معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش طرح رتبهبندی معلمان را دارای دو شرط اصلی دانست و گفت: این طرح به معلمانی که دارای ۲ سال سابقه خدمت و بالاتر باشند، اختصاص مییابد. علی الهیار ترکمن با اشاره به تصویب طرح رتبهبندی معلمان در هیات دولت اظهار کرد: با تلاش جدی وزیر آموزشوپرورش و نگاه […]
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش طرح رتبهبندی معلمان را دارای دو شرط اصلی دانست و گفت: این طرح به معلمانی که دارای ۲ سال سابقه خدمت و بالاتر باشند، اختصاص مییابد.
علی الهیار ترکمن با اشاره به تصویب طرح رتبهبندی معلمان در هیات دولت اظهار کرد: با تلاش جدی وزیر آموزشوپرورش و نگاه مثبت هیات دولت آییننامه رتبهبندی معلمان به استناد ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه در هیات دولت به تصویب رسیده است.
وی افزود: عملیات اجرایی رتبهبندی معلمان آغازشده است و تلاش میکنیم بهزودی رتبهبندی را برای فرهنگیان اجرایی کنیم.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع با اشاره به شرایط برخورداری از طرح رتبهبندی معلمان، اظهارکرد: آییننامه رتبهبندی، دارای چند جز مشخص است که در درجه اول طرح رتبهبندی برای معلمانی است که مشمول طرح طبقهبندی معلمان هستند و همچنین شرط دوم برای معلمانی است که دارای ۲ سال سابقه خدمت و بالاتر باشند.
وی بابیان اینکه آییننامه ۵ رتبه حرفهای را تعریف کرده است، گفت: فرهنگیان براساس سابقه خدمت، مدرک تحصیلی، دورههای آموزشی گذرانده شده، نمرههای ارزشیابی و امتیازات حرفهای و عوامل مشخصی که در آییننامه قیدشده یکی از این ۵ طبقه را کسب و طبقهبندی خواهند شد.
الهیار در ادامه اضافه کرد: سه صلاحیت مهم برای اختصاص افراد به طبقات مورد ارزیابی مدنظر قرار میگیرد که شامل صلاحیتهای حرفهای، عمومی و تخصصی است و این صلاحیتها در متن آییننامه بهدقت و عملیاتی تعریف شده است.
شورا نظر نهایی را در خصوص اصلاح ساختار شهرداری میدهد
سخنگوی شورای شهر تهران گفت: آن چه در اصلاح ساختار شهرداری تهران در نهایت ملاک عمل قرار می گیرد مصوبه شورای شهر تهران است.
علی اعطاء گفت: شهرداری لایحه خود را براساس نظراتی که دارند، به شورا ارسال می کند اما در نهایت آنچه شورا تصویب می کند، باید ملاک عمل قرار گیرد. وی افزود: این گونه نیست که هر چه از سمت شهرداری به شورا ارائه شود همان مورد تصویب قرار گیرد. ممکن است شهرداری پیشنهاد افزایش معاونت ها را هم بدهد و یا با ادغام مخالفت کند اما شورا بررسی های کارشناسانه خود را خواهد کرد و در نهایت مصوبه شورا ملاک عمل است.
اعطاء در پاسخ به این پرسش که بارها از سوی اعضای شورا تأکید بر ادغام معاونت ها و کاهش معاونت های شهرداری به ۶ معاونت مطرح شده بود؟ گفت: نگاه کلی شورا حرکت به سمت چابک سازی ساختار شهرداری تهران است.
معاون برنامهریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران اعلام کرد: اصلاح ساختار در حجم محدودتری بنا است، انجام شود. به گفته مظاهریان شورا و شهرداری باور دارند که اصلاح ساختار نباید موجب بیثباتی در سازمان شود و از همین رو اگرچه اصلاح ساختار انجام خواهد شد اما دامنه تغییر محدود خواهد بود.او در خصوص آخرین وضعیت ادغام معاونتهای حمل و نقل و ترافیک و فنی و عمرانی هم اظهار کرد: این امر فعلا مسکوت است.
بهترین روش مقابله با خشونت علیه زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ضمن تشریح آخرین وضعیت لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت، میگوید: این معاونت کماکان مراکز مداخله و اورژانس اجتماعی را یکی از موثرترین و کارآمدترین ساز و کارها در مقابله با خشونت علیه زنان و کودکان میداند.
معصومه ابتکار با بیان اینکه معاونت امور زنان و خانواده در راستای کاهش خشونت علیه زنان برنامههای مختلفی را پیگیری کرده است، افزود: یکی از این برنامهها، بحث قانون است که موضوع لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت بوده است و با پیگیریهای انجام شده، این لایحه هم اکنون در کمیسیون لوایح دولت در دست بررسی است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده درباره تاثیر لایحه مذکور در میزان کاهش خشونت اظهار کرد: این لایحه دارای دو جنبه بازدارندگی و آموزشی است. قانون فرهنگ را میسازد و میتواند به فرهنگ رعایت حقوق و توجه به امنیت کمک کند. موضوع امنیت زنان یا خشونت علیه زنان مسئلهای نیست که تنها خواسته کشور ما باشد. امروز نهضتی میان زنان فرانسه برای مقابله با کشتار زنان تحت عنوان فمیساید در فرانسه مطرح است و آمارهای منتشر شده در این خصوص حاکی از آن است که ۱۴۷ زن فرانسوی طی این سال بر اثر خشونت خانگی کشته شده است، بنابراین این موضوع بسیار مهم است که در جوامع مختلف مدنظر قرار گرفته است.