تعداد سدهای کشور به ۵۸ سد می‌رسد
تعداد سدهای کشور به ۵۸ سد می‌رسد

    وزیر نیرو با بیان اینکه سدچپرآباد چهل و دومین سد این وزارتخانه است، گفت: نیمه نخست سال آینده تعداد سدهای افتتاحی دولت به ۵۸ سد افزایش می‌یابد. رضا اردکانیان در آئین بهره برداری از سد چپرآباد اشنویه اظهار کرد: از ابتدای احیای دریاچه ارومیه، تاکنون ۶ میلیارد و صد میلیون مترمکعب از سدها […]

 

 

وزیر نیرو با بیان اینکه سدچپرآباد چهل و دومین سد این وزارتخانه است، گفت: نیمه نخست سال آینده تعداد سدهای افتتاحی دولت به ۵۸ سد افزایش می‌یابد. رضا اردکانیان در آئین بهره برداری از سد چپرآباد اشنویه اظهار کرد: از ابتدای احیای دریاچه ارومیه، تاکنون ۶ میلیارد و صد میلیون مترمکعب از سدها کشور به دریاچه ارومیه رهاسازی شده است. وی ادامه داد: احیای دریاچه ارومیه اولویت دولت است که برای این منظور ۲۶ راهکار توسط کارگروه احیای دریاچه ارومیه در نظر گرفته شد. اردکانیان تصریح کرد: تاکنون ۶ میلیارد و صد میلیون مترمکعب از سدها کشور به دریاچه ارومیه رهاسازی شده است. وزیر نیرو افزود: در حال حاضر یک هزار و ۲۷۱ متر تراز آبی دریاچه است که این میزان در سال جاری یک متر و ۳۲ سانتی متر افزایش یافته است. اردکانیان ادامه داد: ۳ هزار و ۲۴۰ کیلومتر وسعت آبی دریاچه است. وزیر نیرو گفت: نیمی از آب سدچپرآباد برای احیای دریاچه ارومیه و مابقی برای آب شرب و کشاورزی مصرف می‌شود.

 

 

لزوم همراهی نهادهای اجرایی برای توسعه صنعت
در اردبیل

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همراهی نهادهای اجرایی برای توسعه صنعت و پیشرفت تولید در اردبیل ضروری است.
علی نیکزاد در حاشیه بازدید از کارخانه گروه صنعتی اُنیکس سفال در جمع خبرنگاران عنوان کرد: در تلاشیم تا موانع و مشکلات موجود در مسیر توسعه صنعت استان را در اسرع وقت حل کنیم، به همین منظور با راه‌اندازی فاز جدید تولید محصولات کائولین، استان اردبیل را صاحب کارخانه مادر در این حوزه نمائیم. وی با اشاره به اینکه برای توسعه صنعت و پیشرفت در مسیر تولید، باید نهادهای اجرایی همراهی و همکاری‌های لازم را داشته باشند، افزود: کاهش بروکراسی اداری و حمایت و همراهی در کلیه مراحل ایجاد، فعالیت و توسعه گروه‌های صنعتی از موارد مهمی است که مسئولان اجرایی مربوطه باید در دستور کار قرار دهند. نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین ضمن قدردانی از تلاش‌های فعالان عرصه تولید، تصریح کرد: فعالیت در عرصه تولید و صنعت با توجه به وضعیت موجود، جهاد است و وظیفه ما به‌عنوان نماینده مردم حمایت از دست اندر کاران تولید است. نیکزاد به تلاش خوب مجموعه‌های صنعتی در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهش تولید اشاره کرد و افزود: مدیران اجرایی استان در حد امکان از حمایت این مجموعه‌ها حمایت کرده‌اند اما برای بهبود وضعیت اقتصادی باید تلاش مضاعفی از سوی همه ارگان‌های دولتی و خصوصی صورت گیرد. وی مدیران کارخانه گروه صنعتی اُنیکس سفال را جزو انسان‌های با دغدغه و تلاش‌گر عنوان کرد و گفت: این مجموعه با کار دانشگاهی و علمی در حال برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی فاز جدید تولید محصولات کائولین با توجه به معادن موجود در استان است که همکاری تمامی مسئولین استانی را در راستای تسریع در راه اندازی فاز جدید این کارخانه و پیشرفت و توسعه صنعتی استان می‌طلبد.

 

توسعه گلخانه‌های استاندارد پاک‌ترین
اشتغالزایی است
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد با تاکید بر اینکه توسعه گلخانه‌های استاندارد پاک‌ترین اشتغالزایی است، گفت: گلخانه صنعتی، پاک و با ارزش است و از چنین گلخانه‌هایی حمایت می کنیم. “محمدمهدی جوادیان زاده» در نشست مشترک مدیران شرکت آب منطقه‌ای با رئیس و اعضای شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی که در سالن جلسات نظام مهندسی برگزار شد، استان یزد را دومین استان گلخانه‌ای از نظرسطح زیرکشت در کشور عنوان کرد و افزود: یکی از سیاستگذاری‌هایی که  در نظر گرفته شده است بالا بردن راندمان گلخانه های استاندارد و هیدروپونیک است. وی توسعه گلخانه‌های استاندارد را پاکترین اشتغال زایی دانست و اظهار کرد: گلخانه صنعتی، پاک و با ارزش است و شرکت آب منطقه‌ای نیز با توسعه گلخانه های استاندارد و پربازده موافق است و حمایت‌های لازم را در این زمینه انجام خواهد داد.