جشنواره اقوام ایرانی با حضور هنرمندان استانهای مختلف کشور شنبهشب در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی بوشهر گشایش یافت. مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان بوشهر گفت: در این جشنواره گروههای موسیقی، رقص محلی و آیینی از استانهای مختلف از جمله کردستان، آذربایجان و خوزستان حضور دارند. مهرداد ابراهیمی افزود: برپایی سیاه چادرهای عشایری و پخت […]
جشنواره اقوام ایرانی با حضور هنرمندان استانهای مختلف کشور شنبهشب در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی بوشهر گشایش یافت.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان بوشهر گفت: در این جشنواره گروههای موسیقی، رقص محلی و آیینی از استانهای مختلف از جمله کردستان، آذربایجان و خوزستان حضور دارند.
مهرداد ابراهیمی افزود: برپایی سیاه چادرهای عشایری و پخت و عرضه انواع آشهای محلی اقوام ایرانی، چای و نانهای سنتی از دیگر برنامههای این جشنواره است. وی اضافه کرد: همزمانی این جشنواره با دهه مبارک فجر جلوهای باشکوه از اتحاد و همدلی اقوام ایرانی و نمایشی از همزیستی مسالمت آمیز آنها در اقصی نقاط کشور است. ابراهیمی ادامه داد: همزمان با این جشنواره، نمایشگاه نان، شیرینی و شکلات نیز در قالب ۳۴۰ غرفه و فضایی به گستره سههزار متر مربع دایر شده که استانهای مختلف کشور در آن حضور دارند.
وی اظهارداشت: این نمایشگاه و جشنواره تا روز ۱۸ بهمن ماه جاری بصورت همزمان از ساعت ۱۶ تا ۲۲ پذیرای بازدید کنندگان است.
یک اکتشاف باستانشناسی نادر در بریتانیا
باستانشناسان از کشف مقبره یک جنگجوی عصر آهن در بریتانیا خبر دادند.
باستانشناسان این اکتشاف را بسیار نادر عنوان کردند. مجموعهای از آثار باستانی که قدمتشان به ۲۰۰۰ سال میرسد در این مقبره کشف شدهاند. گفته میشود این آثار میتوانند اطلاعات جدیدی درخصوص تاریخچه «بریتانیای باستان» در اختیار محققان قرار دهند. تیم کارگران ساختمانی حین حفاری در روستای «والبرتون» واقع در جنوب انگلستان به این مقبره برخوردند و طبق قوانین به مقامات مربوطه اطلاع دادند.
تیم باستانشناسی جنوب شرقی انگلستان گزارش دادند، تاکنون تعداد انگشتشماری از این مقبره در این منطقه کشف شده است. قدمت این مقبره به اواخر عصر آهن یعنی حدود قرن اول پیش از میلاد تا ۵۰ پس از میلاد بازمیگردد. تقریبا در همین زمان بود که «سلیتکها» در بخش اعظمی از این کشور سکونت داشتند. باستانشناسان با ادامه دادن کاوشهای خود به اکتشافهای ارزشمند بیشتری دست یافتند. یک شمشیر آهنی و یک سرنیزه از نتایج کاوش در محوطه این مقبره بود. با توجه به این شواهد میتوان دریافت این مقبره به یک جنگجوی مرد تعلق دارد. با توجه به برخی از اسناد موجود، این مقبره به نسل جنگجویان ملقب به «جنگجویان والبرتون» بازمیگردد.
اسکلت دفنشده درحالی کشف شد که چندان سالم محسوب نمیشد، با این حال ظروف و آثار کشفشده به خوبی سالم باقی مانده بودند.
در این بین چهار کوزه سرامیکی نسبتا سالم نیز کشف شد. به نظر میرسد برخی از این ظروف درحالی در قبر قرار داده شده بودند که حاوی خوراکی بودند. باستانشناسان معتقدند هدف از این کار یا ارائه پیشکشی به خدایان بوده و یا به عنوان آذوقه برای زندگی پس از مرگ این جنگجو در این مکان قرار داده شده بودند.