شهردار ساری گفت: بازارهای هفتگی ساری برای قطع چرخه انتقال کرونا ویروس و حفظ سلامت شهروندان تعطیل شده است. عباس رجبی ظهر اظهار داشت: باید بسیج همگانی، رفتارهای مشترک پیشگیری و اقدامات واحد برای مقابله با شیوع ویروس کرونا انجام شود و شهروندان مراقبتهای لازم را انجام دهند. وی با بیان اینکه برای جمعآوری […]
شهردار ساری گفت: بازارهای هفتگی ساری برای قطع چرخه انتقال کرونا ویروس و حفظ سلامت شهروندان تعطیل شده است.
عباس رجبی ظهر اظهار داشت: باید بسیج همگانی، رفتارهای مشترک پیشگیری و اقدامات واحد برای مقابله با شیوع ویروس کرونا انجام شود و شهروندان مراقبتهای لازم را انجام دهند. وی با بیان اینکه برای جمعآوری پسماندهای شهری مشکلی وجود ندارد و گزارشی مبنی بر اینکه روند فعلی جمع آوری زباله در شهر باعث ترویج و شیوع ویروس کرونا شود، اعلام نشده است، ادامه داد: شهروندان باید زبالههای خود را در زمان مقرر خارج از منازل قرار دهند و نسبت به رعایت موارد بهداشتی حساستر از قبل عمل کنند. شهردار ساری تصریح کرد: کارکنان خدوم شهرداری با تمرکز بر ارائه خدمت به شهروندان و یاری رساندن به آنها در کنار پزشکان و پرستاران در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا قرار گرفتند و با تلاش شبانه روزی، اقدامات ویژه نظافتی و بهداشتی را در سطح شهر آغاز کردند وتمامی تیمهای اجرایی و عملیاتی به منظور مقابله با ویروس کرونا وارد مرحله پاکسازی اماکن عمومی در مرکز مازندران شدند. رجبی گفت: میادین، فروشگاههای پرتردد، ایستگاههای اتوبوس و تاکسی، سرویسهای عمومی و مبلمان شهری تا عبور بحران به صورت روزانه ضدعفونی میشوند و بازارهای هفتگی برای قطع چرخه انتقال ویروس کرونا تعطیل شده و با همکاری سازمانهای پسماند و فرهنگی اجتماعی محلول ضد عفونی کننده به صورت رایگان در بین شهروندان توزیع شده است.
وی افزود: شهرداریهای مناطق و کلیه سازمانهای تابعه شهرداری موظفند در جهت جلوگیری از شیوع این ویروس برنامه ریزی کرده و اقدام نمایند که با تلاش و تدبیر فعالیتهای مؤثری نیز تاکنون داشتهاند. شهردار ساری با بیان اینکه فضاسازیهای لازم در حوزه شهری برای استقبال از بهار در حال انجام است، گفت زیباسازی و پیرایش شهری انجام میشود، اما امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور نگاهی متفاوت به برنامههای نوروز داریم. وی افزود: مدیریت شهری مصمم است حس امید به زندگی را در مردم تقویت کند تا شرایط مقابله با شیوع ویروس با نشاط اجتماعی و بهداشت روانی بیشتر از پیش فراهم شود.
شهردار مرکز مازندران گفت: تلاش میکنیم ضمن انجام مراقبتهای ویژه، افزایش نظافت شهر، ضدعفونی کردن و اعلام هشدارهای مورد نیاز، از استرس شهروندان بکاهیم و با امید آفرینی، به مقابله با شیوع این ویروس بپردازیم.
بیخطرسازی پسماندهای عفونی مراکز پزشکی ایلام
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام گفت: در راستای پیشگیری از بیماری کرونا، پسماندهای عفونی مراکز پزشکی ایلام بی خطرسازی می شود.
غلامرضا ابدالی اظهار کرد: با توجه به حساسیت موضوع و احتمال انتشار بیماری کرونا از طریق پسماندهای پزشکی مراکز درمانی اختصاص یافته به بیماری کرونا، کارشناسان این اداره کل بر همه مراحل تولید، نگهداری، بی خطر سازی و دفن پسماندهای یادشده نظارت دقیق و مستمر دارند. وی افزود: پس از انتشار بیماری کرونا در کشور و تبع آن در استان ایلام، مکاتبات و توصیههای لازم برای مدیریت پسماندهای مراکز درمان این بیماری به دانشگاه علوم پزشکی ایلام اعلام و تأکید شده که بی خطرسازی پسماندهای مذکور در محل بیمارستان صورت گیرد. وی تصریح کرد: همشهریان جهت کاهش انتشار بیماری کرونا از سفرهای غیر ضرور خودداری کرده و از ریختن زباله، دستکشها و ماسکهای یک بار مصرف در طبیعت و حاشیه جادهها، خیابانها و معابر سطح شهر به طور جدی خودداری نمایند.
تجهیز ۵۰۰ تخت برای بیماران کرونایی در گلستان
استاندار گلستان از تجهیز ۵۰۰ تخت برای پذیرش بیمارانی کرونایی که با تشخیص پزشک باید دوران نقاهت را سپری کنند، خبرداد.
هادی حق شناس امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: رعایت مسائل بهداشت فردی توسط مردم، میزان پذیرش بیمارستانها را کاهش میدهد و کمک میکند هرچه سریعتر از بحران ویروس کرونا عبور کنیم. وی افزود: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، اتاق بازرگانی، ورزش و جوانان، خانه کارگر و بهزیستی استان، ۵۰۰ تخت آماده نگهداری از بیماران کرونایی تحت درمانی که دوران نقاهت بیماری خود را میگذرانند، شده است. استاندار گلستان بیان کرد: با همکاری اتاق بازرگانی و خیرین تاکنون ۵۵ دستگاه ونتیلاتور که برای نفس بیماران مبتلا به کرونا ضروری است، خریداری شده و تاکنون نیمی از این دستگاهها در بیمارستانهای استان نصب شده است. حقشناس بیان کرد: تاکنون با همکاری شهرداریها، دهیاریها و جهاد کشاورزی بیش از ۳ بار تمامی معابر شهری و روستایی استان ضدعفونی شده و این روند استمرار خواهد داشت./ایسنا
راهاندازی بخشهای مراقبت ویژه بیماران کرونایی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: بخشهای مراقبت ویژه برای نگهداری و قرنطینه و درمان بیماران کرونایی در استان راهاندازی می شود.
سید عباس موسوی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳۲۵ بیمار مشکوک به کرونا در استان درمان و بهبود یافتهاند، راه اندازی بخشهای مراقبت ویژه بیماران را برای کنترل و محدود کردن روند گسترش بیماری مؤثر دانست و گفت: این طرح در شهرستانهای مختلف اجرایی میشود. وی با بیان اینکه بخشهای مراقبت ویژه برای خدمات دهی به بیماران تنفسی شدید مشکوک به کرونا در نزدیکی بیمارستانهای معین راه اندازی میشود، افزود: با راه اندازی این بخشها، سرعت انتشار کرونا ویروس کند خواهد شد.. موسوی همچنین از راه اندازی پایگاه و سامانه خودارزیابی کرونا در استان خبر داد و گفت: مردم میتوانند به ورود به این سامانه اطلاعات مورد نظر را برای دریافت خدمات ثبت کنند./مهر