تماس‌های مکرر مردم برای کمک به نوزاد رهاشده در سطل زباله
تماس‌های مکرر مردم برای کمک به نوزاد رهاشده در سطل زباله

معاون فرهنگی و امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تماس‌های مکرر مردم برای تقاضای فرزندخواندگی و کمک به نوزاد رهاشده در سطل زباله که تصاویر آن روزهای اخیر در فضای مجازی بازنشر شده بود گفت: با حکم قضایی نوزاد رها شده به شیرخوارگاه منتقل می‌شود. در پی تماس‌های مردم با اورژانس روز یکشنبه […]


معاون فرهنگی و امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تماس‌های مکرر مردم برای تقاضای فرزندخواندگی و کمک به نوزاد رهاشده در سطل زباله که تصاویر آن روزهای اخیر در فضای مجازی بازنشر شده بود گفت: با حکم قضایی نوزاد رها شده به شیرخوارگاه منتقل می‌شود.
در پی تماس‌های مردم با اورژانس روز یکشنبه اول خرداد حدود ساعت ۱۹ مبنی بر مشاهده یک نوزاد در سطل زباله‌ای واقع در خیابان محمدی تهران، عوامل اورژانس در محل حاضر شدند و یک نوزاد پسر یک روزه را به بیمارستان امیر المومنین نازی آباد تحویل دادند.
بازنشر تصاویر این نوزاد با واکنش‌های بسیاری از سوی کاربران فضای مجازی و مردم روبرو شد.
محمد نصیری در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت این نوزاد اظهارداشت: این نوزاد اکنون در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و با هماهنگی دستگاه قضایی حکم انتقال کودک برای یکی از شیرخوارگاه‌ها صادر شده است که به زودی این فرزند به ما منتقل خواهد شد.
وی ادامه داد: انتقال این نوزاد به شیرخوارگاه بناست در همین روز جاری (چهارشنبه چهارم خرداد) انجام شود.
نصیری افزود: موضوعی که برای ما هم جالب بود این بود که این اتفاق ناشایست روی دیگری هم داشت و تقریبا همه تلفن‌های سازمان بهزیستی کشور و پایگاه‌های ارتباطی این سازمان، درخواست‌هایی مبنی بر فرزندخواندگی و کمک به این کودک را تقاضا کردند و از مردم عزیز کمال قدردانی را داریم.
معاون سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: فرایند حوزه حضانت فرزندخواندگی، قانونی و با حکم قضایی انجام می‌شود و کسانی که تقاضای فرزندخواندگی دارند می توانند با مراجعه به سامانه فرزندخواندگی سازمان بهزیستی کشور، درخواست خود را ثبت کنند.
وی اضافه کرد: اکنون ۱۷ هزار پرونده متقاضی فرزندخواندگی که فرایندهای قانونی را طی کرده‌اند، وجود دارد و سالانه حدود یک هزار و ۳۰۰ مورد فرزندخواندگی داریم و به دلیل نبود و کمبود فرزند هم متقاضیان زمان زیادی را معطل می‌شوند.
معاون سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: به مردم عزیز اطمینان می‌دهیم که همکاران ما در سازمان بهزیستی کشور به خوبی فرایندهای مراقبتی را انجام می‌دهند.
نصیری ابراز امیدواری کرد در چارچوب قانون و طبق موازین، فرایند فرزندخواندگی برای این نوزاد هم انجام شود و در مورد این اقدام، خبر خوش را اعلام خواهند کرد.

ارسال تجهیزات مورد نیاز درمانی برای کمک
به حادثه دیدگان متروپل آبادان
هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران اعلام کرد: تجهیزات مورد نیاز برای کمک به حادثه دیدگان متروپل به آبادان ارسال شد.
براساس اعلام هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، در پی حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان، هماهنگی‌های لازم برای تامین تجهیزات مورد نیاز آبادان طبق اعلام نیاز از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت انجام و سپس به آبادان ارسال شد.
از جمله تجهیزات ارسالی توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی به آبادان شامل دستگاه‌های ونتیلاتور اطفال، بزرگسال و ونتیلاتور پرتابل، دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی، دستگاه الکتروشوک، سونوگرافی اکوکاردیوگرافی و پروب‌های مربوطه، پالس اکسیمتر به همراه وارمر خون و مایعات تزریقی است.
با توجه به حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان و مصدومیت و فوت تعدادی از مردم این شهر، وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان و تامین امکانات مورد نیاز را صادر کرده بود.
دوم خرداد ماه بخش‌هایی از ساختمان ۱۱ طبقه متروپل در آبادان ریزش کرد، تاکنون ۱۹ نفر در این حادثه جان باخته‌اند، به گفته رییس ستاد بحران کشور قرار است کار آواربرداری گسترده از اواخر امروز انجام شود.
در پی ریزش این ساختمان تیم‌های عملیاتی به محل حادثه اعزام شده و در حال ریزش‌برداری و عملیات جست و جو برای یافتن افراد احتمالی گرفتار در زیر آوار هستند.
مصرف خون ۳۰ درصد افزایش یافته است
مدیرکل انتقال خون استان تهران با تاکید براینکه مردم مانند همیشه بخصوص در فصل گرما، اهدای خون را فراموش نکنند، گفت: باتوجه به اینکه درحال حاضر کرونا کنترل شده است، اعمال جراحی افزایش یافته و به همین دلیل میزان مصرف خون نیز ۳۰ درصد بالاتر رفته است.
محمدرضا مهدی زاده افزود: در حال حاضر سطح ذخیره خون در استان تهران خوب است و مشکل خاصی در این خصوص نداریم، کرونا کنترل شده است و آمار فوتی ها و مبتلایان به کرونا کاهش یافته است و مردم با اطمینان بیشتر خون اهدا می کنند، اما شرایط تهران به دلیل جمعیت بالا، استقرار بیشترین مراکز درمانی و بیمارستانی و اعزام برخی ازبیماران برای ادامه درمان و اعمال جراحی به تهران، موجب شده است که تهران از نظر نیاز به خون و فرآورده های آن دارای شرایط خاص باشد و می طلبد که مردم به طور مستمر و همیشگی خون اهدا کنند، تا بتوانیم پاسخگوی بیمارستان ها و مراکز درمانی باشیم.
وی ادامه داد: درحالی که مصرف و تقاضای خون از سوی بیمارستان ها ۳۰ درصد افزایش یافته است، اما ۱۰۰ درصد این نیاز را از دوماه گذشته پاسخگو بودیم و این وضعیت با توجه به شرایط در چند سال گذشته خیلی خوب بوده است.
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت:در حال حاضر روزانه در تهران حدود ۱۳۰۰ واحد خون اهدا می شود و این در صورتی است که می بایست در تهران حدود ۱۵۰۰ واحد خون اهدا شود و این نشان می دهد که هنوز نیازمند اهدای خون توسط اهدا کنندگان هستیم تا نیاز به خون کمتر از شبکه ملی خون رسانی تامین شود و از طریق اهدای خون مستمر باشد.