایع پایین دست آن، ۱۵ بسته فرصت سرمایه گذاری و در حوزه تولید آلومینیوم، آلومینا و صنایع پایین دست آن نیز ۱۵ بسته سرمایه گذاری آماده شده است.
معاون اقتصادی، سرمایه انسانی و امور اجتماعی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان ابراز داشت: در افق طرح ایجاد منطقه ویژه اقتصادی پارسیان، اشتغال زایی ۳۰ هزار نفر به صورت مستقیم و ۲۷۰ هزار نفر غیر مستقیم پیش بینی شده است.وی ادامه داد: با توجه به اهمیت ایجاد مراکز اقامتی و گردشگری در منطقه ویژ، ۲۰ بسته پیشنهادی سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و ایجاد مراکز اقامتی تدوین شده است.
وی یادآور شد: این منطقه به دلیل همجواری با میدان گازی پارس، فرودگاه عسلویه و کریدور غربی کشور، یکی از مناطق مهم اقتصادی کشور و یک فرصت استثنایی برای سرمایه گذاران و رونق اقتصادی کشور است.
وی افزود: اختصاص روزانه ۳۰ میلیون متر مکعب گاز به عنوان خوراک صنایع پتروشیمی و پتروپالایشگاه ها با موافقت وزیر نفت و نیز احداث ۱۹ پست اسکله در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان، مزیت های ارزشمندی در این منطقه برای صادرات و واردات به وجود آورده است.معاون اقتصادی و سرمایه انسانی منطقه ویژه پارسیان خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران با امکانات مذکور در این منطقه، می توانند مواد اولیه را وارد و تولیدات نهایی را صادر کنند.

 

 

سهم دولت در بلوک خودرویی ها حتما باید واگذار شود
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: اطلاعیه‌های عرضه خودرویی‌ها برای فروش زیرمجموعه اعم از سهام و یا سایت‌ها که تا الان منتشر شده توسط خود شرکت‌ها بدون هماهنگی با سازمان خصوصی‌سازی انجام شده است.
حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصی‌سازی در توییتی نوشت: سهم دولت در بلوک خودوریی‌ها حتماً باید واگذار شود. مطابق آیین نامه قیمت‌گذاری، شرکت بورسی برای تعیین قیمت پایه نیازی به قیمت‌گذاری ندارد و فقط برای اضافه ارزش بلوکی باید درصد
تعیین کرد.
وی ادامه داد: اطلاعیه‌های عرضه خودرویی‌ها برای فروش زیرمجموعه اعم از سهام و یا سایت‌ها که تا الان منتشر شده توسط خود شرکت‌ها بدون هماهنگی با سازمان خصوصی سازی انجام شده است. سهم دولت کامل وثیقه است که باید وزارت صمت برای آزادسازی سهام
تلاش کند.
رئیس سازمان خصوصی‌سازی در ادامه توییت خود نوشت: بعد از حدود یک ماه در شش جلسه کارشناسی، کارگروه مشترک وزارت اقتصاد و صمت، استراتژی مدل واگذاری سهام خود خودروساز را با اشتراک حداکثری تهیه و خدمت دو وزیر محترم تقدیم کرد. تا پس از تایید در ستاد اقتصادی دولت طرح شود.

 

 

عرضه انبوه محصول برنج را ارزان کرد
نایب رئیس‌انجمن برنج گفت: طبق روال معمول قیمت برنج در فصل برداشت به سبب عرضه انبوه کاهش می‌یابد.
آقای احمد اشراقی گفت: طبق روال همه ساله در فصل برداشت، قیمت برنج به سبب عرضه انبوه محصول روبه کاهش است و مجدد از مهر و آبان به سبب هزینه انبارداری، سرمایه در گردش شیب ملایمی می‌گیرد.
به گفته او، سال گذشته قیمت برنج بی حساب و کتاب ۳ برابر افزایش یافت که همین امر موجب شده تا کشاورز رغبت چندانی به فروش نداشته باشد و در نتیجه روند نزولی قیمت نسبت به سنوات گذشته کندتر
است.
اشراقی می‌گوید: کاهش کنونی قیمت برنج هیچ ارتباطی به رفع ممنوعیت واردات ندارد و طبق روال معمول در ابتدای فصل این امر‌ اتفاق می افتد.
این مقام مسئول گفت: با توجه به آنکه داد و ستدها راکد است، الان نمی توان درصدی برای کاهش قیمت اعلام کرد و در هفته های آتی بهتر می توان راجع به این موضوع
اظهار نظر کرد.
بنابر گفته نایب رئیس انجمن برنج امسال با افزایش حدود ۲۰ درصدی تولید به ۲ میلیون و ۲۰۰ تا ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تن می رسد.

 

صادرات ۶۰ درصدی خاویار به کشور‌های جهان
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران گفت:در حال حاضر ما ۱۷ هزار تُن خاویار در کشور تولید می‌کنیم که ۶۰ درصد آن صادر می‌شود.
آقای حسین حسینی گفت: در کشور چیزی بالغ بر یک میلیون و ۲۵۹ هزار تُن آبزی تولید می‌شود. از ۷۰۲ هزار تُن، ۲۰ هزار تا آن در شمال و مابقی استان‌های جنوبی صید می شود.
حسینی با اشاره به تولید ۵۸ هزار تُن میگوی پرورشی در سال گذشته گفت: بخش اعظم میگو تولید شده در سال گذشته به بازار‌ها صادر شده است. همچنین با توجه به افزایش مزارع زیرکشت میگو در سال ۱۴۰۱، پیش‌بینی می‌شود امسال با افزایش حداقل ۳۰ درصدی شاهد تولید ۷۵ هزار تُن میگو باشیم.
به گفته او، از لحاظ صید آبزیان رتبه ۲۳ را در جهان به خود اختصاص داده ایم.
حسینی این را هم گفت:همچنین کشور روسیه یکی از بازار‌های جدید و بزرگ برای آبزیان ایران و میگوی پرورشی محسوب می‌شود که هر ساله شاهد افزایش صادرات آبزیان به این
کشور هستیم.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: مزارع پرورش میگوی کشور در پنج استان ساحلی کشور شامل بوشهر، هرمزگان، خوزستان، سیستان و بلوچستان و گلستان قرار گرفته است.

 

 

 

درج کد رهگیری برای قطعات یدکی خودرو
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه یکی از مهمترین زیرساخت های مقابله با قاچاق، اطلاعات است، اظهار داشت: در حوزه سه دسته از کالاها شامل لوازم یدکی خودرو، لواز خانگی و پوشاک کار ویژه ای آغاز شده به عنوان مثال در لوازم یدکی خودرو که ۳۰ درصد آن قاچاق است، ۱۳۰ هزار نوع قطعه یدکی شناسنامه دار شده و ۲۳۰ میلیون قطعه کد رهگیری
دریافت کرده اند.
وی با بیان اینکه اگر قطعات، کد رهگیری نداشته باشد، قاچاق هستند، افزود: این برنامه را به زودی برای لوازم آرایش و اسباب بازی نیز
اجرا می کنیم.
فاطمی امین در مورد معادن نیز اظهار داشت: در زمینه معدن عقب ماندگی هایی داریم که یکی از این عقب ماندگیها این است که اصلاً نمی دانیم چه داریم و چه نداریم.
وی در مورد ماجرای معادن تعطیل عنوان کرد: هزار و ۲۰۰ معدن تعطیل به زودی به مزایده گذاشته خواهد شد البته عمدتاً در معادن بزرگ تعطیلی نداریم و عمده معادن تعطیل، شن و ماسه و سنگ های ساختمانی هستند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین از راه اندازی سامانه پایش خبر داد و گفت: تمام متغییرهای موجود در وزارت صمت، وارد این سامانه می شود تا رصد به درستی انجام شود.

 

باید فرهنگ تعاون را ترویج کنیم
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اتفاقی که حتماً باید بیفتد این است که ما بتوانیم فرهنگ تعاون را در عموم مردم و آحاد جامعه ترویج و تکثیر کنیم و موفقیت‌های بخش تعاون را به منصه ظهور برسانیم.
«محمدهادی زاهدی‌وفا» به همراه جمعی از مدیران معاونت امور تعاون از نمایشگاه «رسم تعاون» بازدید کرد.
در این بازدید «مهدی مسکنی» معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و «محمد شیخ‌حسینی» سرپرست بانک توسعه تعاون توضیحاتی درباره بخش‌های مختلف این نمایشگاه ارائه دادند.
زاهدی‌وفا، سرپرست وزارت تعاون در حاشیه بازدید از این نمایشگاه، ضمن تشکر از معاونت امور تعاون که این نمایشگاه را برپا کرده است، بیان کرد: نمایشگاه در فضایی برگزار شده که بازدیدکنندگان زیادی بتوانند از این امکانات، نتایج و تجارب استفاده کنند.
وی افزود: اتفاقی که حتماً باید بیفتد این است که ما بتوانیم فرهنگ تعاون را در عموم مردم و آحاد جامعه ترویج و تکثیر کنیم و موفقیت‌های بخش تعاون را به منصه ظهور برسانیم.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: این نمایشگاه و نمایشگاه‌های مشابه آن، حتماً می‌تواند در این جهت موفق باشد.