مدیرعامل راهآهن با اشاره به برخی از اقدامات مهم انجام شده از سوی شرکت راهآهن در حمایت از تولید داخل طی دو سال اخیر گفت: در این مدت بیش از دوهزار دستگاه ناوگان ریلی توسط شرکت های داخلی، تولید یا نوسازی و بهسازی شد و رکورد تولید داخل ناوگان ریلی در سال گذشته شکسته شد. […]
مدیرعامل راهآهن با اشاره به برخی از اقدامات مهم انجام شده از سوی شرکت راهآهن در حمایت از تولید داخل طی دو سال اخیر گفت: در این مدت بیش از دوهزار دستگاه ناوگان ریلی توسط شرکت های داخلی، تولید یا نوسازی و بهسازی شد و رکورد تولید داخل ناوگان ریلی در سال گذشته شکسته شد.
سعید رسولی با بیان اینکه طی دو سال گذشته، جلوی واردات هرگونه ناوگان ریلی خارجی گرفته شد، افزود: تا زمانی که ظرفیت شرکتهای تولیدی داخلی تکمیل نشود، اجازه ورود هیچگونه ناوگان ریلی از خارج از کشور داده نخواهد شد. ضمن اینکه در آن زمان نیز، شرکت های خارجی حتما باید با مشارکت شرکتهای داخلی اقدام به تولید ناوگان کنند.
رسولی تاکید کرد: در شرکت راهآهن به توانمندی های خود و کشورمان باور داریم و معتقدیم که اگر نیازمندی هایمان را فراخوان و اعلام کنیم، تولید کنندگان متخصصی در کشور هستند که عزتمندانه این مشکلات را حل خواهند کرد.
رسولی از اعلام آمادگی برخی از شرکت های داخلی برای تامین قطعات ناوگان ریلی مورد نیاز خبر داد و گفت: بارها از تمامی دلسوزان و منتقدین دعوت کرده ایم تا با حضور در مرکز جهادی پیشرفت و ارائه دیدگاهها خود ما را در این مسیر یاری کنند.
آغاز به فعالیت هنرستانهای ریلی در ۶ استان کشور
مدیرعامل شرکت راهآهن از آغاز فعالیت هنرستانهای ریلی در ۶ استان خبر داد و گفت: با برنامه ریزی انجام شده، دانشگاه علمی و کاربردی راهآهن تاسیس خواهد شد.
رسولی با اشاره به تفاهم منعقده بین راهآهن جمهوری اسلامی ایران و وزارت آموزش و پرورش جهت تاسیس هنرستانهای ریلی شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران در سراسر مناطق کشور، اظهار کرد: اکنون با ابلاغ مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در ۶ استان کشور شامل تهران، خراسان، یزد، زاهدان، خوزستان و آذربایجان شرقی در دو رشته تحصیلی «تعمیرات ناوگان ریلی» و « خط و سازه های فنی راه آهن» ثبت نام دانشآموزان در مقطع متوسطه در هنرستانهای ریلی آغازشده است.
وی با بیان اینکه درآینده در سراسر مناطق راهآهن کشور، هنرستان ریلی تاسیس خواهد شد، افزود: دانش آموزان علاقمند به صنعت حمل و نقل ریلی می توانند با ثبت نام در این هنرستانها در سطح تکنیسین آموزش دیده و با اخذ مدرک دیپلم در همان رده مشغول به کار شوند.
مدیرعامل شرکت راهآهن هدف از راهاندازی این هنرستانها را ارتقای توانمندی ، افزایش بهرهوری و بکارگیری نیروهای مستعد و تخصصی در شرکت راهآهن عنوان کرد و اظهار داشت: به دنبال تعاملات و جلسات مستمر با وزارت آموزش و پرورش فارغ التحصیلان از هنرستانهای ریلی، میتوانند دردانشگاههایی که در رشتههای راهآهن و حمل و نقل پذیرش دارند، همچنان به تحصیلات خود ادامه دهند.
رسولی با اشاره به استقبال فرزندان خانواده بزرگ راهآهن از این اقدام، تاکید کرد: جوانان علاقمند در دورانی که در این هنرستانها مشغول به تحصیل هستند، در تعامل با راهآهن و کارکنان سخت کوش این شرکت بوده و آمادگی تصدی مشاغل عملیاتی به ویژه حوزه نگهداری خط و ناوگان پیدا می کنند .
مدیر عامل شرکت راهآهن تاسیس هنرستان ریلی را سرمایه گذاری اساسی برای آینده و ارتقاء شرکت راهآهن خواند و خاطر نشان کرد: وظیفه داریم که برای برای نسلهای آینده کارهای زیرساختی که زمینه ساز توسعه کشور است، انجام دهیم .
راهاندازی دانشگاه در آینده نزدیک
در ادامه، مدیرعامل شرکت راهآهن از برنامه ریزی های آموزشی برای راه اندازی دانشگاه علمی و کاربردی راهآهن در آینده نزدیک خبر داد و گفت : دانشجویانی این دانشگاه می توانند در دوران تحصیل همکاری خود را با راهآهن آغاز کنند .
وی با اشاره به اینکه راه آهن آماده حذب نخبگان در رشته های مختلف است، اضافه کرد : سال ۹۸برای نخستین بار، واحد ارتباط با دانشگاه، در شرکت راهآهن ایجاد شد و اکنون درب راهآهن بر روی نخبگان و محققان باز است و تلاش می شود تا موضوعات کاربردی و مسائل در دستور کار تحقیقات و پایان نامه های دانشگاهی قرار گیرد.