سرویس اجتماعی عهد بستن پیمان و ازدواج یک سنت دیرینه است که بسیار مهم و سرنوشت ساز است، تصمیم گرفتن برای ازدواج و انتخاب شریک زندگی از مهمترین تصمیمات زندگی شخصی هر فرد است. انسانها برای اینکه ازدواج موفقی داشته باشند باید دلایل خود برای ازدواج را بشناسند و پس از بررسی آن تصمیم بگیرند. […]
سرویس اجتماعی
عهد بستن پیمان و ازدواج یک سنت دیرینه است که بسیار مهم و سرنوشت ساز است، تصمیم گرفتن برای ازدواج و انتخاب شریک زندگی از مهمترین تصمیمات زندگی شخصی هر فرد است. انسانها برای اینکه ازدواج موفقی داشته باشند باید دلایل خود برای ازدواج را بشناسند و پس از بررسی آن تصمیم بگیرند.
برای انتخاب شریک زندگی خود، دلایل خود برای ازدواج را بررسی کند و آنها را با ویژگیهای طرف مقابل مقایسه کنید سپس برای ازدواج و تشکیل خانواده تصمیم بگیرید؛ عجولانه و بدون هیچ پیش زمینهای شریک زندگی خود را انتخاب نکنید.
ازدواج کانونی است که برای تامین نیازهای اساسی زنان و مردان نقش دارد، ازدواج مهمترین و سرنوشت سازترین قدمی است که فرد در زندگی برمی دارد و انتخابی است که میتواند زندگی فرد را عوض کرده و او را به سعادت و کمال برساند و همچنین باعث رشد فردی و اخلاقی او شود.
گاهی نیز ازدواج ممکن است ناموفق باشد و تاثیرات مخربی را در شخصیت فرد بگذارد به طور مثال او را دچار غم، پرخاشگری و افسردگی میکند و همچنین میتوان گفت شکست در ازدواج تمام زندگی فرد را مختل میکند. انتخاب شریک زندگی در مرحله ازدواج و تشکیل خانواده شکل میگیرد که چه برای مرد یا زن یک انتخاب مهم و اساسی به شمار میرود، زیرا شریک زندگی سرنوشت
انسان را میسازد.
گاهی فرد معیار خاصی برای ازدواج ندارد یا به معیارهای خود توجه نمی کند و چشم و گوش بسته تصیمیم به ازدواج می گیرد ، همچنین گاهی معیار های خود را با ویژگی های طرف مقابل نیز بررسی نمی کند ؛ این موضوعات ممکن است علل عمده طلاق و شکست در ازدواج باشند.
ازدواج موفق تاثیراتی مثبتی از جمله آرامش بخشیدن به زوجین، دور نگه داشتن از خطر و موانعی برای رفتار خطرناک دارد. افراد باید بدانند که در زندگی خود تحت تاثیر ۵ خواسته و نیازهای اساسی خود هستند؛ نیازهایی همچون دوست داشته شدن، جاودانگی، استقلال، نیرومندی و سرگرمی است.
ما در فرهنگی زندگی میکنیم که اغلب تصور میشود که برونگراها در زندگی بهترین عملکرد رادارند و درونگراها نقطهضعفهایی دارند که سد راه پیشرفتشان شده است؛ آیا چنین تصوری
درست است؟
اگر فردی درونگرا هستید، ممکن است با این باور بزرگشده باشید که مشکلی در شما وجود دارد. شاید حتی متوجه نشده باشید که یک کلمه برای تیپ شخصیتی شما وجود دارد که ۲۶ تا ۵۰ درصد از جمعیت زیر چتر آن قرار دارند و اینکه مغز درونگراها درواقع متفاوت از مغز افراد برونگرا است. درونگراها اغلب در مواجه با برونگراها، افرادی عجیبوغریب به نظر میرسند؛ از طرف دیگر، درک نشدن توسط اطرافیان مشکل بزرگ دیگری است که درونگراها با آن دستوپنجه نرم میکنند؛ اما اینکه دنیای درونگراها چه شکلی است و چگونه باید با آنها برخورد کرد، سؤالی است که دکتر مونا عباسی، روانشناس سلامت، روانکاو و رواندرمانگر در گفتوگو با ایرنا به آن پاسخ میدهد. او معتقد است که شخصیت افراد دارای ابعاد متنوعی است که درونگرایی و برونگرایی تنها دو نوع از ویژگیهای شخصیتی افراد محسوب میشود اما خیلی از افراد بهطور کامل در یکی از این طیفها قرار نمیگیرند بلکه ترکیبی از هر دو ویژگی رادارند که گاهی ویژگی درونگرایی غالبتر است.
از ویژگیهای افراد درونگرا این است که آنها اغلب منزوی و کم انرژی هستند، دوستان صمیمی کمی دارند، خیلی اهل مراوده و تعامل با اطرافیانشان نیستند و معمولاً افرادی ساکت و آرام هستند؛ به همین دلیل شناخت ویژگیهای درونی آنها بسیار دشوار است زیرا راحت احساسات و عواطف خودشان را بروز نمیدهند.
افراد درونگرا همچنین ازلحاظ هیجانی بیتفاوت به نظر میرسند و خیلی اهل ماجراجویی و هیجان خواهی نیستند و به همین دلیل این دسته افراد کمتر به دنبال کارهای پر ریسک میروند و بالطبع محافظهکار هستند. آنها معمولاً دوست دارند کارهایی یکنواخت را انتخاب کنند تا هیجان زیادی را تجربه نکنند. ازآنجاییکه محیط جمع برای درونگراها کسلکننده است، آنها غالباً شغلهای خاصی مثل نویسندگی، برنامهنویسی، طراحی، نقاشی، موزیک و… که کمتر در ارتباط با افراد است را انتخاب میکنند.
بسیاری از نظریهپردازان روانشناختی علتهای زیستی-بیولوژیکی یا ژنتیکی را مطرح میکنند زیرا دیدهشده که در افراد درونگرا عملکرد سیستم عصبی از سطح انگیختگی بالاتری نسبت به برونگراها برخوردار است و درنتیجه آستانه حسی پایینتری دارند؛ به همین دلیل درونگراها معمولاً با حداقل تحریک برانگیخته میشوند و واکنش بیشتری به تحریکات نشان میدهند. مثلاً یک فرد درونگرا زمانی که در یک محیط پر سروصدا در حال درس خواندن یا خوابیدن باشد، سریع تمرکزش را از دست میدهد؛ به همین خاطر افراد درونگرا دوست دارند بیشتر در محیطهای آرام قرار بگیرند تا تمرکز و توجه درونیشان پایدارتر باقی بماند.
ویژگیهای درونگرایی در افراد طیف، شدت و اندازه دارد که زمینه ژنتیکی وارثی و موقعیتهای اجتماعی یا تجربههایی که فرد در طول زندگی با آنها دستبهگریبان بوده میتواند درشدت و ضعف درونگرایی تأثیرگذار باشد. همچنین نوع تربیت فرد با توجه به تشویق، تنبیه و سرزنش خانواده میتواند شدت و حدت درونگرایی را کم یا زیاد کند.
طبق نظر یونگ، درونگرایی طبقهبندی دارد و به چهار دسته تقسیم میشود: درونگرای متفکر، درونگرای احساسی، درونگرای
حسی، درونگرای شهودی.
درونگراهای متفکر: نسبت به افکار و ایدههای مردم کنجکاو هستند و برای همین دوست دارند با مردم در تعامل باشند.
درونگراهای احساسی: عواطف خیلی عمیقی دارند اما معمولاً بروز نمیدهند و خودداری میکنند.
درونگراهای حسی: افرادی ساکت و منزوی هستند اما بیشتر دوست دارند در فعالیتهای هنری شرکت کنند.
درونگراهای شهودی: بیشتر در جنبه ناهشیار خود درگیر هستند تا اینکه با واقعیتهای روزمره دستوپنجه نرم کند؛ اینها بیشتر با دنیای ماورالطبیعت در ارتباط هستند.
در طبقهبندی دیگری درونگراها به دودسته اجتنابی و اسکیزویید تقسیم میشوند؛ درونگراهای اجتنابی، در جمع بودن را دوست دارند اما به خاطر ترس از قضاوت یا اضطراب حضور در جمع سعی میکنند از دیگران فاصله بگیرند و به همین دلیل منزوی به نظر میآیند. درونگراهای اسکیزویید بهطورکلی از جمع بودن لذت نمیبرند و غار تنهایی خودشان را دوست دارند و از آن لذت میبرند.
از آنجاییکه درونگراها علاقه و نیاز بهتنهایی دارند، اگر اطرافیان به دلیل این رفتار به آنها برچسب منزوی و بیاحساسی بزنند منجر به این میشود که فرد درونگرا بیشتر در انزوا فرو برود و احساس کند دیگران او را درک نمیکنند؛ به همین خاطر، حس دلخوری و نارضایتی بیشتری از خود پیدا میکند و حتی احساس گناه میکند که چرا شبیه بقیه نیست و همه در حال سرزنش او هستند.
اصرار کردن زیاد به افراد درونگرا برای تغییر دادن خود و حضور در جمع نهتنها کمکی به آنها نمیکند بلکه بیشتر حس بیکفایتی را در این افراد ایجاد میکند؛ بنابراین، بهجای اصرار به تغییر باید ویژگی شخصیتی و اخلاقی آنها را شناخت و پذیرفت.
دقت کنید افراد درونگرا زمانی که حس همدلی را از طرف مقابلشان دریافت نمایند، حس بهتری از خودشان پیدا میکنند.اطرافیان بهجای سرزنش میتوانند با شناخت از خصوصیات اخلاقی درونگراها، آنها را به سمت برنامهها و اهدافی که بیشتر با خلقوخوی آنها سازگار است، هدایت کنند. همچنین با شناخت و پذیرش خصوصیات اخلاقی فرد درونگرا، اطرافیان میتوانند کمک کنند تا او آرامآرام بتواند ارتباطات و تعاملات خود را با محیط بیرون گسترش دهد.
در زمینه کاری باید به آنها کمک شود تا بر اساس علایقشان شغلشان را انتخاب کنند. معمولاً درونگراها خلاقیت بیشتری نسبت به سایر گروهها دارند و این به خاطر توجه و تمرکز متفاوت آنهاست که باعث میشود دقیقتر به دنیای بیرونشان نگاه کنند؛ بنابراین، شغلهایی مثل طراحی، نقاشی، برنامهنویسی، تدوین و…که ویژگی خلاق بودن بیشتر نمود پیدا میکند، میتواند باعث رشد و پیشرفت این افراد شود.
برای موفقیت در زندگی مشترک نیز توصیه میشود این افراد با افرادی شبیه به خودشان ازدواج کنند تا تنش کمتری را در رابطه تجربه کنند؛ در این صورت، دنیای ذهنی آنها با طرف مقابل نزدیکتر است و بیشتر همدیگر را درک میکنند و مهمتر از همه اینکه، مدام به دنبال تغییر یکدیگر نیستند. بنابراین، توصیه میکنم قبل از انتخاب شریک زندگی به مشاور و روانشناس مراجعه شود تا افراد با انجام تستهای قبل از ازدواج با ویژگیهای شخصیتی طرف مقابل آشنا شوند و درنهایت بتوانند کنار هم ارتباط سالمتری را پیش ببرند.
در ابتدای امر، مشاهده برخی ویژگیها در طرف مقابل که در خود فرد وجود ندارد، جذاب به نظر میرسد مثلاً فرد برونگرا وقتی میبیند همسر درونگرایش از تمرکز خاصی برخوردار است، برایش جذاب است و برعکس همسر درونگرا وقتی اجتماعی بودن طرف مقابلش را میبیند حس خوبی میگیرد؛ بنابراین، مشاهده ویژگیهای متفاوت در ابتدای امر جذاب به نظر میرسد و گاهی باعث کشش افراد به سمت هم میشود اما ازآنجاییکه عملکرد درونگراها و برونگراها با همدیگر متفاوت است ازدواج این دو تیپ شخصیتی ممکن است باعث ایجاد سوءتفاهمهای زیادی در زندگی شود و در طولانیمدت جذابیتهای اوایل ازدواج زمینهساز تنشها و استرسهای بعدی در زندگی مشترک شود اما چنانچه دو تیپ شخصیتی متفاوت با یکدیگر ازدواج کنند لازم است با کمک مشاور حرفهای به شناخت بهتر از طرف مقابل پی ببرند تا با پذیرش و احترام متقابل به تفاوتها بتوانند آرامش نسبی را در زندگی خود به جریان بیندازند.
بسیاری از مردم نه کاملاً درونگرا هستند و نه کاملاً برونگرا اما معمولاً یکی از ویژگیها غالبتر است. هیچگاه نمیتواند یک برونگرا صد درصد به یک درونگرا تبدیل شود چون شخصیت، ثابت و پایدار است و بهراحتی قابلتغییر نیست؛ درنهایت شاید در بهترین حالت بتوان ۲۰ تا ۳۰ درصد این ویژگی را تغییر داد.
برخی از ویژگیهای افراد درونگرا را میتوان به سمت برونگرایی تقویت کرد. مثلاً ضعف ارتباط اجتماعی فرد درونگرا را میتوان با آموزش و به کمک روانشناس تقویت کرد اما فرد درونگرا برای این تغییر باید این ریسک را بپذیرد تا از فضای امن خودش خارج شود و ممکن است در ابتدا استرسی را تجربه کند چون باید کارهایی را انجام دهد که تا الآن دوست نداشته است.برای تقویت ارتباط اجتماعی فرد درونگرا ما از او میخواهیم تا در مراوده با دوستانش مکانهایی که از آن لذت میبرد را پیشنهاد دهد یا برای تعاملات بیشتر، خودش را مجبور کند به محیطهایی مثل کوهنوردی، ورزشهای دستهجمعی، کلاسهای آموزشی و… برود. با حضور در این محیطها فرد دروان گرا هم یکسری مهارتها را کسب میکند و هم با افرادی آشنا میشود که سلیقهشان به او نزدیک است.
وزیر آموزش و پرورش خبر داد:
ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی با فروش املاک مازاد آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش گفت: منابع حاصل از فروش املاک مازاد آموزش و پرورش در کمک به اجرای طرح ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی به کار گرفته شود.
یوسف نوری در آئین آغاز طرح ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی با جمعیت بالای۱۰ دانش آموز، با تاکید بر اینکه موضوع عدالت آموزشی و تربیتی مطالبه مقام معظم رهبری و اهداف دستگاه تعلیم و تربیت است، افزود: تحقق عدالت از شعارهای دولت سیزدهم است و باید فرصتهای آموزشی برابر را برای همه ایجاد کنیم تا مدیون فرزندان این کشور نباشیم.
نوری تصریح کرد: توسعه عدالت آموزشی شکلهای مختلف دارد که از فضا و تجهیزات تا معلم و محتوای مناسب را شامل میشود و در این طرح نیز با کمک خیرین حقیقی و حقوقی تلاش میکنیم در راستای تحقق عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی کار مثبت و موثری انجام دهیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت اجرای طرح «شهید دانش آموز رضا پناهی»، بیان کرد: اولویت بندی فاز عملیاتی این طرح از بعد زمانی یعنی ابتدا مناطق سردسیر و سپس مناطق گرمسیر و از نظر جغرافیایی یعنی از مناطق صعب العبور انجام شود تا به مشکلات ناشی از تغییر فصل برنخوریم.نوری در ادامه تاکید کرد که مدیران کل آموزش و پرورش در خصوص تعیین تکلیف املاک مازاد و فروش آنها برای کمک به اجرای طرح «شهید پناهی» و امر مدرسهسازی همت و سرعت عمل بیشتری داشته باشند تا طبق زمان پیش بینی شده بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.
وی ضمن قدردانی از همراهی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره)، خیرین مدرسهساز، بسیجیان و جهادگران در طرح ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز، اظهار داشت: نیمی از مدارس بهرهبرداری شده در سالهای اخیر با مشارکت خیرین ساخته شده است و در اجرای طرح «شهید دانش آموز رضا پناهی» نیز در برخی استانها میتوانیم از ظرفیت صنایع، شرکتهای بزرگ و بانک ها در راستای مسئولیت اجتماعی شان بهرهمند شویم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه جمعیت دانش آموزان کشور از سال ۱۳۹۰ تا امروز، حدود ۴ میلیون نفر افزایش داشته است، خاطر نشان کرد: در کنار این موضوع مسائل ناشی از مهاجرتها، تغییر توازن جمعیتی و افزایش تراکم دانش آموز در بعضی مناطق موضوعات فرهنگی و اقلیمی را نیز اضافه کنید تا اهمیت توجه به مساله آموزش و پرورش و فراهم کردن زیرساختهای مناسب برای دانش آموزان بیشتر روشن شود.
نوری در پایان با اشاره به رشد اعتبارات مدرسه سازی، اضافه کرد: با این وجود به دلایل گفته شده به علاوه تورم، فرسودگی مدارس و وقوع بالایای طبیعی در کشور که همواره مشکلاتی را ایجاد کرده است، نیاز به ایجاد فضاهای آموزشی بیشتر همچنان ادامه دارد و منابع موجود پاسخگوی نیاز این حوزه نیست.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، گفت: ساماندهی ۱۱۲۶ مدرسه سنگی و کانکسی با جمعیت بالای۱۰ دانش آموز در کشور آغاز شد.
مهراله رخشانیمهر در آئین آغاز طرح «شهید دانش آموز رضا پناهی» به منظور ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی بالای۱۰ دانش آموز در کشور، گفت: در این مسیر خیرین حقیقی و حقوقی، بسیجیان و جهادگران عرصه مدرسهسازی یاریگر ما خواهند بود.
وی با اشاره به تاکید رئیس جمهور در چند سفر استانی به موضوع جمعآوری مدارس کانکسی و سنگی و اهمیت ایمنی ساختمان مدارس، بیان کرد: پیش از این جمعآوری و ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی در اقصی نقاط کشور به صورت مستمر اما پراکنده انجام میشد، که با آغاز طرح شهید پناهی، این برنامه به طور سراسری و با اولویت در دستور کار قرار گرفته و به طور جدی و جهادی تا رسیدن به مقصود پیگیری میشود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در خصوص مدارس کانکسی گفت: تنوع استفاده در شرایط مختلف جمعیتی وجغرافیایی، ضرورت مطالعات و دسته بندی را برای فاز اجرایی طرح و اینکه این مدارس و کلاسهای درس جایگزین یا ساماندهی شود را میطلبید؛ که در این طرح قرار است تعداد ۹۶۲ مدرسه کانکسی با جمعیت بالای ۱۰ دانش آموز را ساماندهی کنیم.
وارد موج هفتم کرونا شدیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید براینکه مراکز واکسیناسیون حق تزریق واکسن کرونای تاریخ گذشته را ندارند، گفت: واکسن ها دارای سیستم الکترونیک و یو آی دی هستند و هیچ تغییری در آن داده نمیشوند.
بهرام عین اللهی در حاشیه برگزاری اولین همایش ملی لاله های سپید در مرکز همایشهای رازی در جمع خبرنگاران افزود: سازمان غذا و دارو، سازمانی مشابه FDA آمریکا بوده و نظارت دقیق بر روی همه واکسن ها و حتی محصولات دیگر انجام می شود و اگر یک نامهای را کارشناسی به فرد دیگری داده، دلیل نمیشود که واکسن تاریخ گذشته استفاده شده است.وی اظهار داشت: تمامی این گونه موارد به صورت الکترونیک در سامانه تیتک و سامانههای دیگر بررسی میشود و نگرانی درباره آن وجود ندارد.
عین اللهی با بیان اینکه کشور وارد موج هفتم کرونا شده است، ادامه داد: مردم با مراجعه به مراکز واکسیناسیون به ما کمک می کنند تا بتوانیم موج هفتم را با مدیریت مناسب کنترل کنیم، البته تعداد واکسن های روزانه تزریق شده کرونا بالاست و جای نگرانی نیست.
وزیر بهداشت تصریح کرد: اکنون همه مراکز درمانی کشور بصورت آماده باش برای مقابله با موج هفتم کرونا هستند از مردم می خواهیم با رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک به خصوص در مکان های بسته مانند مترو، اتوبوس، قطار و هواپیما و حفظ فاصله گذاری اجتماعی این موج نیز به درستی مهار شود.
به گفته عین اللهی، اجرای طرح دارویار در راستای برطرف شدن کمبودهای دارویی و دسترسی راحت مردم به دارو با پوشش بیمه ای بالا آغاز شده و بزودی تولیداتمان را نیز افزایش می دهیم.
جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان
به مناسبت اعیاد قربان و غدیر اعلام شد
معاون قضایی قوه قضائیه از عفو ۴۳ اعدامی و ۲۱ محکوم امنیتی بهمناسبت اعیاد قربان و غدیر خبر داد.
حجتالاسلام صادق رحیمی گفت: رهبر انقلاب به مناسبت اعیاد قربان و غدیر با عفو و تخفیف مجازات ۲ هزار و ۲۷۲ نفر موافقت کردند که از این تعداد ۸۱۱ نفر مشمول عفو منتهی به آزادی و ۱۴۶۱ نفر مشمول عفو منتهی به تخفیف یا تبدیل مجازات شدند.معاون قضایی قوه قضائیه ادامه داد: از ۲ هزار و ۲۷۲ مورد ۴۳ مورد از عفوشدگان جزو محکومان اعدام بودند، ۷ مورد از محکومین سازمان قضایی نیروهای مسلح، یک هزار و ۷۶۵ مورد از محکومین دادگستری (غیر از اعدام)، ۴۴۹ مورد از محکومان تعزیرات حکومتی و ۸ مورد نیز مربوط به ماده ۲۰ آئیننامه عفو هستند.به گفته او از مواردی که عنوان شد ۱۸۸ مورد از خانمها و ۲۱ مورد هم از محکومین امنیتی هستند.
ثبت نام بیش از ۴۰۰۰ داوطلب برای
خدمت رسانی به زائران ایرانی در اربعین حسینی
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر از ثبت نام چهار هزار و ۲۷۴ داوطلب، برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد.حسین فضلی گفت: فراخوان دعوت از کادر درمان و پزشکی از طریق سایت مرکز پزشکی حج و زیارت به نشانی www.hmc.ir اعلام شد که تاکنون چهار هزار و ۲۷۴ نفر در این سامانه ثبت نام کردهاند.
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر گفت: بیشترین آمار ثبت نام شدهها مربوط به داوطلبان پرستار در حوزههای مختلف است.
تا روز جمعه ۲۴ تیر، ۸۸۹ پرستار اورژانس، ۵۱۰ پرستار سیسییو، ۳۸۹ پرستار داخلی، ۱۰۲ پرستار کودک، ۵۰۶ تکنسین اورژانس، ۲۳۰ تکنسین دارویی، ۳۷۵ بهیار، ۲۷۰ پزشک عمومی، ۲۲۸ ماما به همراه ۵۵۰ داوطلب از سایر حوزههای پزشکی در سامانه اعلام شده ثبت نام کرده اند.
این آمار مربوط به پیش ثبت نام اولیه است
و به منزله اعزام قطعی نیست
او گفت: کادر درمان پزشکی پس از تکمیل فرم فراخوان وارد مرحله آزمون و مصاحبه خواهند شد و در نهایت اسامی پذیرفته شدگان در سایت مرکز پزشکی اعلام میشود.
به گفته فضلی داوطلبان برای اعزام به عتبات عالیات و خدمت رسانی به زائران در ایام اربعین تا پایان هفته جاری
(۳۱ تیر) فرصت دارند در سایت مرکز پزشکی حج و زیارت به نشانی www.hmc.ir ثبت نام کنند.
تردد تاکسیهای سورن تا اواخر تیر در تهران
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران گفت: ایران خودرو تا آخر تیرماه سورن را جایگزین سمند و پژو در شهر میکند.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با اعلام این خبر گفت: خودروی سورن در مجموعه شهرداری و وزارت کشور برای جایگزینی آن با خودروی سمند و پژو تایید و رونمایی شد و از اواخر تیرماه به عنوان تاکسی شهری وارد چرخه خدمت رسانی میشود.مهدی اسماعیل بگی با اشاره به بلاتکلیف بودن واردات خودروهای برقی و بنزینی با استاندارد بالا گفت: برای حل این مسئله نیازمند تصویب آییننامههای اجرایی دولت در خصوص واردات تاکسی با استاندارد بالا هستیم.اسماعیل بگی افزود: برای کاهش آلودگی هوا در شهر تهران نیازمند تاکسیهای برقی یا بنزنی با استاندار بالا هستیم.