جزئیات اختصاص سوخت به کارگاه‌های صنایع‌دستی
جزئیات اختصاص سوخت به کارگاه‌های صنایع‌دستی

  معاون صنایع‌دستی جزئیات ابلاغیه جدید این وزارتخانه در راستای اجرای سیاست‌های سامان‌دهی حامل‌های انرژی، حمایت از تولید و اشتغال پایدار به‌منظور تامین سوخت مورد نیاز کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی را تشریح کرد. پویا محمودیان، درباره برنامه جدید این وزارتخانه و در راستای اجرای سیاست‌های سامان‌دهی حامل‌های انرژی، حمایت از تولید و اشتغال پایدار به‌ منظور […]

 

معاون صنایع‌دستی جزئیات ابلاغیه جدید این وزارتخانه در راستای اجرای سیاست‌های سامان‌دهی حامل‌های انرژی، حمایت از تولید و اشتغال پایدار به‌منظور تامین سوخت مورد نیاز کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی را تشریح کرد.
پویا محمودیان، درباره برنامه جدید این وزارتخانه و در راستای اجرای سیاست‌های سامان‌دهی حامل‌های انرژی، حمایت از تولید و اشتغال پایدار به‌ منظور تأمین سوخت موردنیاز کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی، اظهار کرد: با پیگیری‌ها و مساعدت‌های علی‌اصغر مونسان (وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی) توانستیم از طریق همکاری مشترک با ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا و سوخت و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به تفاهم خوبی دست‌ یابیم. براین اساس، برای کارگاه‌هایی که در نقاطی قرار دارند که لوله‌کشی گاز ندارند، سوخت گرمایشی تخصیص داده می‌شود. او ادامه داد: برای برخی کارگاه‌ها مثل سفالگری و شیشه‌گری سنتی و رشته‌های مشابه، سوخت پروسه تولید تخصیص یافت و برای بعضی از رشته‌ها سوخت فرآیندی مانند باتیک و چاپ قلمکار در نظر گرفته شد.

 


ساکنان “دبی” ۳ هزار سال پیش بازیافت می‌کردند!
باستان‌شناسان با بررسی اشیای کشف شده در یک منطقه از شهر دبی به این نتیجه رسیدند که مردم این منطقه حدود ۳ هزار سال پیش از بقایای کشتی‌های شکسته برای ساخت ابزار استفاده می‌کرده‌اند.
دکتر “کارول جوچنیویچ” و گروهی از باستان شناسان دریافتند که افرادی که سه هزار سال پیش زندگی می‌کرده‌اند، از سرامیک‌ها و بقایای کشتی‌های شکسته برای تبدیل اشیاء به ابزار استفاده می‌کرده‌اند و این یعنی بازیافت کنندگان باستانی اشیاء فلزی را به ابزارهای جدید تبدیل می‌کرده‌اند. “جوچنیویچ” گفت: این یک واقعیت جالب است که چند هزار سال پیش، ساکنان این منطقه فرآیند بازیافت را انجام می‌داده‌اند. کشتی‌های سرامیکی شکسته دور انداخته نمی‌شده‌اند، در عوض آنها فقط کمی تغییر یافته و به عنوان ابزار استفاده می‌شده‌اند.
باستان شناسان دریافتند که این ابزارها با استفاده از سرامیک به دست آمده از یک نوع خاک رس ساخته شده است. محققان در این اکتشاف علاوه بر ابزارهای بازسازی شده، ۲۶۰۰ اشیاء فلزی شامل سلاح، تزئینات، جواهرات و مجسمه را پیدا کردند. اغلب آنها سه هزار سال پیش ساخته شده‌اند، اما برخی از آنها حتی می‌توانند چهار هزار سال قدمت داشته باشند.

 

۴۴۸ شی تاریخی دوره ساسانی در تهران ضبط شد

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: با تلاش نیروهای یگان حفاظت استان تهران، ۴۴۸ شی تاریخی مفرغی، نقره‌ای و طلایی با قدمت هزاره اول پیش از میلاد، ساسانی و دوره اسلامی کشف و ضبط شد.
سردار امیر رحمت‌الهی گفت: مأموران با رعایت موازین شرعی و قانونی در بازرسی از محل ۴۴۸ قلم شیء تاریخی شامل، دستبند از جنس طلا، حلقه مفرغ، انگشتر از جنس نقره، تنگ نقره‌ای، قاشق نقره‌ای و ظرف آبریز مفرغ کشف و ضبط کردند.
وی خاطرنشان کرد: در این عملیات سه نفر متهم دستگیرشده به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تهران معرفی شدند.